- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.981
kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz
kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. Görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. Onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz
eve gittim tavuklu patlıcan yemegi yaptım ezandan 5 dk sonra pişti eşimde sıcak diye yemedi..
kızdım sofrada..madem sıcak yemiceksin yetişicek diye kendimi öldürüyorum dedim..
yemedi.. yapmasaydın o zaman dedi..
akşam canı istemiş söyleyememiş..bende çayla mercimek köftesi koymustum onları silip süpürmüş..
saat 10 gibide mozaik pasta yaptım..eşim seviyo diye..
menüm..hazır çorba
patlıcan yemeği
pilav
tavuklu patlıcan yemeğini nasıl yaptın edoşum
bende yapmak istiyorum ama nasıl yapsam bilemiyorum
kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz
adaşım eşimin gıda mühendisi arkadaşı var, kesinlikle hazır çorba yemeyin diyo
katkı maddesi aşırı derecede fazlaymış, çorba zaten en kolay pişen yemek, soğanları doğra küp küp içine biraz salça biraz domates şehriyeleri ekle suyunu koy 15 da mis gibi çorba. nane de koyarsın midenize iyi gelir.
hazır kullanmamaya çalış tatlım benim
Ufffffffffffffffffffff
buketcim ya sende baya baya girdin bu evliler kervanına korunma yöntemleri falan karar vermişin
Sanırım en yalnız benim :26::26:
kızlar bi iki yazdım ama okuyayamış olabilirsiniz. Görümcem ameliyat oluyor bu ptsi vanda. Onun yanına gideceğim ufak bebişi var. 4 gün ayrı kalacağız kocişle. çok efkarlıyızzzz
Aslıcım, Bade eşimin isminin ilk iki harfini benim de tüm ismimi içeriyor diye bizim için ayrı bir güzel
bana ilk duyduğumda, nezaketi, hanımefendiliği narinliği ve saflığı çağrıştırdı
Eylül ismini bende çok seviyorum, Ada unisex olduğu için zorluk çekebilir Sıla da sanki hep uzakta olucak da özlem çekecekmiş gibi geliyo
isimlerle ilgili garip takıntılarım var
Bizim içinde anlamlı bi isim var onu yazmayı unutmuşum eda. ASYA. Eşimle benim ilk iki harflerimizden oluşuyor.
Bunuda düşünüyorum. Ama eşim bunu pek istemiyor. Aklına Selvi boylum al yazmalım daki asya geliyomuş.
Gidip sametle evlendi diyo deli :)))
neden uygun olmasın ki şekerim
bende bazen yapıyorum eşimde çok severk yiyo
evli olunca her akşam çeşit çeşit döktürülmüyo tatlım merak etme
bazen 2 yumurta kırıp bile yiyebiliyosun yani
ramazan da yapmadık hiç ama normalde yaptığımız oluyo yani böyle
Bizim içinde anlamlı bi isim var onu yazmayı unutmuşum eda. ASYA. Eşimle benim ilk iki harflerimizden oluşuyor.
Bunuda düşünüyorum. Ama eşim bunu pek istemiyor. Aklına Selvi boylum al yazmalım daki asya geliyomuş.
Gidip sametle evlendi diyo deli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?