2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım biz onların düğüne onlarda bizim düğüne karışmama kararı aldıkkk ben herşekilde eğleneceğimm yani herkese inattt sende şöyleee birr salınnn düğünlerinde de görsünlerrrr

Zamanla eksikliklerde alınıyor atılıyor oluyor bir şekilde haklısın bende mayıs ta evlendim henüz öyle ağır bir misafirim gelmedi ama artık davet etmeye başlıcam ramazanda gitiklerimizi birazını çaya birazını akşma çaya davet edicem yapabildiğmi kadaryıla artık o zaman kullanırım inşallah:)))

benle birliktemi yaşayacaklar

Birde yine nette gezinirken hani bu yağlı şeyler felan yapınca tavalarda sarartı oluyor hatta çıkmıyor demiştim herşei denedim çıkmadı yumuşatıcı yumuş vernel gibi onu sürüp bulsaşık süngerinin sert tarfıyla ovun yazıyordu ben iki takım tavam vardı biri mektap tı biri noblelife

mehtaplar bir acayip oldu mehtap cem aslında iyidi ama yüksek ateşte piririyrum bazen ondan olmuş olabilir geçmiyor çok sinir bozucu

çok kolay gelsin telaşların canım

canım orayı daha spor tut. salona sığmıyor mu yemek masan.
evde yaşam alanı daha çok olsun.

bende senin gibi yapıyorum ama üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz çok güzel oluyo adaş..ben alışmısım sade yiyemiyorum

nilaycım yemek masan salon'a sığmıyor mu canım?

çok kolay gelsin telaşların canım

canım orayı daha spor tut. salona sığmıyor mu yemek masan.
evde yaşam alanı daha çok olsun.

Ay bilmiyorum inanın sığar mı sığmaz mı?
Bir türlü oturtamıyorum kafamda evin düzeni nasıl olmalı.
Ben en iyisi evimin resimlerini ekliyim fikir verin olur mu?

Şimdi herkesin evine başdan bakıyorum kafamda oturtmaya çalışıyorum.
Salon camım boydan boya ve her iki yanındada petek var nasıl olmalı inanın bilmiyorum:S
Küçük sayılmaz ama tıkış tıkış olur mu onu da kestiremiyorum.

Bukettttttttt yaşıyormusun kız
ne yapıyorsun
huhuhuh arada ses ver

bekliyorum zaten canım hayaller dünyasında

aynen yaaaaaaaaaa
buketttttttttttttttttttttttttttt
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yaşıyorum yaşamasınada erdekte kalıp tatili 2 gün uzatında dükkanı kuzenm ve kızı beklemişti dünden beri benim gelmiş olmama rağmen benden hemen sonra gelip kuzenimin kızız pcmi ve sandalşyemi kapıyor bende öyleeeee bakınıyorum şimdi gitti de pc me kavuştum bir daha dükkanımı annemden başkasına bırakmam

eline metreyi al odaların hepsinin metrekaresini duvarların uzunluğunu yaz
mobilya bakarken de ölçerek bak canım
genelde salonlara yemek masası ve salon takımı sığacak şekilde yapılıyor salonlar ama
belli de olmaz kimisi cok minik olabiliyor
peteklerin önüne koltuk koymadığın sürece herhangi bir sıkıntı olmaz birde sanırım tuttuğunuz ev yeni yapılmış o zaman yüksek ihtimal izolasyonu vardır ki hiç düşünmeyesin
kışın gayet sıcak oluyor

eğer kücük odanı yemek odası olarak kullanırsan ayşenin dediği gibi yaşam alanlarını daraltmış olursun

Son düzenleme:

nisanyagmuru ben de evini cok begendim allah gule gule oturmak nasip etsin ...

ben de izmirliyim canım ve izmirde yasıyorum....sen izmirde mi yasıyorsun? neresindesin izmirin?

bizde ilk 1-2 hafta eksk aldık
sora dedik acil olmayanları eleyelim yoksa batcaz ilk aydan
balayından dönüşte motor aldık,öle gitti işe eşim
geçerken babama bırakıyodu beni,babamla geliyodum işe
sora allaha şükür zorda kalmadan araba aldık
bayramda çok büyük rahatlık oldu bize

ay o tavada sararma bendede oldu
tam kenarı oluyo bide
bnmde casası markası tavamın
toz vimle sildim çıktı,paçanga kızartıyodum ozmn oldu

yüksek ateş zaten yakıyo tencere tavayı.aciliyeti yoksa kısık ateşte pişir yemekleri
hem daha lezzetli oluyor

kaç yaşında bu kız buko
fazla işe kaptırmış kendini

aslıcım benim düğün tarihimi 11 kasım olarak değiştirirmisinnn (11.11.11)

İşde evimin bir kısmı.Daire sıfır.
En son resimdeki yatak odası uzun iki kolon arasına yatak yerleştirilcek şekilde dizayn edilmiş.
Ama benim sevdiceğim boyu 1. 86 olunca o şekilde yatağı alıp koyduğumuzda bir kişinin geçiceği kadar yer kalıyor.
Küçük odamın burda resmi yok.Ama kare şeklinde benim amacımda o odayı yemek odası yapmadan kullanmak.
Çünkü kalabalık bir ailem var.Ve eğer orası yemek odam olursa sığmıcaklar.Ayrı ayrı oturmak zorunda kalıcaklar ki bunu istemezler.
Ve sandalye tepesinde rahat edemezler.Ama eğer yemek masam küçüklerinden olupda edoşun ki gibi ona bayıldım olursa hem yerede sofra kurabilirim.
Böylece bir arada oluruz.Diğer küçük odam da kendime ait kütüphanem olur çok fazla kitabım var ve onlara kıyamam.

kaç yaşında bu kız buko
fazla işe kaptırmış kendini

ayers evin güsel görünüyo canım
mutfak hele çok beğendim
bnmkide üstü krem alt dolaplar açık kahve
sıfır daire güsel oluyo ilk sen kullanıyosunya için rahat filan
güle güle oturmak nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…