- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.541
Günaydın canımm..
Bitanem mutlaka git mağazalar fiyatlarda genelde ucuzlama yönünde değişiklik gösterebiliyor opuyorumnanaktan
Cannımm güle güle kullan çok şıkmış bayanssulusmile
Evet canım öyle yap. Hem daha kabarık ve güzel gösterir.. olumunekankayizsmile
Aaa ne güzel hemen kaynaşalım iki yeni gelin kayserili olacakmışız bak olumunekankayizsmile
Rica ederiz canım nacizane fikirlerimizdi hepimizin ama dediğin gibi fotografta çokta net gözükmeye biliyor renkler..
bayılıyorum şöyle anlayışlı kaynanalara .)
naber kızlarrrr
iyim kızlar sağolun
denizcim ay sonunda işten ayrılıyo nişanlım sonra yoluna gircek umarım herşey
şimdilik ortadan gidiyoruz
benim kyınvalide bırak bana hediye almayı telefonda bile arayp nasılsın demiyor bende mi sorun var hayır yani aranmazmı nişanlı kız ne bileyim abartıyormuyum ablamın kayınvaidesi iki günde bir arar hal hatır sorardı da ben görmedim annemi arıyor :)
kaynaşalım canım
seninkinin ailesi falan kayseride mi oturuyo
bizimkiler 25 yıldır falan gönendeler
o yüzden kayseride bişey olmıycak burda oturdukları için
ama yine de gidiyolar tabi memleketlerine her yıl gibi
evlenince de gönen de olucaz zaten
naber kızlarrrr
benim kyınvalide bırak bana hediye almayı telefonda bile arayp nasılsın demiyor bende mi sorun var hayır yani aranmazmı nişanlı kız ne bileyim abartıyormuyum ablamın kayınvaidesi iki günde bir arar hal hatır sorardı da ben görmedim annemi arıyor :)
iyim kızlar sağolun
denizcim ay sonunda işten ayrılıyo nişanlım sonra yoluna gircek umarım herşey
şimdilik ortadan gidiyoruz
Ailesi burda ankarada oturuyor ama tüm akrabalar kayseride
Bu yüzden orda da bir düğün yapalım diyorlar bakalım..
Bizde Ankarada oturucazz beklerimm kaydirigubbakcemile
İyidir canım sen nasılsın?
Yoksun bayadır neler yapıyorsun?
Nişanlın iş değiştirmişti nasıl oldu durumlar?
iyim aylinim
dün bi ara bişiler okudum tanışmaya gelcekler diye ama doğru mu anladım ne zmaan geliyolar
insan bekliyor ama iki günde bir aramasın da 15 günde bir arasın ben arayınca iyi telefonu kapatayım istemez hep ben hep ben olmuyor ve bende aramıyorum uzak değiliz aynı semtteyiz bir mahalle var arada ona yoruyorum artık :) bizim aileler kaynaştı maşallah zaten bu işlere girmeden öncede pasta gönderirdi börek çörek tabi bir dilim yerine 5 dilim koyardı evdeki nüfus sayısına göre bizde öyle ne yaparsak evdekilere yetecek kadar gönderirdi ondan dolayı gönül kaynaşması olmuştu onlar iyi hemen hemen iki günde bir telefonlaşıyorlar
bizimkilerin akrabaları hep biyerlere dağılmış
istanbulda falan da çok var o yüzden gelebilen buraya gelicek mecburen
neresinden canım seninki kayserinin
bizimkiler develi
neden böyle yapıyorki canım. biz 4 yıldır tanışıyoruz kayınvalidem de yapar kendince birşeyler ama bir türlü 95 beden sütyen aldırmadan vazgeçiremedim tek kusuru busempatiksalakcinni ama bende şöyle birşey vardır sevdiklerim için bana birkere yapılırsa ben beşkere ile karşılık veririm elimden gelmeyeni bile yapmaya çalışırım şaşırırlar hatta nasıl buldun yaptın derler hepsi sempatiksalakcinni karşılıklı olunca herşey anlam kazanıyor zatena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?