2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar yardımlarınızı bekliyorum
fikirleriniz benim için önemli
şimdi çıkmam lazım
tekrar girdiğimde yorumlarını okurum artık
herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Canım nişan ve sözü bir arada yapın, madem evde olacaksa böyle daha iyi olmazmı?

canım şimdi ilk geldiklerinde babam vermez hemen ilk seferde
ikincide verildiği gibi nişan yapmak istemez hem alışverişe falan çıkmamız lazım nişan için
resmi olarak vermeden alışveriş olayını da kabul etmez o yüzden mecburen böyle olucak

kızlar bende artık çeyiz teleaşına düştüm bunlar ilk aldıklarım fikirlerinizi almak istedim
yalnız tencere çaydanlık kulplarının hepsi gri renk

çatal-bıçak takımımız ve çaydanlığımız aynıbayanssulusmile

çelik tenecereler benimde hisar ama monaco gri saplısı benimki...

teflon tencere almadım daha,karar veremiyorum ne alacağıma....

güle güle kullan canım sende...

bence ilk geldiklerinde siyah pantolon beyaz bluzü giy..tanışma sanırım bu dimi?

siyah elbiseyide istemede yani sözde giy....çok şık elbise o,söz için de çok uygun..nişanda niraz daha abiyemsi bir şey giyersin....ilk elbiseyi sevmedim ben.....

ben ilk geldiklerinde siyah etek, beyaz gömlek giymiştim.
Sözde kırmızı etek, siyah gömlek (nişanlımın kravatı ve eşarbım aynıydı)
Nişanda ise sade bir elbise giymiştim, gerçi gördünüz onu...

3 numarayı begendim canım bende böyle şık bişe giymiştim istemede..uzundu benimki.

Duygu alınma arkadaşım.
Ben uzun süredir uğramayanları yazdım.
O yüzden seni yazmadım. Sen hergün geliyosun mutlaka. o yüzden canım.

olumunekankayizsmile
O samann ölümünekankiyizzsimilee opuyorumnanaktan

DUGİ CANIM teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah

Saoll canımm benimm
İnşallah hepimizin olsun en güzel en iyi şeyler :1hug:

:hulya: Canım siyah elbise çok güzel bana soracak olursan onu sözünde yani yüzük takılırken giy..
Ben gömleği beğenmedim sadece çok özür dilerim bilmiyorumkismile
Ama siyah pantalonun üzerine başka bişey alabilirsin..

bizimde büyük ihtimal 21 mayıs olacak....pandomim aynı gün evlenicez Allah'ın izniyle...:teytey: değişme olmassa tabi....gerçi net gün konuşulmadı ama yaptığım hesaplamaya göre bana en uygun tarih o (adet günü bakımından) sempatiksalakcinni

şöyle bi baktım başka da var 21 mayıs galiba...

hadi hayırlısı hepimiz için inşallahh....

Bebek kafalımm bayanssulusmile kızz alemsin vallahi yaa nerden hesapladın onu şiimdidenn
Benim hep değişiyor ona göre ayarlayamam valla hatta işime bile gelir yatar uyuruzz :kedi:
-tatlicadiarzu-

:sm_cool: Aslım yaa yeni dikkatimi çekti bizim düğün olacak sen nikah yazmışsın ama bişey farkeder mi kiii bebeğimmm :teytey: :dance:

Bebek kafalımm bayanssulusmile kızz alemsin vallahi yaa nerden hesapladın onu şiimdidenn
Benim hep değişiyor ona göre ayarlayamam valla hatta işime bile gelir yatar uyuruzz :kedi:
-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

vallahi canım benim deriin deriin çalışmalar hesaplamalar neticesinde yinede "tahmini" olarak buldum o günükaydirigubbakcemile3

şaka bi yana benimde değişiyor hep ,bazen 3 gün bazen 5 gün,bazen 1 gün geri gidiyor...öyle öyle tahmini olarak hesapladım buna göre mayısın ilk haftasında bir gün olucam,düğün 14 mayısta olabilir ama ucu ucuna denk gelebilir o yüzden 21 i en temizi görünüyorsempatiksalakcinni

bunu ayarlıyorum çünkü adetli adetli gelinlik giymek istemem,öyle takıntılarım vardır...
boshayallersmile yoksa zaten o gece bişey yapamayız bizde ,hem yorgunluk hemde düğün memleketimizde olacak ama evimiz Ankara'da....o gece büyük ihtimal kayınvalidemlerde kalıcaz ertesi gün Ankaraya gidicez...

dugii ankaranın neresindesin cuma günü orada olacağım

Ayy canım görmek isterim seni vallahi hem bu sayede kk'dan ilk kez biriyle tanışmış olurum ne süper olur yaa olumunekankayizsmile
Ben ümitköy çayyolunda oturuyorum.. İş yerim batıkentte.. Kızılay yarım saat :lepi:
Her türlü her yere yakınım yani.. opuyorumnanaktan

Anladım canım içim fenaa benim kötükedihüso
olumunekankayizsmile Ama sende haklısın öyle gelinlik giymeyi bende istemem şahsen sen söyleyince benimde aklıma yattıı.. Düğün nerde olacak canım?
Bende ankaradayım ve ankarada yaşıycaz bizde..
1 düğün burda olacak diğeri kayseride Allah nasip ederse.. Şeniz

bugünde bitti iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…