2011 gelin adayları buyrun sohbete

bana 10. katı bedava verseler istemem nilay çok yüksek
hem korkrım balkona felan çıkamam hemde ne bileyim ilerde hamile felan olunca zor olur yada rdanın dediği gibi olduki acil misafir var martkrte gitmek gerkeiyor in çık belli bir süre yorar insanı

zemini tercih ederim

gidip bir gör canım yakından bak birde. ama dduşakabin zaten iyi bişey yaptırmazsın sizi idare tesin yeter 200 tl falan tutuyor. artık mutfak masası yerine onu alırsın.

Bakalım canım evi birde yakından göreyimde duruma göre karar vereceğiz inşallah.

bide nilaycım ev için çok acele ediyorsun gibime geliyo..2,5 aydan fazla var
en üst katı tavsiye etmem ayrıca..bişi ihtiyacın oluyo unutuyosun üşeniyosun ve öyle kalıyo

Canım şimdi farklı durumlar var bizde.
Yatak odasını ailem alıcak biliyorsunuz eve göre alınacak.
Birde ailem saolsunlar oturma grubunuda alacaklar oda yine eve göre olacak.
Bunun dışında biliyorsunuz halı,tül,perde onlarda bize ait.
Ailemde diyor ki biran önce taksitlerine başlıyalım.Bayramdan hemen sonra olucağı için 12 günü zaten saymıyoruz.
Bu bayramda çıktığında geriye sadece iki ayımız kalacak.Erkek tarafından fayda yok ve bizim evdede herkes çalışıyor.
Bize kalan zamanda sadece hafta sonları.Ev yerleşicek ki eksikler çıksın yoksa çok zorda kalırız.

Söylediklerin aklında bulunsun canım henüz gezme fırsatımız olmadı.Ama üzücü olan istediğim evlerin hepsinin tutulması.
Vede düzgün ev kalmamış netten ilanlara baktığım kadarıyla.

Zeminlerede bakdım canım ama düzgün evler yok.
Zeminde bir ev vardı onun resmine bakayımda onuda ekliyeyim size.

günaydın herkese kızlar mutlu bir haftaya daha başladı bu haftayı bitirince bayram inşallah:87:

bayramda 9 gün tatilim var ama eşimin okadar yok malesef..kayınvalidemlere gidicez ama hangi gün belli değil diğer günlerde annemlerde olurum gezeriz tozarız

edacım araba büyük rahatlık gerçekten canım eşim bugün beni işe bıraktı hemen bıraktı valla yarım saat daha fazla uyudum çok iyi oldu canım..inşallah sizde alırsınız biran önce..

bu arada çeyizimden hiç borcum kalmadı çok şükür canım...

aslıcım yatak odan çok hoşmuş canım güle güle kullan..ben kırmızı nevresim takımını çok begenim canım markası ne acaba ?

denizcim benim saçlarım şuan koyu kahve hafta sonu bayram için kuaföre gittim kızıla boyatıcaktım ama açıcı kullanmam gerek diyince vazgeçtim geldim evde kızıla boyadım tabiki olmadı kadının dedği gibi dün yine gittim koyu kahveye döndüm çok istiyordum değişiklik ama bayramdan sonra inşallah yada kurbana bakalım kısmet artık

kızlar banada
elektrik:40
su:36
doğalgaz:10 tl geldi

canım benim en iyisi ayağına spor ayakkabıları giyip sokakları dolaşmak
bazı evleri internete vermiyorlar
biz de evimizi öyle tutmuştuk

Kayınvalidem saolsun sözümden nişanımdan bu yana bir kez olsun evine davet etmedi.
Biz her gerektiğinde evimizde ağırladık.Ramazanda davet eder diye düşünüyordum ama yine davet edilmedik.
Bende dedim bu böyle olmayacak bize davet ettim.Annesini,teyzesini,kuzenlerini.
Annesine telde dedim bilmiyorum ki dedi mırın kırın etti.Teyzesine dedim allah nasip ederse geliriz kızım dedi.
Bende rica ettim kayınvalidemide alın olur mu diye?Nilay seni anlıyorum kardeşimin huyu bu dedi.
Ben kendi ağzımla size iftara gelicem dedim bana çalışıyorum dedi bir dahada aramadı dedi.
Söz onuda getiricem dedi.Anladığım kadarıyla kayınvalidem davranışları yüzünden teyzemi (nişanlımın teyzesi) dahil herkesi kendinden soğutmuş.
Kalabalık geldiler elimizden geldiğinde en iyi şekilde ağırladık.Teyzemler kuzenleri kalkmak istemediler.Kalktıklarında saat 12 yi geçiyordu.
Sofrada kayınvalidem bir şey anlatsa teyzeme kuzenine dinlemediler.Anladığım kadarıyla onlarıda kırmış.
Ama dayanamadım ben dinledim gözlerine baka baka.Havada kalsın istemedim konuştuğu konu.

