2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar nasılsınız işler her zamanki gibi çok yoğun olduğu için gelemiyorum nasılsınız ne var ne yok

hep yoğunsun ay ne zor ne bileyim bende önceleri çok yoğundum şimdi herşeyi telefonla hallediyorum uzak olduğum için çıkmıyorum rahatım şimdilik

hep aynı değişiklik yok şekerim

eda eşinle düzeldimi aran akşam varmıydı gelişme

yok cnm hiç bi şekilde düzelme yok.
ufak bi konuda benim ona yalan söyledigimi düşünmüş..
bu yüzden dahada tartıstık..
dünkünden daha kötüyüz ama ben çok iyiym..vicdanen..
kötülükleriyle fesatlıklarıyla kalsın insanlar ben böyle iyiyim

hep yoğunsun ay ne zor ne bileyim bende önceleri çok yoğundum şimdi herşeyi telefonla hallediyorum uzak olduğum için çıkmıyorum rahatım şimdilik

hep aynı değişiklik yok şekerim

hiç sorma şekerim dün akşam bi baş ağrısı geldi halada devam ediyor ölüyorum sandım resmen eşime dedim bak ben öleceğim galiba seni çok seviyorum dedim başladım ağlamaya

erdekte domates çok ucuzdu buraya göre 5 kilo armut domatesten konserve domates yaptım ben kışın iyi olur makarna sosu felan yaparım
buketim sana helal olsun daha evlenmeden kışlık domatesini halletmişsin
kızlar ben size diyim bu buket hepimizi bastıracakk

Günaydınnn
günaydınnnnn
güüüü nayyyy dınnn :90:

o nası tatlı bi günaydın gözde?

çamaşırları atıp çıktım inş. birşey olmaz elektrikli şeylerden korkarım ama bitmiştir şimdiye normal şartlarda

denizim bende yapıyorum denizliye giderken bile bulaşık mak açık gittim Allah esirgesin

günaydın kızlarrr bende çok yorgunum sabah hiç işe gelesim yoktu.

küboşum Allah kolaylık versin

günaydın aylincim yaptın mı kapağı aklıma yemek yaparken geldin acaba olmuşmudur diye bazı tarifler birebir harika oluyor bazıları bişeye bnzemiyor ama genelde bulduğum tarfiler güzel oluyor

denizim sultan çorbayı yaptın mı ben yaptım güzeldi. afiyetle yedik.

günaydın kızlar
nasılsınız

aylinim iyiyim canım sen nasılsın
4. ayınız kutlu olsun
bizde 10 aylık olduk bugünnn

günaydın kızlar nasılsınız işler her zamanki gibi çok yoğun olduğu için gelemiyorum nasılsınız ne var ne yok

nurgülümmmm hoşgeldin kuzum gördün mü bayramda annenleri.

Ayşecim valla diğer yemekler yetişin derdine kaldım inanırmısın havuç rendelemeye üşendim çünkü mutfak sıcak fırında çalışıyordu en sona kalan dona kalıyor hazır çorba yaptım bir sürü almıştık kullanayım bitsin diye yapmadım deneyeceğim bende afiyet olsun pratik çorbaya beziyor

evet canım bugün tam 4. ayımız
iyiki vermemişim sana sıramı
kocişimle 4 ayı geçiremicektim yoksa
ama sizinde az kaldı bak bir aya sende kocişinin kollarında olucaksın

Gününüz aydın olsun kızlar. Günaydınlar.
Bencede bu BEĞEN butonunun kalkması kötü olmuş

hoşgeldin topiğimizin ana kraliçesi.

Kızlar sahi akşam iş çıkışı nişanlımla baktık perdelerimize çok güzel olmuşlar çok beğendim

edacığımmmmm kuzum canım ne oldu hayrola bitanem

denizim ben az tereyağı az margarin kattım tereyağı ağır olur diye. kaynarken hep üzerinde yağ birikti böyle kaymak gibi sarı sarı. bizim terayağı baya saf. acaba ondan mı.
onları kaşıkla aldım hep yapımı çok kolay ben bide tarifte yazmıyordu ama blenderla çırptım kaynadıktan sonra. yapınca söyler misin seninkinde de yağ birikti mi diye merak ettim. bişeyimi yanlış yaptım.

Kızlar sahi akşam iş çıkışı nişanlımla baktık perdelerimize çok güzel olmuşlar çok beğendim

kim canım ana kraliçe
perdelerini çok merak ediyorum buket. beğenmene çok sevindim.

kızlar dün baya iş hallettim bugünde kalan yerleri temizlicem. halıları, buzdolabımı falan. bide şu kızartcağım biberleri kızartıcam. iş çok yaf

nereye bildiriyoruz geri gelsin böylede insan atlıyor yazamıyor bazen
günaydın aslış have are you

adminlere yazmak lazım heralde denizim.
iyilik sağlık nolsun. Birazda uykusuzluk. Dün gene 4 te yattım. Pazartesiden beri 3 4 ten aşağı uyuyamıyorum.
Senden ne var yu :))

Edoş seninki bi alem oluyo bazen ya. Birdenmi aklına gelmiş de yalan sölediğini düşünmüş canım cicim derken.

Herşey düzgünce yolunda gidiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…