2011 gelin adayları buyrun sohbete

Özeller çok kazık. Muayne ücreti ayrı alıyolar bide birsürü tahlil çıkarıyolar bide onlara birsürü para.
Bir çoğunu zaten para kazanmak için yaptırtıyolar. (
Devlet hastanesinin diyetisyen bölümüne bende gitmiştim geçen sene bikere :)
Özelede gittim bikere. İkisininde yaptığı aynı şey. Test istediler. sonuca baktılar aynı şeyleri yazdılar.=)

kız hoş geldin sihirli lamba cini dün andım seni ama gelmedin hayret ettim. Şeffaf odaya kim çıkıyor şimdi belli oldu mu

Son düzenleme:

canım bu tsh için ben ilk özele gittim verdim 122 tl yi içim gitti ama korkmuştum bayram tatili gelmişti o yüzden hemen özele gittim. bana verdiği ilaç şimdiki dr un verdiğiyle aynı. bu gittiğm dr un sınıf arkadaşıymış hatta tanıyor kadın. bana ilaç verip yaptır dediği tahlilleri 180 tl tuttu orda. sağlık ocağı bedavaya yapıyormuş. allahtan akıllılık ettim vermedim parayı. bedavaya yaptırdım.

valla kadın doğum dr um öyle bir kadın değil. istersen dışardada yaptırabilirsin diyor tahlillerini. hastaneler çok pahalı.

hoşgfeldin nasıl gi,diyo evlilik yemek ?

güzel gidiyor canım 3 ayı oldu bile çok şükür yemekle de 10 gündür bozuk aramız sallamıyorum. bayram falan derken tembelleştim

kız hoş geldin sihirli lamba cini dün andım seni ama gelmedin hayret ettim. Şeffaf odaya kim çıkıyor şimdi belli oldu mu

henüz belli değil canım bakalım.
dün gelmedim evet çok dikkatli okumuyorum genelde

şeffaf oda da neymiş ki ben birşey anlamadım ama listede sihirli lamba cinini gördüm ona verdim bir daha beni bamlamaz umarım

:111: kız ben seni neden banlayım aaaaaaaaaaa
benim ona yetkm bile yok sıfatsızım ben uyarı veriyorum işte.
bu arada teşekkür ederim. bana vermişsin oyunu :82:

kızlar şimdi size bir tavsiye daha. evlendikten sonra kimliğinizle yeni sağlık ocağınızadakaynızı yaptırın. eşinizin aile hekimikimse ona gideceksiniz. sağlık ocaklarıda artık baya ilgililer beni aradılar ve gelmemi istediler. gittim gebeliğinde olduğunu öğrenince bana orda gebelik boyunca yapacaklarımın eğitimini verdiler.

onu mutsuz ederim korkusunu at kafandan hemen
öle bir ihtimal olamaz
sen ona nasıl canım parçam diosan eminin o da aynını senin için düşünüyor
nolursa olsu mutsuz olmaz sen yanında olucaksın bundan büyük mutluluk olurmu:90:

sen çıkarsan yandın sorularımla nefes aldırmayacağım sana bamladığın arkadaşlarımın acısını çıkartacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…