2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaş kayınvaliden çağırmamışmıydı sizi bugün için?
şu erkeklerin emrivaki huylarından nefret ediyorum

çarşamba kayınvalidemdeyiz adaş..bugun evde olucaktıkki kendisi izinli ben 5 saatlik uykuyla işe geldim..
ve dün misafir ağırladım..
yorgunum diye düşünmeli
konussun dayısıyla
yarın gidelim desin asla bişi demem..

evet eda haklısın canım valla ne diyim bilemedimki,bu erkekler bazen çok düşüncesiz oluyorlar..

canım sen yinede fazla sinirlenme nasıl olsa nerde hata yaptıklarını hemen anlamıyorlar

yook kızlar başladım da hi. i.imde bişey yapmak gelmiyor zorundalık var.

bizde eşimin teyzesine gittik dün.giderken k.validem ya ben bu sene tatil modundan çıkamadım teyzenleri siz alın yemeğe dedi.var mı böyle bişi uyuz oldum ona da sevgili kocamda saolsun hemen çağırdı onları....

evet eda haklısın canım valla ne diyim bilemedimki,bu erkekler bazen çok düşüncesiz oluyorlar..

canım sen yinede fazla sinirlenme nasıl olsa nerde hata yaptıklarını hemen anlamıyorlar

al işte bi örnek daha bazen bizi hiç düşünmeden hareket ediyor bu erkekler ya

benim kocam da yapıyordu böyle, bu yüzden en son kavga ettiğimizde tepki gösterdim tavrımı koydum ondan sonra bidaha yapmadı

gitmiyoruz kızlar..ya istiyorum gitmek ama seni arıcak çağırıcak amenna..asla hayır demem..özrlü oldukları için anlamıyolar..
akşama yine bi posta surat

gitmiyoruz kızlar..ya istiyorum gitmek ama seni arıcak çağırıcak amenna..asla hayır demem..özrlü oldukları için anlamıyolar..
akşama yine bi posta surat

onlar bizim gibi düşünemiyorlar malesef edacım.normal bi gün olsa eyw. git ama iftara bakalım hazırlıkları var mı öyle çat kapı gidilmez onu anlatmaya çalış

onlar bizim gibi düşünemiyorlar malesef edacım.normal bi gün olsa eyw. git ama iftara bakalım hazırlıkları var mı öyle çat kapı gidilmez onu anlatmaya çalış

anlamıyo nilgün anlamıyo..eşim dostum değilki dayım o diyor ne ayıbı diyo..
yok yok hamiş kızlar akıllı olun..hamileliğinizi sonuna kadar kullanın esranın dediği gibi..
gecenin bi yarısı çilek isteyin midye isteyin hak bunlara

hahahaha bencede en iyi öcünüzü böyle alırsınız...

ya bu rahatlıkları öldürüyor beni

meltemcim canım ben davetiyelerle boğuşurken takip edemedim bugün şimdi okudum hayırlısı olsun diyorum sadece ben burda daha önce merveyede anlatmıştım nişanlımdan önceki erkek arkadaşımdan ayrılınca 1 haftada 5 kilo vermiştim sadece erik yiyebiliyordum kabus gibiydi ama geçiyor ve şimdi öyle biriyle birlikteyim ki ona 10000 basar her yönüyle şimdi iyiki diyorum iyiki öyle olmuş hatta geçenlerde bir avmde yanımızdan geçti söyledim nişanlıma gidip teşekkür edeyim mi dedim güldü öptü beni bende teşekkür edeyim dedi hatta yani diyeceğim şu ki canım öyle hayır gibi görünen olaylar vardır ki şer doğurur öyle şer gibi görünen olaylar vardır ki hayır doğurur senin yapman gereken tek şey sadece zamanın geçmesini beklemek.....

ben geldim yine kimse yok mesai saatleri içerisinde yoğun galiba
ama ben tatilim ve de eşimi işe gönderdim benim için muhabbet şimdi başlıcaktı

Günaydın hayatımın dostları biricik gelincikleri :))))
Gündüz giremedim anneme iftara misafir geleceği için sabahtan oraya gittim ancak şimdi sahuru beklerken fırsatım oldu :)

Zeynepçim yemeklerim çok güzel gözüküyor ellerine sağlık ne güzel özenmişsin canım :)
Denizim al gitsin bişiler,askılı idealdir heryere gider nasılsa :)
Aslıcım yatak odan çok şık bende başucunuzdaki aynaya bayıldım :)
Edoşum seninde ellerine sağlık tatlım gerçekten hamuş hamuş amma çok şey yapmışsın :) Aileler çok duygusallar bu konuda ama çok güzel bir duygudur kesin,Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin tatlım. ama bencede artık kendini bu kadar yormamalısın :)
Buketim sanırım kaçırmışım o kısmı ama balayına nereye gidiyorsunuz ? Pazar günü evde dinlecenicek olmanız iyi olmuş bizimde cmtsiydi düğünümüz pazar dinlenip gitmiştik :)
Edoşum faturalarımız hemen hemen aynı ama sadece elektrik niye böle,ben bütün gün evdeim ve pc tv hep açık acaba sizemi çok geliyor yoksa bizemi az geliyor anlamadım :) Tek bildiğim ütü ve fırın çok yakıyor.
Nilaycım ev güzelmiş gerçekten içine eşya girince dahada güzel olacağından eminim.. En üst kat kışın soğuk yazın sıcak olur ama inşallah hayırlısı olur sizin için :)
Meltemcim seninle uzun zamandır hiç denk gelemedim tatlım,ayrıldığını yazmışsın çok üzüldüm canım inan ama adamın yaptıkları,ailesinin yaptıkları,yaşadıkların hazırlamıştı bu zemini... İyi bile dayandın,Hakkında hayırlısı olsun canım,bundan sonra inşallah çok çok mutlu olursun...Evlilik hazırlığı olabilir topicin adı ama biz artık bir aile gibiyiz sakın gidicem falan diye saçma şeyler söyleme :)
Birde bayram tatili için çok gerginim halen bi sonuca bağlıyamadık... Eşimin ailesi ile görüşmüyorum ve bayramda gidelim barışalım diyor ama ben 2 kere alttan alıp adım attım kendi düğünümde bile babasının elini öpmeye çalıştım ama elimi ittirdi şimdi kalkıp oraya gitmek istemiyorum sanırım sonuç olarak 5 günlük bayram tatilimizi evde başbaşa geçiricez :))

günaydın kızlarr.
mutlu huzurlu bir gün geçirelim inş.
çarçabuk geçsin
yüzümüzden tebessum kalbimizden sevgi eksik olmasın
dualarımız kabul olsun.

emineciğim sağol canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…