- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.061
kızlar şimdi size bir tavsiye daha. evlendikten sonra kimliğinizle yeni sağlık ocağınızadakaynızı yaptırın. eşinizin aile hekimikimse ona gideceksiniz. sağlık ocaklarıda artık baya ilgililer beni aradılar ve gelmemi istediler. gittim gebeliğinde olduğunu öğrenince bana orda gebelik boyunca yapacaklarımın eğitimini verdiler.
onu mutsuz ederim korkusunu at kafandan hemen
öle bir ihtimal olamaz
sen ona nasıl canım parçam diosan eminin o da aynını senin için düşünüyor
nolursa olsu mutsuz olmaz sen yanında olucaksın bundan büyük mutluluk olurmu:90:
Sevgili nilay burada hepimiz az öz yazdık nasıl geirdiğmiizi şuan düşünüyorum bilgisizlık kötü birşey daha önce bu tarz şeyleri burda yazıp okudum kimseyede soramıyorsun yani şuanki bilgilerimle ogün olsaydı hiç yaşadıkalrımın yaşayacağımı sanmıyordum relaxxxx olman ilk şart kasmaman ikinci şart 3 gerek yok
güzel gidiyor canım 3 ayı oldu bile çok şüküryemekle de 10 gündür bozuk aramız sallamıyorum. bayram falan derken tembelleştim
henüz belli değil canım bakalım.
dün gelmedim evet çok dikkatli okumuyorum genelde
boşver cnm dikkatli okuma ne gerek var gözlerini yorma
diyorsun. yaptıklarının dönüşü kötü olur ama bak heee
çok pis gaz geldim heee yıkıcam şeffaf odayı şimdi :104::104::104::104:
Şeffaf Oda ;
Bizler soruyoruz seçilen kişi açık yüreklilikle cevaplıyor. hem merak ettiklerimiz gideriliyor hemde birbirimizi tanımış oluyoruz
hemen açıklık getireyim bu işeherkes oylasın arkadaşlar bu arada hep beraber eğlenelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
sağlık ocağımızı değiştirmesek olmuyor mu canım ya işyerime çok yakın şuanki zaten sağlık ocağının açık olduğu saatlerde ben evde değil dükkanda oluyorum buraya yakın olması daha önemli
ay canım lamba cinim ben hiç seni sıkıştırır mıyımnot: Beni banlamıyacaksın dimi söz çok sıkıştırmayacağım
bende güneri civaoğlunun programına çıkıcaksınız sandım
Bu akşam yine tekim yine bulgur pilavı felan var yiyeyim bitsin fasulye ayıklarım pişiririm daze
üşenmesem eğer kızlar birde biber dolması gibi patlıcan dolması da çabuk pişer mi bazen patlıcanalr geç pişiyor patlıcan dolmasıda yapabilirim
Gamzeeeeeeee nerdesin kuzu sen bakayım yoksun
efendim canımmmm
Burdayım denizcim,bayram dönüşü işlerim çok yoğundu o yüzden fazla ugrayamadım..ugradıgım zamanda bişeyler yazdım selam verdim ama görülmedi sanırım..
Bende okuyorum işte..sen nasılsın canım özledim seni kız
evet öyle bayram dönüşü iş bana ben ona bakıyorum ilham gelmiyor yapmak için birazdan bende yaparım bir kaç birşey yoğunluk pek yok bizde inşaat durdumu nenisa mayıs gibi yoğun birde ekim kasım gibi şimdi ihaleler de olmuyor rahatız ama normalde saat nasıl geçiyor anlamazdım
gel gel yahu ne yaptın götürdün mi ayakkabılarını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?