2011 gelin adayları buyrun sohbete

o konuşamazki Denizcim yani konuşmaya hakkı yok o beni arasa ya da ben onu arasam ben onun nasıl karaktersiz bir insan oldugunu söylüyorum dün de ablasına beni arattırıyo içimde ne varsa ne kadar gizledigi şey varsa hepsini döktüm ortaya sırrını bile saklamaya degmeyecek bir insan çünkü o rezil ettim yalvarıyorum burdaki arkadaslara da nolur bana bir video çekin içimde ne varsa onunla ilgili döküyüm insanlarda gerçek yüzünü ögrensinler o çok sevdigi sanal alemde onu popüler yapıyım diyorum ama kabul etmiyorlar çok kin doluyum deniz acaip derecede benim kinim de kolay kolay geçmez ben terazi burcuyum kimseyle küs kalamam ama birine karsı da kin duydugum zaman o son aşamaya kadar da gider saglıklı bir ayrılıgı bile beceremedi gerizekalı onu iş yerindeki herkese rezil ettim bakın evli barklı bayanlarsınız nasıl bir sapıkla aynı ortamda çalışıyorsunuz bilmenizi isterim o yüzden size anlatıyorum dedim....
Meltem merakımdan dolayı kusura bakma ama ne diye aradı ne söyledi yani bitmişse bitmiş flörtün değilki senin

meltemcim nişanlını tanımıyorum ama madem sapıktı sen niye evlenmek istedin o sapıkla

selam kızlar,
sabah doktora gittim kulağımdaki yarayı gösterdim
derim incelmiş o yüzden sürekli kabuk bağlıyormuş
vitamin verdi doktor
ayaklarımın altına da cok dikkat edicekmişim bide hamilelikte kesinlikle üşümeyeceksin
senin vücudun alerjik miyomlardan dolayı bağışklık sistemin zayıf
dikkatli olman gerekiyor dedi
bu sıcakta minibüs ordan metrobüs ordan yine minibüs'e binmek baya yordu beni
eşimde gelmişti benimle ama işyerinden aradılar genel müdür acil görüşmek istiyormuş
apar topar gitti

kendime yeşil çay yaptım şimdi onu içiyorum

Meltemcim öfkelisin vede haklısın ama bence bırak ipini sal gitsin sende arama teleonlarını açma biraz kendine hakmi olmaya çalış ve onun gibi biri için kendi kalitenden ödün verme

bana ne yaptıgını sen bilmiyosun demi?Buket ben öyle birini tanıyo olsaydım onunlda degil evlenmek bakkala bile gitmezdim en son yaptıgı bomba ne biliyomusun?ben kendi kendime yaralarımı sarmaya çalışıyorum onun bana yaptıgı bir kızla kucagında dudak dudaga resimlerini göndermek oldu ....
meltemcim nişanlını tanımıyorum ama madem sapıktı sen niye evlenmek istedin o sapıkla

Verilmiş sadakan varmış canım evlenmeden gördün gerçek yüzünü kurtuldun ona şükret bence denize katılıyorum hiç uğraşma bundan sonra ben öyle yapmıştım sessiz kaldım hep iyikide öyle yapmışım

Slm kızlaar,
Kol böreği ve çikolata parçacıklı tarçınlı kek yaptım komşumu bekliyorum.
Eda'cım geçmiş olsun canım.
Meltem'cim gerçekten verilmiş sadakan varmış, böyle biriyle evlenmek hayatının hatası olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…