- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.041
canım devlet hastaneleri artıkeskisi gibi değil. herkes çok memnun. bizim bölümün yanında diyetisyen bile vardı. kadınlar bedavaya diyetisyen bulmuşlar bırakırlar mı. özel boy kilo yağ ölçümü yapan makineleri var hastanelerin. vücut analizi yapıyor falan. ona göre veriyor programını. dr öyle bir ilgilendiki benimle ben şimdi eskisi gibi sanıp kısa kısa anlatıyorum derdimi. bana dedi önce sakin ol sohbet ediyoruz farzet bana anlat dedi bütün bu hamilellik süreci guatrını farketmemi falan. ben söyleidm o kaydetti bilgisayara. bundan sonra devamlı göreceğiz diyor.
ayşeee aslıya diyordum başıma geldi kalkmıyorum oyunun başından...
aslının tacını ben devraldım :86:
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok bakalım
günaydın arkadaşlar. nasılsınız ?
arada bakıyoruım size ama yazmaya fırsat olmuyor
günaydın arkadaşlar. nasılsınız ?
arada bakıyoruım size ama yazmaya fırsat olmuyor
Özeller çok kazık. Muayne ücreti ayrı alıyolar bide birsürü tahlil çıkarıyolar bide onlara birsürü para.
Bir çoğunu zaten para kazanmak için yaptırtıyolar.(
Devlet hastanesinin diyetisyen bölümüne bende gitmiştim geçen sene bikere :)
Özelede gittim bikere. İkisininde yaptığı aynı şey. Test istediler. sonuca baktılar aynı şeyleri yazdılar.=)
hoşgfeldin nasıl gi,diyo evlilik yemek ?
kız hoş geldin sihirli lamba cini dün andım seni ama gelmedin hayret ettim. Şeffaf odaya kim çıkıyor şimdi belli oldu mu
slm kızlarrrr ne var ne yokk şafakk atarsa 2 benimdeee
şeffaf oda da neymiş ki ben birşey anlamadım ama listede sihirli lamba cinini gördüm ona verdim bir daha beni bamlamaz umarım
Şimdide bir şey bilmediğim için korkuyorum
Bu korkunun beni ele geçirmesine izin vermiyorum asla.
O kısmı atlattım şükür.Sevdiceğimi çok çok seviyorum canımdan can o benim ve ben yanında çok huzurluyum.
Ve inanıyorum ki beni asla incitmez gereken özeni gösterir.Bunu şu anki davranışlarından da hissediyorum.
Mutsuz etmekden korkuyorum galiba.
güzel gidiyor canım 3 ayı oldu bile çok şüküryemekle de 10 gündür bozuk aramız sallamıyorum. bayram falan derken tembelleştim
henüz belli değil canım bakalım.
dün gelmedim evet çok dikkatli okumuyorum genelde
sen çıkarsan yandın sorularımla nefes aldırmayacağım sana bamladığın arkadaşlarımın acısını çıkartacağım
zuzu gelin oluyor sıra da bana geliyor
bakalım kim seçilecek çok başabaş gidiyor ama :82:
inşallah sen seçilirsin intikam soğuk yenen bir yemekmiş
Speydi ben de sana attım oyumu yüzümüzü kara çıkarma durmak yok şeffaf odaya devam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?