2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydınn kızlarr nasılsınız?Ayşe hayırlısıyla git gel kuzucum Aylincim annene çok geçmiş olsun acaba taş filan düşürüyo olabilir mi?Aynı sıkıntıları ben de yasadım daha sonra bu forumda girebolu suyuydu sanırım aktarlarda satılıyor ondan aldım içtim ve galiba taş düştü....

sağlık ocağımızı değiştirmesek olmuyor mu canım ya işyerime çok yakın şuanki zaten sağlık ocağının açık olduğu saatlerde ben evde değil dükkanda oluyorum buraya yakın olması daha önemli

Sevgili nilay burada hepimiz az öz yazdık nasıl geirdiğmiizi şuan düşünüyorum bilgisizlık kötü birşey daha önce bu tarz şeyleri burda yazıp okudum kimseyede soramıyorsun yani şuanki bilgilerimle ogün olsaydı hiç yaşadıkalrımın yaşayacağımı sanmıyordum relaxxxx olman ilk şart kasmaman ikinci şart 3 gerek yok

Bu konuyu hiç konuşmadık.Benden beklentisi var mı varsa ne yönde bilemiyorum.
Ama beni ilk öptüğünde boğuluyorum demiştim Sevdiceğimde sen benim bebeğimsin diyip kocaman sarılmıştı.
Anlıyordur az çok değil mi?Sanırım düğün günü akşamına kadar bu kafamdaki soru işaretini kenara bırakmalıyım.

Deniz düğünüme günler kala aynı şeyleri tekrarlarsın emi kuzum.
Şimdilik bu konu rafta duruyor.

bizde pazartesiden beri muhabbetteyiz kendisiyle:.hatta dünden nohut ıslattım içinede karbonat attım biraz..ama nasıl yapılır bilemiyorum
boşver cnm dikkatli okuma ne gerek var gözlerini yorma

Son düzenleme:
boşver cnm dikkatli okuma ne gerek var gözlerini yorma

yemek yapmak keyifli ya yapıyorum bişeyler işte kendi çapımda tabi bu akşam ne yaparım bilmiyorum bile

şeffaf Oda ;

Bizler soruyoruz seçilen kişi açık yüreklilikle cevaplıyor. hem merak ettiklerimiz gideriliyor hemde birbirimizi tanımış oluyoruz

hemen açıklık getireyim bu işe herkes oylasın arkadaşlar bu arada hep beraber eğlenelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html

Son düzenleme:

senin durumun farklı buket bilemiyorum sağlık ocağında iş yerinin kaydı varsa oradan gitmediğin için orada gözükebilirsin. benim semt farkı vardı . evlenince sorar öğrenirsin canım

çok sağolun kızlar
meltemcim büyük ihtimal kum döküyo şuan
daha önce de olmuştu
senin dediğin su iyi geliyo evet
kayseride yetişiyo o bitki
getirmek istemiştik gittiğimizde ama olmadı

Bu akşam yine tekim yine bulgur pilavı felan var yiyeyim bitsin fasulye ayıklarım pişiririm daze

üşenmesem eğer kızlar birde biber dolması gibi patlıcan dolması da çabuk pişer mi bazen patlıcanalr geç pişiyor patlıcan dolmasıda yapabilirim

Ilk diş doktoruna kendime güvenimin gelmesi gerek gitmem için

sonra guatır için

sonra jinekoloji genel kontrol

ve hep doktorlardan korkarım

:)

Canım hatta fazladan doldur hepsinden at buzluğa çıkartıp pişirmek çok kolay oluyor. :80::80:

Bide bende dr gitmek istiyorum rutin kontrol işte. jinekoloğa aranızda giden var mı ne testi yapıyorlar falan

Gamzeeeeeeee nerdesin kuzu sen bakayım yoksun

efendim canımmmm

burdayım denizcim,bayram dönüşü işlerim çok yoğundu o yüzden fazla ugrayamadım..ugradıgım zamanda bişeyler yazdım selam verdim ama görülmedi sanırım..

bende okuyorum işte..sen nasılsın canım özledim seni kız

evet öyle bayram dönüşü iş bana ben ona bakıyorum ilham gelmiyor yapmak için birazdan bende yaparım bir kaç birşey yoğunluk pek yok bizde inşaat durdumu ne nisa mayıs gibi yoğun birde ekim kasım gibi şimdi ihaleler de olmuyor rahatız ama normalde saat nasıl geçiyor anlamazdım

gel gel yahu ne yaptın götürdün mi ayakkabılarını :))

3 tane ayakkabı 2 tane terlik götürdüm canım

eşim diyoki zaten topu topu 2 gün durcaz ne ara giycen bunları diyo

ama götürdüğüm iyi oldu canım duruma göre giydim rahat ettim yani.. 2 gün eşimin ailesinin yanındaydık sonrada kendi ailemleydim canım.. sonrada iş başladı işte burdayım...

senin nasıl geçti samsun sefan canım güzel geçmiş okudugum kadarıyla..

ya bu arada ben bayramda regldim daha yeni bitti sayılır ama sabahları parfüm kokusundan midem alt üst oluyo:44::44:

hayır bir kazada olmadıki kendimden şüpheleniyim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…