2011 gelin adayları buyrun sohbete

kabağı nasıl rendeledin canım

ayşem özlemek güzeldir hem 4 günden bişeycik olmaz
gerçi anlattığın kadarı ile eşin biraz fazla bağlı sana, benim eşim ohhh 4 gün tatil ilan eder

haha aynen benim nişanlımda tatil olacak diye sevinir Zaten evlenince ben arada seni annene postalayamayacak mıyım diye söyleyip duruyor

Son düzenleme:
ne ameliyatı olucak canım görümcen
olsun ayşem yaa arada özlem iyi olur belki

bu arada kullanıcı adının altındaki yazı çok hoşuma gitti

ne amelitaı olcak ayşecim
ilk ayrılığınız...
özlem doruklara çıkcak deeseneee

Ayşe ne ameliyatı olucak ? görümcen

ayşem özlemek güzeldir hem 4 günden bişeycik olmaz
gerçi anlattığın kadarı ile eşin biraz fazla bağlı sana, benim eşim ohhh 4 gün tatil ilan eder

kızlar safra kesesi alınacak görümcemin. 2 görümcem bide eltilerim var ama herkes ya çalışıyor ya da çocukları var. en uygun benim. annem dedi eşime ayşe gitsin ablanın yanına diye. eşimde çok memnun oldu. istermisin dedi. tabi dedim seve seve. sonuçta zor durumda. kimseleri yok vanda. tayin için oradalar.
ama kocişle nası dayanıcaz bilmiyorum. bide perşembe öğlen vandan gelicem. akşamına denizliye yola çıkacağız. kavuşamadan :)
kociş baya özleyecek beni..
bikez bu kış iş için inegölde kalmıştım bi gece. o da zor olmuştu. nası alışıyorsa insan.
artık beni teselli edersiniz kızlar dimi.

Günaydınnn en güzel anne adaylar ve bebiş bekleyen anneler Eda eniştenin haberi oldumu?

evet meltemcim söyledim
süpriz yaptım

kabağı nasıl rendeledin canım

haha aynen benim nişanlımda tatil olacak diye sevinir Zaten evlenince ben arada seni annene postalayamayacak mıyım diye söyleyip duruyor

benim kocam da geçen gün diyo ki; şimdi annen geldi istersen orda da kalabilirsin bi gün
bende biraz kafamı dinlerim
yok öyle şey daha söyleyeceklerim bitmedi

dün eve gittim kızlar nası hevesliyim önceki günden ıslattığım kurufasulyeyi yapıcam pilav cacık. patates kroket. falan filan.
düdüklüde fazla haşlamışım fasulyeleri içleri çıkmış çok üzüldüm. eşim nası teselli ediyor görseniz. soğanları da kavurmuştum fasulye için napsam netsem. çok sinir oldum.
sonra aklıma anneciğimin verdiği nohutlar geldi haşlanmış buzlukta. hemen planı nohuta çevirdim. pilavımı yaptım. ancak krokete az zaman kaldı ilk kez yapıcam diye mücvere çevirdim.
bide salata. hallettim şükür.

aaaa ayşe inegöle mi geldin kaldın aşk olsun yaa bi daha gelirsen haberim olsun
bi çay ikram etmek isterim

edacımm çok duygulandım yaa hayırlısıyla kucağına alırsın inşş
darısı isteyenlerin başına

ya kızlar ben hiç dayanamıyorum şehitlere. ailelerini görünce ttamıyorum kendimi sanki bende yaşıyorum o an o acıyı eşim bana izlettirmiyor artık ağlıyorum idye hemen değiştiriyor.

ALLAHIM şu mübarek günde onları bildiğin gibi yap.
Devletimizi askerlerimizi koru. Bütün düşündükleri kötülükler hain planlar geri dönüp dolaşıp onları bulsun.
Şehitlerimizin ailelerine sabır ver Allahım.

ayyhhh edoşşş gözlerim doldu okurken,o anı yaşadım resmen çok tatlısınnn :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum,inşallah hiç sorunsuz bir hamilelik geçirirsin :)

Kızlar gazetede gördüm şimdi. Çukurcada 8 şehit vermişiz yine. İçim acıyor. ((

ben karaböcek gördüğümde midem bulanır bunlarıda görünce içim kalkıyo resmen..
gencecik canlardan ne istiyosunuz adi köpekler yavşaklar..
hiç yatacak yeriniz olmasın..Allahın laneti üstünüze olsun..kafirler..
oruçlu oruçlu ağzımdan çıkanlara bak..Siz en pis şekilde geberin inşallah..çolugunuz çocugunuzdan çıksınnn..
ALlahım duy sesimii

Kızlar gazetede gördüm şimdi. Çukurcada 8 şehit vermişiz yine. İçim acıyor. ((

evet aslıcım bende gördüm şimdi, başbakan da hala konuşuyo bir ölüp bin dirileceğiz diye
ya bu anneler babalar eşler kardeşler napsın giden geri gelir mi?

zıvanadan çıktılar artık birinin buna dur demesi lazım,
somaliye gidip reklamını yapacağına önce bizim yaralarımızı sarsın başbakan bozuntusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…