- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.581
sağol canım benim. sende yaptırdınmı tahlillerini dr söylemiştir gerçi aman ihmal etme. özellikle tsh ı .
kaşıntı olur benim bilidiğim egzamada öyle bişey var mıydı. bu ara benide sivilce bastı. dr a gittiğinde gebelik durumunu söyle canım ona göre ilaç verir belki.
selam ayşe can :)
senin regl uzun sürüyor ne kötü en son vanda gelirkende öyleydi sanırım
ben iyim şükür bayramı yaptık tatili yaptık ve sahalara geri döndük iş iş iş
aslında şunu fark ettim evde durunca daha çok yorulduğumu sürekli mutfakta birşeyler hazırlayıp yediğmi ve sıkıcı olduğunu :))))))
ben gece yine sahur saati uyanıyorum belli bir süre uyuyamıyoum alışkanlık mı oldu ne gözlerim pat açılıveriyor sizdede oluyormu öle şeyler
eeee sende son evde geçireceğin vakitller iş kadınlığına devam edeceksin hayılısıyla
artık ilk maaşını ıslatırız
herkese kargo ile mercimek köftesi :)))))))))))))))))
eltimin kızıda öyle idyor kız olsun ayşe koyalım ismini . ben neden bilmiyorum hep erkek hissediyorum ama kız hissedenler çoğunlukta. rüyalarda hep kız çıkıyor. hayırlısı bakalım öenmli olan onun sağlıklı olması.
günaydın kızlar,
ayşem hoşgeldin canım özledim seni, bayram tatilin nasıl geçti?
denizim yakın birileri mi vefat etmiş? Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Inşallah
kıübracım Allah şifa versin tatlım umarım bebişi etkileyecek bişey olmaz
kızlar kulağımın arkasında yara çıktı, 3 gündür cok acıyordu kabuk kabuk oluyor ve kanıyor
iş yeri doktoruna gösterdim o da egzama olabilir dedi acil dermatoloğa gitmemi tavsiye etti
eğer izin alabilirsem öğleden sonra doktora gideceğim.
kübra annem hamile olan karnı biraz çıkanları tahmin edebiliyor kız erkek diye dedikleride hep çıktı kalçadan felan artık nasıl anlıyorsa erkek olacak kız olacak sonra anneme gelip söylüyorlar ne ilginç erkek olunca güzelleşir miş sanırım kız olunca çirkinleşirmiş yada tam tersi :)
bende annemin ilk erkek olmuş ablamında ilk erkek
yani eşimde hep erkek kardeş annemde ilk erkek sanırım benimde bebişim erkek olur
psikolojik yorumlarıma istinaden .))))
günaydın kızlar,
ayşem hoşgeldin canım özledim seni, bayram tatilin nasıl geçti?
denizim yakın birileri mi vefat etmiş? Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Inşallah
kıübracım Allah şifa versin tatlım umarım bebişi etkileyecek bişey olmaz
kızlar kulağımın arkasında yara çıktı, 3 gündür cok acıyordu kabuk kabuk oluyor ve kanıyor
iş yeri doktoruna gösterdim o da egzama olabilir dedi acil dermatoloğa gitmemi tavsiye etti
eğer izin alabilirsem öğleden sonra doktora gideceğim.
ayhhh kadına neler etmişsin aslıı. bende 4,5 kilo doğmuşum annem diyor seni taşımak ayrı bir dert doğurmak ayrı. beni doğurduğu an öldüğünü sanmış. topaç gibi çıkmışım tabii.
akşam bende patatesli kek yaptım
cnm istemişti dün
kekim süper olduu
öyle bir saldırdım ki foto bile çekemedim
kübra annem hamile olan karnı biraz çıkanları tahmin edebiliyor kız erkek diye dedikleride hep çıktı kalçadan felan artık nasıl anlıyorsa erkek olacak kız olacak sonra anneme gelip söylüyorlar ne ilginç erkek olunca güzelleşir miş sanırım kız olunca çirkinleşirmiş yada tam tersi :)
bende annemin ilk erkek olmuş ablamında ilk erkek
yani eşimde hep erkek kardeş annemde ilk erkek sanırım benimde bebişim erkek olur
psikolojik yorumlarıma istinaden .))))
doktor'un istediği tahlillerin hepsini yaptırdım canım perşembe günü sonuçlarını alacağım
kulağımın arkası kaşınıyordu ve kaşınmaya devam ediyor ağrısı boğazıma kadar geldi
herkese slm,
dugundassss,zuuzuuu nasılsın?????
evini gordum coook guzel allah gule gule oturmayı nasip etsin canım....
nasılsın:) ben cok garibim ya haftasonu evlenecek olan ben degilim sanki dusunmek istemiyorum yani dusununce kotu oluyorum....sıkıntılıyım,stresliyim,kotuyum ya nebileyim....
bide evli olan herkes bak iyi dusun basını yakacan falan diyor:) ayy sinir oluyorum onlara da...
akşam bende patatesli kek yaptım
cnm istemişti dün
kekim süper olduu
öyle bir saldırdım ki foto bile çekemedim
http://www.acikogretim.gen.tr/turki...rulari-vize-final-yeni-konulardan-t35131.html
cnm burdaki sayfalardan açmaya çalışıyrm
içeriklerini henüz görmüş değilim
edacım ben pek tanımıyorum ama kayınvalidemin akrabaları ve komşusu
28 yaşında kanser bugün haber bekleniyor beyin ölümü gerçekleşmiş daha küçük bir çocuğu var benden 2 yaş büyük ölüm ne kadar yakın allah sabır versin üzüldüm ister istemez tanıdık tanımadık fark etmiyor hemen etkileniyorum
herkese slm,
dugundassss,zuuzuuu nasılsın?????
