2011 gelin adayları buyrun sohbete

arefe günü kayınvalidemi aradım önden bayramlaştım:)) oda bayram sabahı aradı bayramlaştık. elbise diktirecekti bana bayram hediyesi ölçülerimi hepsini bildirmiştim elbise bitti fakat çuval gibi olmuş dedi gönderecek düzeltebilirsem burda terziye götürcem mahçup oldu ama elbise diye diye kafamı delen kendisiydi hatta sabahın köründe kalkıp terziye ölçü almaya gitmiştim onca yol gittiğimle kaldı neyse canı sağolsun.

Deniiz, ne oldu canım, ay şaşırdım, düğün falan olmadımı?
Çiftler ne kadar üzülmüştür (

canım valla bizde anlamadık akannehir bir baktık oğlan evi cingarda o sırada gelin damada duvağıma bastın elini çekermisin dedi damat salonu terk etti gitti. gelin çok üzüldü tabide oğlan tam bir ayı çıktı eyvahedigeldismile düğünü 11 de bitirdiler.

Merhaba kızlar.
hiç bakamıyorum buaraya nasılsınız?

Şeniz
Boşlama kızım burayıda ya senağlama
sensiz olmaz

ama topiği çok boş bırakıyorsunuz kızlar haberiniz olsun..

ayy ilk bu topiğe geldiğimde nasıldı yaa
sayfalar hızlı hızlı ilerliyodu valla 5 dk boş bırakınca
ama şimdi hiçbişey kaçırmıyosun yani maşallah iki gün bile uğramasan (((

Valla doğru diyonuz kızlar. bu sıralar bi rehavet mi çöktü üstümüze ne anlamadım :1ninca:

çok sağol canım umarım zaman senin için su gibi akar anlamazsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim limangodan ay sonuna kadar kullanmam gereken 2 tane 20 liralık çekim var
artık kartla bişey almıyorum
bakayım güzel bişey bulursam 20 şer liraya alıcam hemen
onun dışında hepsi burda dan alışveriş yaptım ben çokta memnunum

iyi aylincim sen nasılsın
ay sonu işten ayrılıyo nişanlım kendi işini kuracak
aynı yerde olmayınca belki herşey daha iyi olur diye düşünüyorum
bakalım görcez
onun dışında artık takmıyorum kafaya
anı yaşıyorum

idare ediyoruz işte canım yaa bizde bildiğin gibi yani
hayırlısı olsun canım sizin için böylesi daha iyi olucaksa denemekte yarar var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…