2011 gelin adayları buyrun sohbete

çamaşırları atıp çıktım inş. birşey olmaz elektrikli şeylerden korkarım ama bitmiştir şimdiye normal şartlarda

ışığı devamlı yanacak eve gidene kadar deniz elektrik gidioo

günaydınlar
sabah sabah işte sorunlarla ile güne başladık.
hayırlısı bakalımm.

akşam koçişinde canı sıkkındı.maaşlara zam yapmışlar eşime yapmamışlar
tutturdu bana gitmi demek istediler diye
iyide dedim daha yeni grdin zam yapmazlar 6 ay bile olmadı
üstelik onlara yaptıkları zamı sana ilk girişte verdiler zaten herkesin maaşlarını eşitlemişler
neyse biraz konuşunca ikna oldu doğru söylüorsun ondandır belki dio.özel sektör ne die memnun olmasalar tutsunlar seni dedim.ima ile mi uğraşcaklar.
inş. birşey olmaz bende korktum. ama seviyorlarda eşimi alıştılar çok çalıştığı herkesin dilindeymiş hatta bi yıl bi marka var o boya ile sözleşme yapmazlarsa yeni bir yer açıcaklarmış oraya geçirirler diye herkes söylüyormuş
o yönden düşününcede dediğim mantıklı.pinpirik yapıoun kendine dedim.

iş yerinden de bir arkadaşı saçma sapan bir nedenle işten çıkarmaya kalktılar

aylin dün imambayıldı yaparken aklıma geldinn
dedim aylin kabak yapıyordur şimdi kesin
bende yapıcaktım kabaklar bozulmuş püff
tez zamanda kabak alıcam ama cnm çok istedi dünden beri

kasıklarım ve böbreklerim çok ağrıyor
dün kendimi çok yordum evde
bir yattım sabah böbrek ağrısından kalkamıyrm

denizim biz ilk evlendik 10 gün falan geçti alışveriş yapıyoduk hazır çorba alayım dedim. attım sepete. bizim bey demez mi hazır çorba mı pişireceksin bana diye. dedim bulunsun yok yapma dedi artis artis. o gün bugün inat ettim yapmıyorum hazır çorba artisliğine dolapta duruyolar öyle aldığım bi kaç.
hem zararlıymış da.

görümceme gittim hazır çorba yaptı dedim böyle böyle istemiyor benimki yapmıyorumm ooo çocuk olsunda görün siz insan kendini unutuyor diyor. bizde eskiden dikkat ederdik diyor

zeynebim günaydın canım
eşinin işi için hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı kazançlar versinn..

aman evdekiyle tartıstık kuzu boşver..

canım bebeğim kuzum benim üzülme herşey yoluan girecek inş. kadın olarak dünyaya geldiğimiz için 1-0 yeni başlıyoruz hayata hepimiz çoğu zaman çoğu şeyimiz kısıtlanıyor nedense...ve daha çok dahada çok fedakar olmak zorunda kalıyoruz hepimiz işte bu yüzden çok yıpranıp çabuk yaşlanıyoruz farkında olmadan ama sabretmek zorundayız biz kadınız yapıcıyız sende hiç bir zaman üzülme canım benim sabret sabret sabret...seni çok seviyorum

QUOTE=lugruns;20790109]canım bebeğim kuzum benim üzülme herşey yoluan girecek inş. kadın olarak dünyaya geldiğimiz için 1-0 yeni başlıyoruz hayata hepimiz çoğu zaman çoğu şeyimiz kısıtlanıyor nedense...ve daha çok dahada çok fedakar olmak zorunda kalıyoruz hepimiz işte bu yüzden çok yıpranıp çabuk yaşlanıyoruz farkında olmadan ama sabretmek zorundayız biz kadınız yapıcıyız sende hiç bir zaman üzülme canım benim sabret sabret sabret...seni çok seviyorum[/QUOTE]

kuzummm benim..ne kadar içten yazmıssın..bende seni çok seviyorum..
yok kuzu hiç üzülmüyorum dünkünden daha rahatım..vicdanımda rahat kafamda..
bana haksızlık etti..
cezasını fazlasıyla çekicek..
asla yapıcı davranmıcam asla..
içimdeki iyi niyeti almasına izin vermicem..
haksız mücadelesinde rol arkadası yapamıcak artık beni..

Bizde en çok kırmızı mercimek süzme çorbası seviliyo. Eşim gündüz bile içiyo :)) Evden eksik etmeyelim diyo

topiğin kurucusu olduğu için aslıya dedim canım. Foto çekecektim ama avizeler takılmadı daha ben gidene kadarda hava karardı sadece antrede ışık var zar zor gördüm bende renkleri tam seçemedim gündüz gittiğim birgün çekeceğim

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

10.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Kına
11.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün
17.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün

01.10.2011 - spicy_ - Düğün

10.11.2011 - ayers - Kına
12.11.2011 - ayers - Düğün

10.11.2011 - gzdgn - Kına
12.11.2011 - gzdgn - Düğün

19.11.2011 - serebii - Kına
20.11.2011 - serebii - Düğün

Aysecimm ben dün sana kızartma tarifi vericektim unuttum canımm biberleri kızart buzluga at daha sonra yapmadan önce tavaya buzuyla birlikte kıazartırsan taze gibi oluyor

Aysecimm ben dün sana kızartma tarifi vericektim unuttum canımm biberleri kızart buzluga at daha sonra yapmadan önce tavaya buzuyla birlikte kıazartırsan taze gibi oluyor

Bende erdekte vakit bulmuşken yaptım kızarrtım dediğin gibi buraya getirene kadar buzu çözülür diye kavanoza koyup konserve yaptım biberleri

Iyi yu ne olsun :) bugün pek bir poztifim maşallah bana nedense
şunu düşündüm azıcık boyalandım makyaj sanki eneji veriyor insana değişik hissettiriyor

mercimek bende yaptım en son biraz zahmetli olmasına rağmen yapa yapa öğreniyorum bu sefer salıvercem hepsini :)

ayşe ne olsun benim koca bilmiyor hatun diyerek bayağı almıştı ziyan olmasın yiyoruz vallahi yağ neden öyle olmuş acaba iyice kavrulmamış olabilir veya taze yğlarda öyle olabilr ben margarin sana kullanıyorum bir dahakine sadece sıvı yağla dene bende yaparım bu hafta bakalım benim nasıl olck:)

valla zeynepcim hiç elektrik felan düşünemiyorum banyoda çamaşır görmeye tahammül edemiyorum atıyorum şimdi akşam uğraşsam bitmesiin bekle asmayı bekle hem yol üstü olduğu için vızır vızır arabalarda akşam pek geçmiyor toz olmaz gidincede renklililer atarım

Deniz ben meraklıyım mutfaga çok seviyorum mutfakta vakit geçirmeyi bi de benim kızkardesim var çok rahattır hiçbir şey yapmaz anneme de ben kıyamıyorum o yüzden yaparım Buket annemle teyzem geçen sene domates yapmışlardı ama çok yorucu oluyor o kaynattın mı kavanozu?
Meltem senin bilmediğin ne var acep :)

seninde günün aydın olsun şeker öğleninde yaklaşıyor :)

Allah bozmasın deniz pozitifliğini. Bende pozitifim mutluyum.
Anamız babamız sağ. Evli mutluyuz. Yeni geliniz :) İşimiz yuvamız var.
Daha ne olsun gariii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…