2011 gelin adayları buyrun sohbete

doktor'un istediği tahlillerin hepsini yaptırdım canım perşembe günü sonuçlarını alacağım
kulağımın arkası kaşınıyordu ve kaşınmaya devam ediyor ağrısı boğazıma kadar geldi

edacım ben pek tanımıyorum ama kayınvalidemin akrabaları ve komşusu
28 yaşında kanser bugün haber bekleniyor beyin ölümü gerçekleşmiş daha küçük bir çocuğu var benden 2 yaş büyük ölüm ne kadar yakın allah sabır versin üzüldüm ister istemez tanıdık tanımadık fark etmiyor hemen etkileniyorum

denizim canım vandan gelince regl oldum sandım ama 2 gün sürdü kanamam. bitti hemen zaten günü değildi o zaman. heralde Allah kadir gecesinde ve arefede oruçlu olmamı istedi.sizlere çok dua ettim kızlar.
hoşgeldin canım evine. gece ben uyanmıyorum sahur zamanı deliksiz uyumak çok güzel sahur baya sarsıyordu beni.
işin son zamanları çok bunaltmıştı canım. iyi geldi 3 hafta tatil bundan fazlası da sıkar heralde. bakalım yeni iş nasıl olacak.

kübracım bende senin için erkek hissediyorum. Allah hepinize hayırlı evlatlar versin..

edacım canım bende özledim.
bayram tatilim güzeldi. cumartesi yola çıktık denizliye eşim ilk defa uzun yola çıktı arabayla. şükür kazasız gittik.
ilk uzun yol deneyimimiz oldu.
ilk 3 gün oruç zaten pek bişi yapmadık. iftara ilk gün kayınvalidem yöresel yemekler yaptı.
diğer 2 günde bi görümcemi bide kaynımları yemeğe aldık yemekleri ben hazırladım.
enteresan bi şekilde iftara çağırılmadım.
neyse sağlık olsun onun dışında iyiydi herşey.
bayramın ilk günü köylerine gittik çok güzeldi
2. gün pek bişi yapmadık.
3. günde 5 aile piknik yaptık çok güzeldi.
cuma da yola çıktık gece geldik eve.
senin konya maceralarını da okudum canım. güzel geçmesine çok sevindim.

konyayı çok merak ediyorum ben. en son ahmet ümitin babı esrarını okudum çok merak ettim.

evet canım dik oluncamı erkek falan kalçası çıkıca bişey diyorlar bilenler var gerçekten. kız olunca anne çirkinleşirmiş. çünkü kız bebek annenin güzelliğini alırmış derler. burnu genişlerse annenin oğlu olurmuş. bir sürü şey var.ama zaten o belirtiler çıkana kadar cinsiyetini öğreniyor insan. eskisi gibi değilki 3. ayda söylüyor dr.

herkese slm,

dugundassss,zuuzuuu nasılsın?????

evini gordum coook guzel allah gule gule oturmayı nasip etsin canım....

nasılsın:) ben cok garibim ya haftasonu evlenecek olan ben degilim sanki dusunmek istemiyorum yani dusununce kotu oluyorum....sıkıntılıyım,stresliyim,kotuyum ya nebileyim....

bide evli olan herkes bak iyi dusun basını yakacan falan diyor:) ayy sinir oluyorum onlara da...

bende de var egzama. dirseklerimde. birsürü ilaç falan kullandım ama geçmiyo temelli benimki. sıkıntı stresten oluyomuş.
lisedeyken saçımda vardı. olan yeri dökmüştü. Allahtan şimdi saçımda yok. bi kolumun dirseğinde.

ohh maşallah. anam 4,5 kilo ay. kadının canını okumuşun sende :)

akşam bende patatesli kek yaptım
cnm istemişti dün
kekim süper olduu
öyle bir saldırdım ki foto bile çekemedim

maşallah ya bu topiğin bayanları ben hariç baya marifetli :)

benimde ilk çocuğum erkek olucakmış gibi bi his var içimde ama nedeni falan yok :)

şimdiki kadın doğum uzmanı dr lar akıllandı demişti bana bir dahiliyeci. eskiden yapmıyorlarmış böyle tahliller falan. gerçektende benim ablam tüp bebek yaptı 3 kere ilk ikisindede o tahlillerin ihmali yüzünden tutmadı bebekler. çok iyi zamana denk geldik valla. bilinçli artık herkes.
fazla kaşımamaya çalış canım ilaçlarla hemen geçiyor zaten.

günaydın kızlar iyisiniz inşallah..
adşaım geçmiş olsun..
panik yapma bendede zaman zaman olurdu tabi benimki vitaminsizlikten..git bakalım ne dicek..
ayşem çok teşekkür ederim balım..çocuklar durdugu yerde durmuyolar..Rabbim görünmez kazalardan korusun onları..
benim hiç keyfim yok..
dün alışverişten geldik..yemek yaptım yedik..gayet iyiyiz..içerden sevgi cümleleriyle sesleniyodu bana..bir yandan maç izliyo içerde..ertesi gün içinde yemek yaptım 10,30 gibi anca geçtim salona çay demlemiştim..
eşime tut şu çaydanlıgı elim yandı dedim..
Allahımm sen neye kızdın be adam..
konusmuyo susuyo noldu diyorum kapa çeneni diyo..sus bişi yok diyo..dokunma bana diyo..dışarı çıktı gezdi..göya sigara almaya 20 dk sonra geldi niye geç geldin diyorum..hasımsızlık yaptı dolaştım diyo diyo sürekli laf sokuyo..ilk kez sakinliğimi korudum bağırmadım söylenmedim..ama kendimi odaya atar atmaz hıçkırıklarla ağladım uyumusum sabah kalktım yanımda yok..salonda uyumus..sandvic hazırladım üzerine pikeyi attım çıktım..müthiş kinim var şuan ona..ama acısı bu sefer kötü çıkıcak

kılzar biz 6 kız kardeşiz 7 tane halam var 1 tane teyzem hiç amcam ve dayım yok eşim diyro bizim sanırım hiç oğlumuz olmazz . ödü kopuyor. ama cinsiyeti belirleyen erkektir.

