2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. Görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. Onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz

ayşem kıyamm bn bir gece yarı kalıom nasıl ozluom ama arada ıyıde oluyor ozlemek yaaa evde tek kalma arkd.git yada aılenn yanna bn oyle yapıorumda:)

adaşım eşimin gıda mühendisi arkadaşı var, kesinlikle hazır çorba yemeyin diyo
katkı maddesi aşırı derecede fazlaymış, çorba zaten en kolay pişen yemek, soğanları doğra küp küp içine biraz salça biraz domates şehriyeleri ekle suyunu koy 15 da mis gibi çorba. nane de koyarsın midenize iyi gelir.
hazır kullanmamaya çalış tatlım benim

tavuklu patlıcan yemeğini nasıl yaptın edoşum
bende yapmak istiyorum ama nasıl yapsam bilemiyorum

kuşbası şeklinde doğranmıs göğüsleri attım tencereye haşlanıp suyunu çekmeye yakın sıvıyağ soğan biber salça pul biber ara ara karıstırdım biraz ölmeleri için..sonra patlıcanları ekledim üzerine domates rendeledim ve sarımsak ekledim..1 bardak su tmm..

kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz

ne ameliyatı olucak canım görümcen
olsun ayşem yaa arada özlem iyi olur belki

bu arada kullanıcı adının altındaki yazı çok hoşuma gitti

Son düzenleme:

tmm cnm şehriye yapim eşimde sever de..
şirketten oda bende erzak vermişlerdi evim hazır çorba dolu..

Bizim içinde anlamlı bi isim var onu yazmayı unutmuşum eda. ASYA. Eşimle benim ilk iki harflerimizden oluşuyor.
Bunuda düşünüyorum. Ama eşim bunu pek istemiyor. Aklına Selvi boylum al yazmalım daki asya geliyomuş.
Gidip sametle evlendi diyo deli :)))

edaa terbiyeli şehriye çorbası yap
çok güzel oluoo
benim menüm hazır bu akşam.
dünden kalanları yicez
mücver pilav kırmızı biber salatası
ama yeşil salatada yapabilirim
birazda yaprak sarıp atıcam dolaba
kızlar birde cumartesi misafir almayabilirim
dışarıda iftar yemeği düzenlenmiş
oraya katılabiliriz ama kesin değil
olmazsa çağrıcam yine

Malzemeler

3 adet yufka
Peynir
Maydanoz
5 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı su
3 yumurta
8 yemek kaşığı yağ
1 paket fiyonk makarna
Hazırlanışı

Önce fiyonk makarnayı normal makarna gibi pişiriyoruz. Yalnız biraz fazla haşlansın. Piştikten sonra suyunu süzün. İçine koyacağınız peynir az tuzlu ise biraz makarnaya tuz ilave edin. Ayrı bir kapta peynir ve maydanozu harmanlayın. Yine başka bir kapta yoğurt, su, yağ ve yumurtayı karıştırın. Eğer yoğurt sulu ise normal su yerine yoğurdun suyunu kullanabilirsiniz. Böreği yapacağınız tepsiyi yağlayın. İlk yufkayı kenarları dışarıda kalacak şekilde tepsiye yerleştirin, diğer yufkayı ortadan ikiye bölün. Yarısını ilk yufkanın üzerine zemini örtecek şekilde yerleştirin. Sonra hazırladığınız yoğurtlu karışımdan yufkanın üzerine kaşık yardımı ile gezdirin. Makarnanın yarısını tepsiye yayın. Üzerine peynir ve maydanoz karışımını yayın. Kalan makarnayı da peynirin üzerini kapatacak şekilde yayın. Kalan yarım yufkayı makarnanın üzerini örtecek şekilde kapatın. İlk yufkanın tepsinin dışında kalan kısımlarını içe doğru kapatın. Son yufkayı da üste koyarak kenarlarını tepsinin içine doğru gizleyin. Bıçak yardımı ile böreği dilimleyin. Kalan yoğurtlu karışımı üzerine yedirin. Sonra fırında 200 derece pişirin. Üzeri tamamen kızarınca fırından çıkarın. Afiyet olsun.

kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz

ayşem özlemek güzeldir hem 4 günden bişeycik olmaz
gerçi anlattığın kadarı ile eşin biraz fazla bağlı sana, benim eşim ohhh 4 gün tatil ilan eder

tabi yaa doğru diosun da ben ramazan de dedim zaten
oruçlu oluo eşleriniz bir çorbada olsa içmek isterler

Asya da halbuki ne kadar güzel bi isim ya
deli bu kocalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…