2011 gelin adayları buyrun sohbete

babamın yazısı çok güzel canım ona yazdırırım

cok gecmis olsun kizlar
edos ne cumasiiiiiiii
buket getir beraber katlayalimmm

bitirdim canım şimdi ama 2 zarfım eksik bir damadım fazla geldi

aslında düşündümde diğer ayakkabılarımıda giyebilirim hmm kararsızım

ikisinide giy sanki çok mu zor gamze bende en az3 çift ayakkabı koycam davet felan ederler şimdi kayınvalidem tarafı kokoş ne olur olmaz elbiselerimin altına diye bulunsun elinde taşımıcan hoş arabanız var

ikisinide giy sanki çok mu zor gamze bende en az3 çift ayakkabı koycam davet felan ederler şimdi kayınvalidem tarafı kokoş ne olur olmaz elbiselerimin altına diye bulunsun elinde taşımıcan hoş arabanız var

evet çok doğru söylüyorsun ben yanıma alayım duruma göre hangisini giyeceğime karar veririm canım..

akşama annemle gezmeye gidecegiz ya bn annemi cok sevıom yaffff şimdi dedim annem radyoyu aç onun cok sevdıgı sarkıyı caldırdım kesn aglıodurr canm anam dünya gelmiş bir melek o

Valla normalde büyükere boş gidilmioyr ama öyle basit birşeyde alınmıyor ki bir sürü para valla neyseki kayınvalidemlerle gidiyorum onlar düşünsün :)))

bendede kolonya var çikolata alıcam bugün araştırdım yarın alırız..

kızlar birde siz gittiğiniz yerlere çikolata götürecekmisiniz

annemlere aldık.
gidrken götürücez
başka kimse yok gidiceğimiz
ist.a gidip eğlenicezz
sonrada eşimin ark.da kalıcaz.
o yüzden çok masraf yok bu bayram.

valla gamzecim her gittiğimiz yere götürürsek bir aylık maaşımızı vermemiz lazım çikolataya şekere
kayınvalideme anneme götürürüm başka da kimseye götüremem valla
kayınvalidemle anneme birer başörtüsü koyarım babalara da birer çift çorap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…