2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
hafta ortası oldu hızlı geçti bu hafta .)

uykumuda aldım dizi felan izlemeyince 10,30 gibi yatağa yatıyoruz
ama yine gece ayağıma kramp girmiş geçen bacağımaydı şimdi ayağıma berbat bişey hiç olmazdı böyle şeyler

günaydın aylincim yaptın mı kapağı aklıma yemek yaparken geldin acaba olmuşmudur diye bazı tarifler birebir harika oluyor bazıları bişeye bnzemiyor ama genelde bulduğum tarfiler güzel oluyor

eda dün sormuşsun ben çıkmıştım. allaha şükür bir problem yok. sadece dr um bana bazı tahliller verdi onlardan tsh yüksek çıkmıştı. oda bebek için riski bir durum olduğu için guatr la ilgilenne başka bir dr a yönlendirdi dün ona gittim korkacak bişey yok dedi. bu ilaçları içersenbişey olmaz tahlillerine göre de ilacın dozunu ayarlarız dedi. önceden farketmek önemliymiş.

o yüzden edacım sanada tavsiyem olurda bebek düşünürseniz bu tahlilleri korunmayı bıraktığın gibi yaptır bir sorun varsa bilmek çok önemli. benim dr um yaptırmasaydı o tahlili belkide ben haberim olmayacaktı.

günaydın aylincim yaptın mı kapağı aklıma yemek yaparken geldin acaba olmuşmudur diye bazı tarifler birebir harika oluyor bazıları bişeye bnzemiyor ama genelde bulduğum tarfiler güzel oluyor

yaptım canım çok güzel oldu
eşim de çok beğendi
bende sevmem diyodum ama
çok sevdim baya da yedim
zaten seviyorum sebze yemeklerini
bunu da her zaman yaparım artık

yazdıklarım hamişler umarın canınız böyle şeyer çekmiyordur ki eminim siz daha güzelleirni yapıyorsunuzdur:)

bende eve gittim yapayım iki günlük biraz fazla yaptım tepside patatesli tavuk bulgur pilavı çorba hazır oldu evde var tükensin gerçi ekliyorum onlarada bir çorba yapmak kadar uğraştırıcı oluyor cacık çok şükür bugün yemek yapmak sorunu yok çamaşır günü eşim maça gidiyor artık biraz dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…