- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.081
meltemcim facede konusulanları okudum..sen sakın canını sıkma.hepimiz bişeylerden sınanıyoruz..
eş kadar inan ailede önemli..ama ailesi biliyosun neler yaptı sana..kii en önemlisi şu ki :baban hiç istemiyordu bu ilişkiyi ki aile bişi diyosa inan vardır bi bildigi..ben hiç görmedim duymadımki ailem istemedi asla dedi ama ben mutluyum..o yüzden içini ferah tut..
yaşadıkların yaşayacakların kefareti olsun..belki çok daha mutlu olucaksın..her şerde vardır bi hayır..Rabim gönlüne göre birini çıkarsın karşına..
benim babam istemedi ama ben çok mutluyum
eşimde bana prenses gibi davranıyo
iyiki eşim olmuş
ben şuna inanıyorum kızlartecrübeylede sabit. tabi şuan meltem bunu anlayamaz kavrayamaz ama
allah her büyük kacıdan sonra bir mutluluk verir. her kapanan kapının ardından daha güzel bir kapı açar. ben hayatımda bunu her yönden yaşadım ve yaşayan bir çok insana şahit oldum. allahın izniyle meltemde yaşayacak. işte o zaman dersin meltem kübra bana söylemişti.
Benim bütün ailem facebookta,onun iş arkadaşları ortak arkadaşlarımız hepsi ben de ekli kendisi de zaten işi geregi bütün gün sanal alemde gerçekten çok agır bir şey yaptı yoksa hiçkimse bu kadar agır konuşmazdı
nasılsın dedimkasık ağrıların geçtimi deidm duymadın
nilay bencede acele etme edanın dediği gibi hafta sonu kendiniz gezerek bakın görünce kafanda dahada netleşir.
Benim bütün ailem facebookta,onun iş arkadaşları ortak arkadaşlarımız hepsi ben de ekli kendisi de zaten işi geregi bütün gün sanal alemde gerçekten çok agır bir şey yaptı yoksa hiçkimse bu kadar agır konuşmazdı
tünaydın kızlar...
edacımmm çok duygulandım...ne kadar güzel olmuş haber verişiniz :) :) ama yeter artık sende bu kadar yormaa artık düşünmen gereken bi miniğin var...
meltemcim hakkında hayırlısı olsun.Bence şükret ki evlilik yoluna giderken farkedebildin herşeyi...emin ol hiç bi acı ilk gün ki gibi kalmıyor...sen güçlü bir kızsın atlatırsın bunu da.iyi taraflarını görmeye çalış...
benimde akşama misafirlerim var.kayınvalidemler,görümcemler ve eşimin teyzeleri püüüüüfff
Akşama ne yemek var kızlar
ne yapıysiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?