- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.061
gidip bir gör canım yakından bak birde. ama dduşakabin zaten iyi bişey yaptırmazsın sizi idare tesin yeter 200 tl falan tutuyor. artık mutfak masası yerine onu alırsın.
bide nilaycım ev için çok acele ediyorsun gibime geliyo..2,5 aydan fazla var
en üst katı tavsiye etmem ayrıca..bişi ihtiyacın oluyo unutuyosun üşeniyosun ve öyle kalıyo
nilaydım emlakçıların söylediklerine inanma kuzum, biz o kadar ev gezdik ki
huzurevi, zümrütevler vs
adam diyo e5 e 10 dakika yürüme mesafesi bi gidiosun bakıosun arabayla bile 5 dakika sürüyor
beni en üst kat olması düşündürüyor canım ama gidip görmek gerekir tabii
bana 10. katı bedava verseler istemem nilay çok yüksek
hem korkrım balkona felan çıkamam hemde ne bileyim ilerde hamile felan olunca zor olur yada rdanın dediği gibi olduki acil misafir var martkrte gitmek gerkeiyor in çık belli bir süre yorar insanı
zemini tercih ederim
Bakalım canım evi birde yakından göreyimde duruma göre karar vereceğiz inşallah.
Canım şimdi farklı durumlar var bizde.
Yatak odasını ailem alıcak biliyorsunuz eve göre alınacak.
Birde ailem saolsunlar oturma grubunuda alacaklar oda yine eve göre olacak.
Bunun dışında biliyorsunuz halı,tül,perde onlarda bize ait.
Ailemde diyor ki biran önce taksitlerine başlıyalım.Bayramdan hemen sonra olucağı için 12 günü zaten saymıyoruz.
Bu bayramda çıktığında geriye sadece iki ayımız kalacak.Erkek tarafından fayda yok ve bizim evdede herkes çalışıyor.
Bize kalan zamanda sadece hafta sonları.Ev yerleşicek ki eksikler çıksın yoksa çok zorda kalırız.
Söylediklerin aklında bulunsun canım henüz gezme fırsatımız olmadı.Ama üzücü olan istediğim evlerin hepsinin tutulması.
Vede düzgün ev kalmamış netten ilanlara baktığım kadarıyla.
canım benim en iyisi ayağına spor ayakkabıları giyip sokakları dolaşmak
bazı evleri internete vermiyorlar
biz de evimizi öyle tutmuştuk
Nişanlımda öyle dedi aslında.
Hafta sonu çıkıp bakalım bütün evleri gezelim dedi.
Ama ben bulamayız diyede çok korkuyorum açıkcası.
Çünkü çoğu ilan kiralık değil satılık.
Ben ayrıldım kızlar gelip size de anlatıyım dedim hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin...
Ben ayrıldım kızlar gelip size de anlatıyım dedim hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin...
meltem hayırlısı olsun hakkınızda
ama ayrıldın diye burayı bırakma bence ://
bende nişan attım bu toppiğe ilk yazanlardandım
yine de arada gelip selam veriyorrum burdaki arkadaşlık sırf düğünle ilgili değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?