2011 gelin adayları buyrun sohbete

Her ne kadar istemesemde tv ünitemi camlı almak zorundayım.
Çünkü mutfağımda hem bulaşık hem çamaşır makinem olucak.
Aygazım bu durumda set üstü olucak.
Ev sahibim saolsun eşyalarıma göre en son gereken işlemi yapıcak.
O dar olan kısmın altında mobilyayı çıkarıcak orda bulaşık makinem olucak.
Diğer kısmında çamaşır makinem.Dolabın yeri gömmeli zaten.
Mutfak dolap kısmı az olduğundan yemek takımımı vede su ve kahveltı takımımı koycak yerim yok.

nilaycım yatak odası ve salonumuzun planı çok benziyor birbirine benim evden kopya çekebilirsin canım
buketcim hoşgeldin canım
naber iyimisinnn
kızlar ben temizliğe kalkıyorum görüşürüz öptüm çok.

Teşekkür ederim.
Döndük dolaştık yine o evi tuttuk ve ev sahibimizde çok iyi bir insan çıkdı şansımıza.
Her şeyle ilgileniyor evin sıfır olmasının avantajını yaşıyoruz gerçekden.
Bölge olrakda çok içimize sindi.Hep söylüyorum allahım yuva kuranın yardımcısı oluyor.

banyona çamaşır makinası sığarmış gibi gözüküyor nilay
bence mutfağın sıkışık olması banyonun sıkışık olmasından daha kötü cünkü mutfağı daha cok kullanıyorsun.
Senin tercihin mi çamaşır makinasını mutfakta kullanmak

Hemen bakıyorum ablacım.
Daha ayrıntılı eklicem evimi mutlaka fikilerinize ihtiyacım olucak.
Dünde sevdiceğime söylüyorum arkadaşlarıma sorarım ben hepsi yeni evlendi diye:)

Yok canım sığmıyor.Banyonun bir kısmı resimdeki lavabonun karşısında duşa kabin var yer daralıyor.
Birde mutfakda o küçük olan kısım fırın yeri.Ama o mobilyayı çıkarınca bulaşık makidem de sığar.
Aygazım zaten set üstü alındı.Aygazın hemen üstünede ev sahibi yine davlunbazını almış hazırlamış.
Hepsi gömmeli olduğu için beni çok etkilemiyor.

nilay evin çokgüzel. yeni gelinsin tertemiz ev çok güzel olacak inan. bizde yatak odamıza küçük diyorduk artık gözümüz alıştı bu sabah konuştuk hatta eşimle diyoruz aslında baya geniş yatakodamızz
şimdi eşyasız ya ev sana küçük gelir. hiç dert etme bence o salona masada sığar. benim ailemde kalabalık yemek yiyeceğim zaman koltuğumu ortaya çekiyorum salonum büyük olmasına rağmen oluyor böyle sorunlar takılma böyle şeylere. ama edanın deediği gibi kiriş çıkıntılarına kadar ölçülerini al odaların. mobilya seçerkende buna dikat ettinmi çok güzel olur.

ben knd eviniz sandım cnm
allah inş kndnizede nasip eder
ama şuan bile kndnz kadar olmuş,ev sahibi iyiymiş bak
hep öle olsun inş
kvalidemin evi vardı başka,o eski diye olmaz ora dedi sattı orayı
yeni baktık mecbur. sıfır bi yer bulduk ve 80bine çok ucuza geldi nerdeyse ev bize
banyo dolabı,wc aynası,havluluğu,mutfak dolapları musluklar,duşa kabine kadar hazırdı
bide bizim zevkimize göre laminant döşedi adam evi öyle teslim etti
boya vs herşey hazırdı
fırın,ocak,davlumbaz içindeydi
iyiki fırın almamışım
biz sadece kuru temizlik yaptık yerleştirdik eşyayı

Kalbimiz temiz kübroşum.Bir çok zorluğa rağmen.Ev konusunda,beyaz eşya konusunda hep kısmetliydik.
Umarım eşyaların devamı konusundada şansımız yaver gider.Ben iyice benimsedim maltepeyi:)
Belkide ondan bana küçük görünüyor ama gerçekden ölçülerini vs alıp iice dikkat ederek seçim yapmakda fayda var.

Bizimde öyle olacak gibi duruyor canım.
Evin sıfır olması büyük şans.Ev sahibimizde yeni almış zaten.
Kayınvalidenle birlikde mi kalıyorsun?

Sevdiceğiminde evi var ama ordu'da.
İstanbulda kalmaya karar verdik.Saolsun sevdiceğimde diretmedi.
Bazen diyor kira istemessen hemen gidelim orduya diye:)

Bizimkine kalsa bizde 80 bine ev alıyorduk.Ama önce önümüzü görmemiz lazım.
1,2 yıl içinde bizde düşünüyoruz kısmetse.

80 binlik evde yine sıfır binaydı.
Bahçe katındaydı.Her şeyi çok güzeldi içime sinmeyen tek yanı arka çocuk odasının camı salondadı.
Onada ben razı olmadım.Alışmışım evin her yanının güneş almasına havalanmasına.
Bende dedim acele etmiyelim 1,2 yıla biraz daha üzerine ekler,ara kattan alırız.

Kayınvalidem itiraf etmeliyim ki beni şaşırtıyor.
Sevdiceğimde oğlunu evlendirdiğini yeni idrak ediyor diyor.
Ne yapıyorsan tatlı dilinle yapıyorsun sen konuşunca insanlar dayanamıyor diyor:)

Nilaycım bizim ev de senin gibi olduk o lur olmaz gerçi ben öyle yemek odası felan almadım hem yerim yok hemde gerek görmedim mutfak masam açılıyor şimdilik yetiyor ilerde belki farklı şeyler düşünevilirim

bence sen alacağın mobilyacıyı getir görsün fikir versin derim çünkü artık onlar alışmış kafadan göz kararı cm bile tutturuyorlar

yok canım ayrı oturuyoruz
anneme 10dk yürüme mesafesi,kvalideye 15 dk yürüme mesafesindeyim
üçümüzde yakınız yani

inş alırsınız canım
düğün takıları vs sıkı tutun. onlar çok büyük destek

Selamlar kızlar nasılsınız?Nisan ben de evini merak ettim bakabilirmiyim?

tabi canım bakabilirsin

Beni de perdecinin elamanları sinir etti kızlar sabah 9-10 arası geleceklerdi sözde kayınpederim eve gitti bekliyodu 11:15 geçe aradı hala gelmemişler inşallah gelmilşlerdir boş evde beklemek sinir bozucu olsa gerek

Zuhal evleniyor vay beeeeee
şimdi nilay ile bukette koşturmaca devri :)))

eda samsunda sıfır daireler 40 50 35 bile var bafrada ay şok oldum ben

Ayy valla zor işlermiş bunlar.Neye nerden başlasam bilemiyorum.
Aslında ev küçük sayılmaz ama işde hep sığmazsa düşüncesi oluyor bende.
Eğer yemek masamı salona sığdırabilirsem Tv ünitemi camlı alıcam.
Annem su takımlarını koysun bende alt kısımlarına yemek takımlarımı koyarım böylece ayriyette gümüşlük ve konsola gerek kalmaz.
Diğer odamıda dilediğim gibi kullanırım inşallah.

Bizim amacımızla inşallah hayırlısıyla düğün takılarına dokunmadan nakit paramıza katıp istediğimiz gibi bir ev almak.
İnşallah nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…