2011 gelin adayları buyrun sohbete

sonbahar nikah şekerlerini gördüm çok uğraşmışsın canım harika olmuşlar çok tatlılar ya:)) nasıl yaptınnki damatlığa bittim:)
denizciğim çok sağol tatlım
onlar gelin damat ayrı ayrı satılıyor ztn.
bende tüle lavanta koydum kurdele ile bağladım yapıştırdım gelinle damadı
arayada ty sıkıştırdım sonra inci ve magnet bitti işte :)

kızlar harika bir haber aldım hafta sonu amcamların düğünü var nişanlımda izin almış aradı geliyorum diye tavan yaptı sevincim:))

ay cnm çok sevindim.
süper valla.

mart ayı boyunca istendim 3 hafta her perşembe :)) 15 nisanda sözüm oldu 17 temmuzda nişanım oldu 21 mayıs da düğünüm olacak kısmetse

mart ayı boyunca istendim 3 hafta her perşembe :)) 15 nisanda sözüm oldu 17 temmuzda nişanım oldu 21 mayıs da düğünüm olacak kısmetse

Canım biz senle aynı gün evlenicez ozaman Allah kısmet ederse.
Benim nişanımda 21 mayısta oldu. Düğünüde o güne istiyoruz inşallah.
Tabi kısmet tarih değişebilir bizim.

Güzel gelinler öncelikle merhaba.. a.s.
Yoğun oldum bugün eee birikmiş işler haliylee bu yüzden uğrayamadım boshayallersmile

günaydın duygucum bende onu dile getiriyorum ama...topiğimiz niye bu kadar sessiz kalıyor anlamış değilim..

Valla geçmişten toparlanıp geldim tam 10 sahife konuşulmuş bugünn kaydirigubbakcemile5

bunlarda benim dün aldığım çeyizlerim.

Canım speediimm güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah olumunekankayizsmile
Topiğinede abone oldum kii bir göz atayım bize yardımcı olsun diyee sositososito

kızlar bende artık çeyiz teleaşına düştüm bunlar ilk aldıklarım fikirlerinizi almak istedim
yalnız tencere çaydanlık kulplarının hepsi gri renk

Canım merhaba..
Hepsi çok güzeller iyi günlerde kulan inşallah..

seneye 30 ağustosta Allahın izniyle ben evli olucamm...

Ayy bendeeee inaşşallhh kocişim yanımda olacak Şeniz

Canım gördüm onları yaa çok güzeller acaba diyorum bende mi bir baksam çünkü ne demişler kırmızı olsun 5 fazla olsun zemuszemus

vereliniortak evek yaa
papatyam yok
latin yok
gullumu yok
pamuğum da yok.
yoğunlar heralde

Vayy aslıma bak unutmuş bilem benii senağlama
Adım bile geçmiyoo

Oyyy maşallah
Seni yaradana kurban olurum ben..
Rabbim hepimize böyle güzel bebekler versin inşallah :CüvCüv:

kızlar size jua marka sormuştum ya bunu beğenmiştim işte fiyatı 239 tlydi çok mu pahalı?

Canım gidip baktıysan kaliteliyse fiyatı iyi..
Bakmadan almanı tavsiye etmem çünkü şakkıdı

kızlar harika bir haber aldım hafta sonu amcamların düğünü var nişanlımda izin almış aradı geliyorum diye tavan yaptı sevincim:))

Ayyy boshayallersmile Çok mutlu olsum canım..
İyi eğlenceler size :teytey:

çok datluşmuş cimcimecim darsı olmayanlara..ay bebişlerimizin resimlerinide paylaşırmıyız acba..o kadar uzun süre sonrada görüşmeye devam ederiz inşallah

inşallah görüşürüz de paylaşırız canım
2011 de evlenenler diye topik açarız o zaman da orda buluşuruz yerimseniben

Hakikaten ne güzel olur..
Bakmışsınız yakın olanlar berbaer görüşürüz çocuklarımız beraber oynarlar gamyoncuiremsu
Ayyy ne güzel olurr boshayallersmile

Ayy inşallah yaa, gelinlikten falan bahsediyoruz bazen, çok heyecanlanıyorum.
Sıkıntısız atlatırız inşallah...

Bende okudukça heyecanlanıyorum sipiiiidii boshayallersmile
Düşünsene beyazlar içindeyiz ve yanımızda sevdiceğimiz ve hem ağlıyoruz hem gidiyoruz :a015:

bizim netleşti mayıs 21 mayıs ayını seviyorum bu yüzden özellikle mayıs istedim sıkıntı çıkmayınca 21 mayıs olarak karar kıldık salonu tuttuk zaten full herkes sezonu şimdiden kapatmış bile evet ablamdan sonra tek kız kalınca epey bi nazlandılar iyi olmuş aman kız evi naz evi boşuna dememişler kötü tarafıda ay ne giyeyim şimdi oldu her gelişlerde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…