evini gordum coook guzel allah gule gule oturmayı nasip etsin canım....
nasılsın:) ben cok garibim ya haftasonu evlenecek olan ben degilim sanki dusunmek istemiyorum yani dusununce kotu oluyorum....sıkıntılıyım,stresliyim,kotuyum ya nebileyim....
bide evli olan herkes bak iyi dusun basını yakacan falan diyor:) ayy sinir oluyorum onlara da...
günaydın kızlar iyisiniz inşallah..
adşaım geçmiş olsun..
panik yapma bendede zaman zaman olurdu tabi benimki vitaminsizlikten..git bakalım ne dicek..
ayşem çok teşekkür ederim balım..çocuklar durdugu yerde durmuyolar..Rabbim görünmez kazalardan korusun onları..
benim hiç keyfim yok..
dün alışverişten geldik..yemek yaptım yedik..gayet iyiyiz..içerden sevgi cümleleriyle sesleniyodu bana..bir yandan maç izliyo içerde..ertesi gün içinde yemek yaptım 10,30 gibi anca geçtim salona çay demlemiştim..
eşime tut şu çaydanlıgı elim yandı dedim..
Allahımm sen neye kızdın be adam..
konusmuyo susuyo noldu diyorum kapa çeneni diyo..sus bişi yok diyo..dokunma bana diyo..dışarı çıktı gezdi..göya sigara almaya 20 dk sonra geldi niye geç geldin diyorum..hasımsızlık yaptı dolaştım diyo diyo sürekli laf sokuyo..ilk kez sakinliğimi korudum bağırmadım söylenmedim..ama kendimi odaya atar atmaz hıçkırıklarla ağladım uyumusum sabah kalktım yanımda yok..salonda uyumus..sandvic hazırladım üzerine pikeyi attım çıktım..müthiş kinim var şuan ona..ama acısı bu sefer kötü çıkıcak
edacım ben pek tanımıyorum ama kayınvalidemin akrabaları ve komşusu
28 yaşında kanser bugün haber bekleniyor beyin ölümü gerçekleşmiş daha küçük bir çocuğu var benden 2 yaş büyük ölüm ne kadar yakın allah sabır versin üzüldüm ister istemez tanıdık tanımadık fark etmiyor hemen etkileniyorum
edacım canım bende özledim.
bayram tatilim güzeldi. cumartesi yola çıktık denizliye eşim ilk defa uzun yola çıktı arabayla. şükür kazasız gittik.
ilk uzun yol deneyimimiz oldu.
ilk 3 gün oruç zaten pek bişi yapmadık. iftara ilk gün kayınvalidem yöresel yemekler yaptı.
diğer 2 günde bi görümcemi bide kaynımları yemeğe aldık yemekleri ben hazırladım.
enteresan bi şekilde iftara çağırılmadım.
neyse sağlık olsun onun dışında iyiydi herşey.
bayramın ilk günü köylerine gittik çok güzeldi
2. gün pek bişi yapmadık.
3. günde 5 aile piknik yaptık çok güzeldi.
cuma da yola çıktık gece geldik eve.
senin konya maceralarını da okudum canım. güzel geçmesine çok sevindim.
konyayı çok merak ediyorum ben. en son ahmet ümitin babı esrarını okudum çok merak ettim.
adşaım geçmiş olsun..
panik yapma bendede zaman zaman olurdu tabi benimki vitaminsizlikten..git bakalım ne dicek..
ayşem çok teşekkür ederim balım..çocuklar durdugu yerde durmuyolar..Rabbim görünmez kazalardan korusun onları..
benim hiç keyfim yok..
dün alışverişten geldik..yemek yaptım yedik..gayet iyiyiz..içerden sevgi cümleleriyle sesleniyodu bana..bir yandan maç izliyo içerde..ertesi gün içinde yemek yaptım 10,30 gibi anca geçtim salona çay demlemiştim..
konusmuyo susuyo noldu diyorum kapa çeneni diyo..sus bişi yok diyo..dokunma bana diyo..dışarı çıktı gezdi..göya sigara almaya 20 dk sonra geldi niye geç geldin diyorum..hasımsızlık yaptı dolaştım diyo diyo sürekli laf sokuyo..ilk kez sakinliğimi korudum bağırmadım söylenmedim..ama kendimi odaya atar atmaz hıçkırıklarla ağladım uyumusum sabah kalktım yanımda yok..salonda uyumus..sandvic hazırladım üzerine pikeyi attım çıktım..müthiş kinim var şuan ona..ama acısı bu sefer kötü çıkıcak
adşaım geçmiş olsun..
benim hiç keyfim yok..
zeynebim tarif verebilir misin
edacım o ne tripler öyleee. sende tavrını koru öyle davranamayacağını anlasın canım benimmm. üzme kendini ama.
adşaım geçmiş olsun..
benim hiç keyfim yok..
Allah çektirmesin canım ya, yardımcısı olur Inşallah
biz bayram günü eşimin babasının mezarına gittik, öyle garip şeyler hissediyorki insan
günlük hayatımızda unutuyoruz bazen 3 saniye sonra gidebileceğimizi
güzel geçmesine sevindim canım bayram tatilinin, allah herkesi kazalardan belalardan korusun herkesi bekleyen birileri var yolun sonunda veya başında
tercih hakkım olsa konyaya bidaha gitmem ayşe, ülkemizde görülecek cok güzel yerler var
konyayı 1 kere görmek yeter de artar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?