2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok kolay oldu canım ya kavanozu kaynatmadım domatesleri kaynattım sadece kaynar kaynar kavanozlara doldurdum sonra sıkıca kapatım ters çevirdim 1 gün öyle bekledi sonra baktım tutmuşlar

aslıcıkkkk
benimkin 11.11.11 yaparmısın pleaseee

Zeytin mi canın mı çekti
ye ye besle yeğenimizi varmı buralardan istediğni şeyler göndereyim

ya patron kahvaltı yapıyordu zeytin kokusu geldi dayanamadım. valla aklım mercimek köftesinde kaldı ama yaptıracağım ablama ben bir kere yapmıştım güzel olmuştu ama biraz zahmetli uğraşmak istemiyorum. bu arada kızlar ablam köydeydi 3 aydır çok özledim onuda yeğenimide. geliyor ayın 15. de diğer evli ablamda gelecek bende hepimiz annemin evinde kalacağız bir gecee süper ya ilk defa annemde kalacağım. o günü iple çekiyorum.

ayşeciğim sağol cnm
bişiy olucağını sanmıyrm
adamlar herkese aynı maaşı eşitlemişler ama eşim her maaş konusunda aynı şeyi yapar
eski iş yerinde de böyleydi

bayramın ilk günü babamın arkadasının kızı gelin gitti oraya annem de gitti bizde mesela dügün salonları binanın altında oluyor orda dügün salonları binanın en üst katında oluyormuş

hem üstte hem altta var yani her mahallede mutlak bir salon var yani adam evini bozdurup yapıyor teras olarak yapıyor bir sürü şeyler gelseydin sende tanışırık

Deniz ben gelseydim sana gelirdim dügüne filan gitmezdim ki :)ben herkesin dügününe gidemiyorum ya eglenceli olması gerekiyor mesela akrabam bile degil yan komşumuzun oglu evleniyor ona hazırlık yapıyoruz ayakkabı alıcaktım dedim benim bir tane ayakkabım var pembe onu giyiyim :)henüz dügünlere girecek kadar toparlayamadım kendimi ama bu gidecegim çok çok keyifli bir ortam :)bu arada size bir şey anlatıcam benim çok yakın kız arkadasım var o beni pazartesi akşamı dışarı çıkarttıı biriyle tanıştırmak için çok ünlü bir gsm operatörü varya onda bölge müdürü ne güsel konusuyorduk o da nişan atmış ben de anlatıyordum tlfon da çantamdaydı annem aradı tlfonu elime aldım benim ex olan varya o aradı sinirlerim zıpladı bütün akşam öldü bittii
hem üstte hem altta var yani her mahallede mutlak bir salon var yani adam evini bozdurup yapıyor teras olarak yapıyor bir sürü şeyler gelseydin sende tanışırık

zeynepçim işe yeni girmiş birine zam yapmamaları gayet doğal zaten
en az 6 ay olması gerekir zam için
aynı şeyi söyledim aylinim
üstelik ilk girişte diğerlerinden yüksek girdi
onlar ne zamandır ordalar sonuçta aynı seviyeye getirmişler
sadece yeni giren birine zam yapmışlar 1 aylıkmış adam ona kızmış
ama o da zaten firmanın eski yerinden gelmiş adam öle anlaşmış ilk ay düşük alırım sonra şu maaşla giricem diye.
ocakta yaparlar dert etme dedim
sinirleniyor kafaya takıyor hemen
ama düzelttim akşam moalini.öğlen oldu ben halen çalışıyrm
çorba içtim ancak yemeğe vaktim bile olmadı.
öğleden sonra toplantı var yine otruruz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…