ilk kendine güvenmen gerekli evlilik için benimde tereddütlerim vardı taki düğün bitti eve girdiğim ana kadar
eşimi seviyorum iyikide evlenmişim diyorum buradaki bütün kızlarda aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum
sen onları söyleyenlere inat daha çok mutlu daha çok aşk dolu bir evlilik yapmalısdın ki söyledikleri akıllarına geldimi suratları kızarsın
yaşayarak öğreniyorsun herşeyi keyfini çıkar
stresli olupta sıkılıpta bu günlerinin gergin geçmesdine izin verme hepimiz geçtik bu aşamalardan sen benim evden çıkarkenki halimi görsen birde düğünde attığım göbekleri :))
böyle birşey babamda çok üzülmüştü ama karşılıklı bile oynadık

akşam bende patatesli kek yaptım
cnm istemişti dün
kekim süper olduu
öyle bir saldırdım ki foto bile çekemedim

zeynebim tarif verebilir misin

http://www.acikogretim.gen.tr/turki...rulari-vize-final-yeni-konulardan-t35131.html

cnm burdaki sayfalardan açmaya çalışıyrm
içeriklerini henüz görmüş değilim

indiriyorum canım özelime mail adresi gönder göndereyim sana.

denizim Allah rahmet eylesin.. Allah sabrını versin.

esracım son hafta çok garip hissediyor insan. uçurumun kenarındaymış gibi. Allah hayırlı etsin canım kararını.
çok mutlu olursun inşallah.

edacım o ne tripler öyleee. sende tavrını koru öyle davranamayacağını anlasın canım benimmm. üzme kendini ama.

Allah çektirmesin canım ya, yardımcısı olur Inşallah
biz bayram günü eşimin babasının mezarına gittik, öyle garip şeyler hissediyorki insan
günlük hayatımızda unutuyoruz bazen 3 saniye sonra gidebileceğimizi

güzel geçmesine sevindim canım bayram tatilinin, allah herkesi kazalardan belalardan korusun herkesi bekleyen birileri var yolun sonunda veya başında

tercih hakkım olsa konyaya bidaha gitmem ayşe, ülkemizde görülecek cok güzel yerler var
konyayı 1 kere görmek yeter de artar bile

bu erkekler çocuk gibiler yaa gerçekten. takmıştır kafasına yine bişeyi büyütmüştür. böyle olunca eda dua oku üzerine üfle sakinleşsin biraz . ben ne zaman tartışsak hemen felakla nası okuyorum.

hay allah birden bire ne olmuş ki böyle şaşırmış
acaba içierde onunla zaman geçirmediğin için olabilri mi dersin

zeynebim tarif verebilir misin

edacım o ne tripler öyleee. sende tavrını koru öyle davranamayacağını anlasın canım benimmm. üzme kendini ama.

ayşeciğim 2 patatesi küp küp kestim ama çok minik zor pişiyor sonra
yarım sağon kestim yine minik
3 yumurta kırdım.
1 kabartma tozu
alabildiğine un
az bişiyde kaşar
pul biber
bol nane
biraz maydonoz ekledim.
1 su bard. yoğurt
1 su bard. sıvı yağ ( bardakta 3 parmak kadar kaldı tam 1 bardak olmadı)
ama un ile kabartma tozunu karıştırıp ekliyrm
karıştırıp kalıbı yağlayıp döküyrm
üzerinede bir yumurta sarısı sürüyrm ama sürmicekmişim eşim öle dedi :)
biraz unu iyi ayarlamak lazım benim ölçü kaşığım var onunla öğrendim 4 buçuk kaşık ediyor
tahmini 2 su bard. flndır. yoksa cıvık oluyor.

yolluyrm mailimi ayşeciğim

Son düzenleme:

Allah allah tut şu çaydanlığı elim yandı demenemi bukadar sinirlendi kızdı.
Ay ne olursa olsun yatakları ayırmamak lazım eda.
Biz eşimle daha evlenmeden bunun sözünü vermiştik. Çok kötü kavga etsekte yatağı ayırmıcaz.
Hatta geçen ay kavgamızda oldu eşim sinirlenince gözü bişeyi görmez. Annesine sinirlendi banada patladığı bağırdı.
Bende öbür odaya geçtim. Uyucaktım sonra tuttu kolumdan götürdü yatağımıza.
Yine tartışsak o hatalı olsa yada ben tutarım onu kolundan yatağa atarım
Sende bidahakine öle bişi olursa tut kolundan yatağa götür uyuya kalma Sensiz öle salonlarda yatmasın.

süpersin edacım
bana da eşim kurbanda napalım dedi. baya masraf ettik arabayla gittik diye. denizliye gitmeyelim demedim. kendinin zaten gidesi yok ben dememiş olayım dedim.
voyage a gitmek istiyoruz ama ayarlayabilirsek bakalım.

güaydın kızlar nasılsınız
dün dışarda kalmıştım
kapının arkasında takılı kaldı anahtar kapı kapanıverdi
bende iş çıkışı çocukluk arkadaşıma gitti evi bize yakındı
kocişi bekledim 8 e kadar iyi oldu ama baya sohbet ettik
o da bebiş bekliyo 5 aylık ama cinsiyeti belli değil daha göstermiyo
sonra eşim geldi kapıyı tık diye açıverdi yaa
bi hırsız girse hiç zorlanmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…