Nişanlım tamamen tek başına kızlar.Ailem bir şeyler yapacak onlarda hemen başlıyalım bitsin istiyorlar.
Kardeşim kasımda askere gidebilir.Oda abla ev tutulsun ben alayım oturma grubunu diyor.
Eğer gidersem oda anneme babama kalmasın diyor.İşde durum bu.

canım benim en iyisi ayağına spor ayakkabıları giyip sokakları dolaşmak
bazı evleri internete vermiyorlar
biz de evimizi öyle tutmuştuk

Nişanlımda öyle dedi aslında.
Hafta sonu çıkıp bakalım bütün evleri gezelim dedi.
Ama ben bulamayız diyede çok korkuyorum açıkcası.
Çünkü çoğu ilan kiralık değil satılık.

Nişanlımda öyle dedi aslında.
Hafta sonu çıkıp bakalım bütün evleri gezelim dedi.
Ama ben bulamayız diyede çok korkuyorum açıkcası.
Çünkü çoğu ilan kiralık değil satılık.

nilaycım sakin panik yapma canım içini ferah tut
çok kiralık ev var
girne mahallesinde daha bu sabah gördüm ben ilanı
doğuşkentte var
bunların hepsi e5 e yakın yerler
nişanlını dinle sen, cumartesi veya pazar giyin sporlarınızı, tutuşun el ele
kağıt kalem alın
yazın numaraları evlerin özelliklerini bi de netten bulup gözünüze kestirdiğiniz evlere de bakın
parallel olarak
sen içindeki kötü düşünceleri bir kenara at ve gülümse
her baktığın evde gülümse canım, positif olun ikinizde

Ben ayrıldım kızlar gelip size de anlatıyım dedim hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin...

meltemcim hakkında hayırlısı olsun canım, hayatında yepyeni bir sayfa açıyorsun
eğer üzüntün artacaksa tabiiki bir müddet evlilik hazırlıkları ile ilgili olan herşeyden uzak durabilirsin (bir müddet)
ama yok ben sizi seviyorum diyorsan o zaman gitme canım, biz seni seviyoruz ve burda olmanı istiyoruz
herşey bizim icin, kimin ne zaman ne yaşayacağını bilemezsin

meltem hayırlısı olsun hakkınızda
ama ayrıldın diye burayı bırakma bence ://
bende nişan attım bu toppiğe ilk yazanlardandım
yine de arada gelip selam veriyorrum burdaki arkadaşlık sırf düğünle ilgili değil ki

çok sinirliyim kızlar elim ayagım tutmuyo hiç normal bir ayrılma olmadı tek istedigim 4 yılın hatırına birbirimize hakkımızı helal edelim sonra herkes kendi yoluna gitsin onu bile yapamadı eee ne oldu benim ailem benim çevremdeki herkes ben dahil hepimizin bedduasını aldı ölseydi arkasından göz yası dökerdim ama şimdi Allah belasını versin diyorum şimdide ben deki olan esyalarını kestim kargoya verip gönderecegim...

meltemcim facede konusulanları okudum..sen sakın canını sıkma.hepimiz bişeylerden sınanıyoruz..
eş kadar inan ailede önemli..ama ailesi biliyosun neler yaptı sana..kii en önemlisi şu ki :baban hiç istemiyordu bu ilişkiyi ki aile bişi diyosa inan vardır bi bildigi..ben hiç görmedim duymadımki ailem istemedi asla dedi ama ben mutluyum..o yüzden içini ferah tut..
yaşadıkların yaşayacakların kefareti olsun..belki çok daha mutlu olucaksın..her şerde vardır bi hayır..Rabim gönlüne göre birini çıkarsın karşına..

Ece aslında seninle konussam çok iyi olucak inan ne yapıcam hiç bilmiyorum sadece çok sinirliyim

ahh canım yaa tahmin edebiliyorum çok zor bir süreç bu (
ne yazık ki
ama olaya iyi tarafından bak ya gerçek yüzünü göremeyip onunla evlenseydin daha kötü olurdu ://
eğer dertleşmek istersen ben burdayım
insan bazen hiç tanımadığı birine daha rahat için açabiliyor ve rahatlıyor
ne yazık ki tecrübe konuşuyor
burdaki arkadaşlarım olmasa bende bu kadar kolay atlatamazdım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…