- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.861
edacığımmmmm kuzum canım ne oldu hayrola bitanem
çamaşırları atıp çıktım inş. birşey olmaz elektrikli şeylerden korkarım ama bitmiştir şimdiye normal şartlarda
Ayşecim valla diğer yemekler yetişin derdine kaldım inanırmısın havuç rendelemeye üşendim çünkü mutfak sıcak fırında çalışıyordu en sona kalan dona kalıyor hazır çorba yaptım bir sürü almıştık kullanayım bitsin diye yapmadım deneyeceğim bende afiyet olsun pratik çorbaya beziyor
aman evdekiyle tartıstık kuzu boşver..
denizim biz ilk evlendik 10 gün falan geçti alışveriş yapıyoduk hazır çorba alayım dedim. attım sepete. bizim bey demez mi hazır çorba mı pişireceksin bana diye. dedim bulunsun yok yapma dedi artis artis. o gün bugün inat ettim yapmıyorum hazır çorba artisliğine dolapta duruyolar öyle aldığım bi kaç.
hem zararlıymış da.
görümceme gittim hazır çorba yaptı dedim böyle böyle istemiyor benimki yapmıyorumm ooo çocuk olsunda görün siz insan kendini unutuyor diyor. bizde eskiden dikkat ederdik diyor
zeynebim günaydın canım
eşinin işi için hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı kazançlar versinn..
denizim ben az tereyağı az margarin kattım tereyağı ağır olur diye. kaynarken hep üzerinde yağ birikti böyle kaymak gibi sarı sarı. bizim terayağı baya saf. acaba ondan mı.
onları kaşıkla aldım hep yapımı çok kolay ben bide tarifte yazmıyordu ama blenderla çırptım kaynadıktan sonra. yapınca söyler misin seninkinde de yağ birikti mi diye merak ettim. bişeyimi yanlış yaptım.
kim canım ana kraliçe
perdelerini çok merak ediyorum buket. beğenmene çok sevindim.
Nilüfer&Hayko Cepkin - Aşk Kitabı Şarkısına taktım bugünlerde
Aysecimm ben dün sana kızartma tarifi vericektim unuttum canımm biberleri kızart buzluga at daha sonra yapmadan önce tavaya buzuyla birlikte kıazartırsan taze gibi oluyor
Meltem senin bilmediğin ne var acep :)
seninde günün aydın olsun şeker öğleninde yaklaşıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?