2011 gelin adayları buyrun sohbete

dugi canımm geçmiş olsun iyi olduğuna çok sevindim canım detayları bekliyorum biliyorsun

Canım teşekkürler..
Detayları istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gogus-estetigi/368494-doc-dr-m-suhan-ayhana-meme-kucultme-ameliyati-olanlar-buraya.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gogus-estetigi/17327-gogus-kucultme-ameliyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim-311.html buralardan takip edebilirsin bitanem ama yinede yardımcı olmaya çalışırım her türlü sorunada cvp vermek isterim seve seve..

tefalden son aldıgım 5li çelik tencere setim kampanya vardı 250 tlye aldım

Hayırlı olsun canımcım şutarafagitti
Güzel günlerde kullan inşallah

inşallah tez zamanda seninkinide görürüz ,sayılı gün çabuk geçiyor su gibi akar inşallah kaç ayı var canım

Çok saol canım benimm 4 ay 4 gün kaldı vallahi 1 ay nasıl geçti anlamadım bile.. Bu yüzden mutluyum yaa zaman hızlı geçiyor bir bakmışım sevdiğim yanımda turkbayragi

Teşekkürler cimcimemm çok saol..
opuyorumnanaktan

Canlar ben biraz kaçıyorum valla iş yerinde ilk günüm 20 günlük aradan sonra o yüzden bir baıyım neler olmuş neler bitmiş.. Toparlanmam lazım..
Çok çok çok öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Birde şimdiden herkese iyi öğle yemeklerii cokacimcoook

tabiki canım benim benimki 2006 da gitti aynen sen gibiydim şimdi diyoruzki yaşandımı ya o güünler o sıkıntılar o özlemler bir bakmışsın gelmiş geçmiş bile ameliyatla ilgili sağol kuzum bakacam şimdi linklere

Doğru söylüyorsun canımm yaa çok saol..
İşte burayı bu yüzden seviyorum herkes çok yakın ve candan ve içlerindekini aynen aktarıp paylaşıyorlar..
Teşekkür ederim canımcımm olumunekankayizsmile
Linklere bak bir sorun olursa mutlaka cvp yazarım opuyorumnanaktan

amin cnm inş hep böle olur
saolsun düşünüyo herşeyi

herkese günaydın geçmiş bayramınız kutlu olsun ,benide sonuunda istediler söz yüzüğümüz takıldı cumartesi nişanımız var çook mutluyumm

hayırlısı olsun canım darısı başıma
ekim gelsin bir an önce :)))

tefalden son aldıgım 5li çelik tencere setim kampanya vardı 250 tlye aldım

canım fiyat çok iyiymiş güle güle kullan

amin cnm inş hep böle olur
saolsun düşünüyo herşeyi

kayınvalidenin kıymetini bil valla
ben bayramda en ufak bişey yapmayı unutmuşum hemen arkamdan laf etmiş
hala düşündükçe sinirim bozuluyo
bende aramızın çok iyi olduğunu zannededim ama en ufak bi yanlışta hemen lafı yedik yani kaynana değil mi işte en iyisi bile böyle :sinifsinif:

merhaba kızlar geçte olsa aranıza döndüm:)) güzel bir bayram tatilinden sonra, Geçmiş Bayramınızı kutlarım öpüyorum hepinizi. bayramın 3. günü en yakın arkadaşımın düğünü vardı herşey güzel giderken erkek tarafı biranda düğünü durdurup kızı çekiştire çekiştire götürmek istediler, damat salonu terk etti ben hala şoktayım( böyle bir rezillik daha görmedim

Capanum hayırlı olsun

Bu bayram kayınvalideme bende bişi yapamadım valla.
herzaman yapardım ama bu sefer olmadı.
o yüzden laf edeceğini hiç sanmam.
ama bizde ufak tefek şeler yaşadık bu bayram bakalım hayırlısı. :1shok:

Hoşgeldin canım. seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.
nasıl oldu o olay öyle ya. Allah ALLAH.

benim yapmayı unuttuğum şey ne biliyo musun
bayram tatlısından yemeyi unutmuş olmam
bunun içn laf etmiş yani
kasti olarak yapmadığımı bile bile bide

aa o nasıl şey yaa öyle şaştım valla akannehir
sonra ne oldu peki düğün dağıldı mı devam mı edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…