- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.661
Ay nette sorun var sanırım,cevap yazamadım bır turlu kızlar...
Ya bu ısın geyıgı zaten,evlı olanlar aman evlenılır mı,bekarlık sultanlık falan deyıp duruyor sureklı....
Ama yınede hos degıl bence ınsanlar boyle dedıkce ben mutsuz olduklarını dusunuyorum...
Ben evlenınce evlenecek olan kımseye boyle demıcem:)
nısanlımdan yana bır suphem yok kızlar dogru karar verdıgımı dusunuyorum,sadece annemlerden ayrılacagım ıcın uzuluyorum,sonucta hıc bılmedıgım bır hayata atılıyorum,eskı hayatımı ozlemekten korkuyorum,sureklı annemı dusunuyorum yalnız napacaklar dıye,babam keske vefat etmeseydı yanımda olsaydı dıye uzuluyorum,oyle ıste o yuzden ıcım buruk brz kızlar...
Alısırım heralde zamanla,evlendıkten snr annemın de ıyı oldugunu gorursem rahatlarım brz...
Zuzu ay bızım de 2 dugun var,ve aılelerın adetlerı brz farklı,kayınvalıdem bana sormadan onların ordakı dugun ıcın habıre kafasına gore planlar yapıyor ben de sınır oluyorum,oyle yanı bu 2 dugun konusu yuzunden gergınlık var brz bızde...
nilayım hoşgeldin ablacım
evin hayırlı olsun güzel günlerde otur
Teşekkür ederim ablacım
Ev telaşıdır sürüp gidiyor.
Bir türlü karar veremedim.Küçük odama sadece yemek masamı ve gümüşlük koyup mu düzenlesem.
Yoksa orayı daha spor mu tutsam bilemedim:S
aylin ben kabak yemeğini ıspanak yemeği gibi yapıyorum
soğanları kıymayla kavuruyorum (1-2 diş de sarımsak)
sonra salça veya domates ekliyorum
kabakları koyuyorum biraz da pirinç
önce kabakların suyunu bırakmasını bekliyorum onlar bırakıp suyunu çekince biraz daha su ekliyorum
tuz karabiber
Teşekkür ederim ablacım
Ev telaşıdır sürüp gidiyor.
Bir türlü karar veremedim.Küçük odama sadece yemek masamı ve gümüşlük koyup mu düzenlesem.
Yoksa orayı daha spor mu tutsam bilemedim:S
nilaycım yemek masan salon'a sığmıyor mu canım?
çok kolay gelsin telaşların canım
canım orayı daha spor tut. salona sığmıyor mu yemek masan.
evde yaşam alanı daha çok olsun.
Bukettttttttt yaşıyormusun kız
ne yapıyorsun
huhuhuh arada ses ver
bekliyorum zaten canım hayaller dünyasında
aynen yaaaaaaaaaa
buketttttttttttttttttttttttttttt
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ay bilmiyorum inanın sığar mı sığmaz mı?
Bir türlü oturtamıyorum kafamda evin düzeni nasıl olmalı.
Ben en iyisi evimin resimlerini ekliyim fikir verin olur mu?
Şimdi herkesin evine başdan bakıyorum kafamda oturtmaya çalışıyorum.
Salon camım boydan boya ve her iki yanındada petek var nasıl olmalı inanın bilmiyorum:S
Küçük sayılmaz ama tıkış tıkış olur mu onu da kestiremiyorum.
izmirliyim canım
salon aksesuarlarını çok beğenerek aldım :)
çok kalabalık odalar istemedim.mümkün oldğnca geniş yer kalsın istedim
amin canım allah hepimizi mutlu etsin inş
evet cnm günlük kaşık onlar.sandıklı aldım onuda 100tl idi. tek tek alsam daha pahalıya geliyo
enazından böle içinde kepçe vsde var
bide 12 büyük kaşık-12 büyük çatal ve 12 tatlı kaşığı da almıştım öncesinde
anneminki paslanır gibi oldu.öle olunca sandıklıyı aldım işte.
önce aldıklarımıda paslanana kadar kullanırım :)
misafir çkb takımım ayrı. salonda duruyo o
Zamanla eksikliklerde alınıyor atılıyor oluyor bir şekilde haklısın bende mayıs ta evlendim henüz öyle ağır bir misafirim gelmedi ama artık davet etmeye başlıcam ramazanda gitiklerimizi birazını çaya birazını akşma çaya davet edicem yapabildiğmi kadaryıla artık o zaman kullanırım inşallah:)))
benle birliktemi yaşayacaklar
Birde yine nette gezinirken hani bu yağlı şeyler felan yapınca tavalarda sarartı oluyor hatta çıkmıyor demiştim herşei denedim çıkmadı yumuşatıcı yumuş vernel gibi onu sürüp bulsaşık süngerinin sert tarfıyla ovun yazıyordu ben iki takım tavam vardı biri mektap tı biri noblelife
mehtaplar bir acayip oldu mehtap cem aslında iyidi ama yüksek ateşte piririyrum bazen ondan olmuş olabilir geçmiyor çok sinir bozucu
yaşıyorum yaşamasınada erdekte kalıp tatili 2 gün uzatında dükkanı kuzenm ve kızı beklemişti dünden beri benim gelmiş olmama rağmen benden hemen sonra gelip kuzenimin kızız pcmi ve sandalşyemi kapıyor bende öyleeeee bakınıyorum şimdi gitti de pc me kavuştum bir daha dükkanımı annemden başkasına bırakmam
nisanyagmuru ben de evini cok begendim allah gule gule oturmak nasip etsin ...
ben de izmirliyim canım ve izmirde yasıyorum....sen izmirde mi yasıyorsun? neresindesin izmirin?
2011 gelinleri tahmini - kesin düğün listemiz
10.09.2011 - denizkoydumadını - kına
11.09.2011 - denizkoydumadını - düğün
17.09.2011 - denizkoydumadını - düğün
01.10.2011 - spicy_ - düğün
10.11.2011 - ayers - kına
12.11.2011 - ayers - düğün
10.11.2011 - gzdgn - kına
12.11.2011 - gzdgn - düğün
19.11.2011 - serebii - kına
20.11.2011 - serebii - düğün
kaç yaşında bu kız buko
fazla işe kaptırmış kendini
yaşıyorum yaşamasınada erdekte kalıp tatili 2 gün uzatında dükkanı kuzenm ve kızı beklemişti dünden beri benim gelmiş olmama rağmen benden hemen sonra gelip kuzenimin kızız pcmi ve sandalşyemi kapıyor bende öyleeeee bakınıyorum şimdi gitti de pc me kavuştum bir daha dükkanımı annemden başkasına bırakmam
canım biz onların düğüne onlarda bizim düğüne karışmama kararı aldıkkkben herşekilde eğleneceğimm yani herkese inattt sende şöyleee birr salınnn düğünlerinde de görsünlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?