2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim babam istemedi ama ben çok mutluyum
eşimde bana prenses gibi davranıyo
iyiki eşim olmuş

benim babam istemedi ama ben çok mutluyum
eşimde bana prenses gibi davranıyo
iyiki eşim olmuş

genel olarak bakarsan ailelerin istemedigi bi evlilik iyi olmuyor..
ben sana demiştim ler oluyo genelde..
arkadasım evlendi aile istemedi herif hrsız çıktı
"" " "" " herif işsiz çıktı
"" "" "" "" adam eve bakmadı karı çalıştı adam yedi
istisnalar kaideyi bozmaz tabi

üzüldüm evet ama gelecekle igili bildiğimiz anlattığın kadarıylada tedirgindim o adamdan senin gibi birine koca olmazdı

zor evet atlatılması zaman istiyor ama güçlüsün hayat sana çok daha güzel şeler yaşatacak inşallah ve bunları hatırlamayacaksın bile

hakkında hayırlsı olsun meltem

sakın bir yere gitme o güzel füşüncelerinden faydalı bilgilerinden ihtiyacımıx her daim oluyorrr

ben şuna inanıyorum kızlartecrübeylede sabit. tabi şuan meltem bunu anlayamaz kavrayamaz ama allah her büyük kacıdan sonra bir mutluluk verir. her kapanan kapının ardından daha güzel bir kapı açar. ben hayatımda bunu her yönden yaşadım ve yaşayan bir çok insana şahit oldum. allahın izniyle meltemde yaşayacak. işte o zaman dersin meltem kübra bana söylemişti.

Benim bütün ailem facebookta,onun iş arkadaşları ortak arkadaşlarımız hepsi ben de ekli kendisi de zaten işi geregi bütün gün sanal alemde gerçekten çok agır bir şey yaptı yoksa hiçkimse bu kadar agır konuşmazdı

evett sana sonuna kadar katılıyorum
ilk zamanlar acı sıkıntı geçmicekmiş gibi geliyor insana
ne kadar geçsede insan unutamıcakmış gibi gelioyr
ama ben aradan 8 ay geçtikten sonra
içimde hiç birşey kalmadığını anladım
şimdi de İYİ Kİ ayrılmışım diyorum kii çokta mutluyum
istediğim gibi yiyorum içiyorum geziyorum
herşeyin tadını çıkartıyorum
17 yaşından beri en güzel yıllarımı ona verdim
ama önemli olan hayatı bir yerinden de olsa yakalayabilmek

cnm ne eşyaları kargola ne faceden onun hk.. yorum yapın..takmamış gibi yaparsan asıl ozaman daha iyi hissedeceksin kendini..
dondur faceni..sana hiç bi şekilde ulaşamasın..şifrelerini değiştir..

tünaydın kızlar...

edacımmm çok duygulandım...ne kadar güzel olmuş haber verişiniz :) :) ama yeter artık sende bu kadar yormaa artık düşünmen gereken bi miniğin var...

meltemcim hakkında hayırlısı olsun.Bence şükret ki evlilik yoluna giderken farkedebildin herşeyi...emin ol hiç bi acı ilk gün ki gibi kalmıyor...sen güçlü bir kızsın atlatırsın bunu da.iyi taraflarını görmeye çalış...

benimde akşama misafirlerim var.kayınvalidemler,görümcemler ve eşimin teyzeleri püüüüüfff

off kalabalık olacak baya sanırım canım. allah kolaylık versin. menüde neler var ayarlayabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…