2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende kızgınım çok senle bemin kavga edince ki kafa yapımız çok uyuyo denizim...
valla bende bişi diyemiyorum..
o böyle bişeye kızar hayatta neye kızdıgını belli etmez aslada farkettirmez..sinsi işte

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

10.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Kına
11.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün
17.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün

01.10.2011 - spicy_ - Düğün

10.11.2011 - ayers - Kına
12.11.2011 - ayers - Düğün

10.11.2011 - gzdgn - Kına
12.11.2011 - gzdgn - Düğün

19.11.2011 - serebii - Kına
20.11.2011 - serebii - Düğün

adaşım deniz'e katılıyorum hemen yumuşama
eğer sen farkında olmadan ters bişey yaptıysan seni uyarsın
ama böyle triplere girmesin
sana karşı hassas olması gerektiğini ve senin fazlası ile fedakarlık yaptığını unutmasın
bence ona bunları sürekli hatırlatman gerekiyor

Ay nette sorun var sanırım,cevap yazamadım bır turlu kızlar...

Ya bu ısın geyıgı zaten,evlı olanlar aman evlenılır mı,bekarlık sultanlık falan deyıp duruyor sureklı....

Ama yınede hos degıl bence ınsanlar boyle dedıkce ben mutsuz olduklarını dusunuyorum...

Ben evlenınce evlenecek olan kımseye boyle demıcem:)

nısanlımdan yana bır suphem yok kızlar dogru karar verdıgımı dusunuyorum,sadece annemlerden ayrılacagım ıcın uzuluyorum,sonucta hıc bılmedıgım bır hayata atılıyorum,eskı hayatımı ozlemekten korkuyorum,sureklı annemı dusunuyorum yalnız napacaklar dıye,babam keske vefat etmeseydı yanımda olsaydı dıye uzuluyorum,oyle ıste o yuzden ıcım buruk brz kızlar...

Alısırım heralde zamanla,evlendıkten snr annemın de ıyı oldugunu gorursem rahatlarım brz...

Zuzu ay bızım de 2 dugun var,ve aılelerın adetlerı brz farklı,kayınvalıdem bana sormadan onların ordakı dugun ıcın habıre kafasına gore planlar yapıyor ben de sınır oluyorum,oyle yanı bu 2 dugun konusu yuzunden gergınlık var brz bızde...

günaydın kızlarr nasılsınız??

Kübracım geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut inşallah ciddi bişey değildir. İşten çıkmakla en iyisini yaparsın canım o maaş için hiç boşuna kendini yorma. Ben işim çok rahat olmasına patronlarım insan gibi insan olmasına rağmen bile dayanmaya çalışıyorum zorluyorum kendimi çıkmamak için işten resmen. Sen boşu boşuna hiç kendini yorma. Ben ne zaman kötü hissetsem kendimi evime kadar bile bıraktılar beni dinleneyim diye canım.
Edacım sende moralini bozma canım erkekler çocuk gibi ne zaman neye nasıl tepki vericekleri belli olmuyo.
Ayşecim hoşgeldin canım ne güzel evdesin dinleniyosun doya doya. Tadını çıkar bugünlerin.

Ayşecim hoşgeldin canım ne güzel evdesin dinleniyosun doya doya. Tadını çıkar bugünlerin.

esracım iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın bebişin nasıl.
tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çabuk geçiyo günler.
23 gündü tatil. 5 gün kaldı nasıl geçti anlamadım.

ayy canım çalışmıyo olsam gelirdim valla. Kahvaltı üstüne bide kahve içerdik ohh miss :)) Lokum getirirdim sana gelirken :)

oh oh mis mis. bi gün karşılaşırız umarım. hep beraber içeriz kahvelerimizi.

menüde ne var
öğlen yaklaşıyoya acıktım valla
pırasa böreği yapmıştım ondan koydum yanıma
bide elma
12 olsada yesem

nisanım tost yaptım sucuklu bide çay. tabi bide nutella.

ayşem mail çok geç açılıyor burda
bekliyrm halenn.
benimde karnım acıktı valla
akşamada imambayıldı yapıcam
ay kızlar pilav dün tuttu
süper oldu.edanın dediği gibi fazla bekletmedim
5 10 dk ancak beklemiştir
bol şehriyeli yaptım.ilk defa beğendi pilavımı.
dünden de pilav var.
tarhana çorbasıda kalmıştı.
tavukluda salata yapıcam.

geliyom bekle beni
nutellama dokunma hepsini yicem

sağolasın canım. öğleden sonra gideceğim inşallah akşama doğru gelirim yine buraya. iş konusunda hamdolsun adli tatildi diye rahattım biraz ama şimdiişler dahada yoğunlaşacak. inan değmiyor emeğime yaptığım boş işlere. bu ayın sonunda çıkacağım inşallah.

nisancım resimlerine bende baktım
çok güzel olmuşsun gerçekten
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
kızlar eşim kabak yemeği istiyo
annemden aldım tarifi hiç pişirmedim ama bakalım ne yapıcam
siz pişirdiniz mi hiç

Bende iyiyim canım teşekkür ederim bebişimde iyi çok şükür büyüyo yavaş yavaş artık hissediyorum bende onu çok farklı bi duygu ve psikoloji mesela dün pazara gittim insanlar üstüne üstüne geliyo ama sen biri sana çarpıcağı anda hissediyosun tehlikeyi ve hemen karnını kolluyosun korumaya alıyosun kendini. Çok garip ya :)
İnşallah canım İstnbul dakiler bi buluşma ayarlıyalım artık yani :))

Nisan yağmuru bende baktım bakaerken de nereli olduğunu merak ettim

bir çok objelerimiz aynı renk tonları salon aksesuarları aynı :)

ferah bir evin var karmaşık değil en önemlisi içinde huzurla oturabilmek umarım bör öümr boyu mutlu olursunuz eşinle sevdiklerinle

birde mutfaktaki kaşıklık günlük mü anlar çok fazla benim sadece bir takım var en iyisi almak bir sürü maşallah gülümseyerek baktım hepsi çok güzel a dan z ye herşeyi çok ince düşünmüşün

saol canım amin
bnm eşim sevmiyo kabak yemeği
hiç pişirmedim :)

aylin selam kabağı bende çok severim

geçen kabak ile ilgii yemek bakaerken pirinçli oturtma vardı netten
sende bak istersen kolaydı ama benim koca yemiyor malesef eve kabak olmaya son verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…