2011 gelin adayları buyrun sohbete

kaynaşalım canım
seninkinin ailesi falan kayseride mi oturuyo
bizimkiler 25 yıldır falan gönendeler
o yüzden kayseride bişey olmıycak burda oturdukları için
ama yine de gidiyolar tabi memleketlerine her yıl gibi
evlenince de gönen de olucaz zaten

benim kyınvalide bırak bana hediye almayı telefonda bile arayp nasılsın demiyor bende mi sorun var hayır yani aranmazmı nişanlı kız ne bileyim abartıyormuyum ablamın kayınvaidesi iki günde bir arar hal hatır sorardı da ben görmedim annemi arıyor :)

iyim kızlar sağolun

denizcim ay sonunda işten ayrılıyo nişanlım sonra yoluna gircek umarım herşey
şimdilik ortadan gidiyoruz

Benimki saolsun arar yaa, biraz vardır kaynanalık ama bu aralar nazar değmesin arayıp soruyor...
Bizde de anneler kaynaşamadı bir türlü, annem hiç aramamıştır kayınvalidemi hep o arar.

Ailesi burda ankarada oturuyor ama tüm akrabalar kayseride
Bu yüzden orda da bir düğün yapalım diyorlar bakalım..
Bizde Ankarada oturucazz beklerimm kaydirigubbakcemile

naber kızlarrrr

İyidir canım sen nasılsın?
Yoksun bayadır neler yapıyorsun?
Nişanlın iş değiştirmişti nasıl oldu durumlar?

amaan boşver be canım
sende fazla yüz göz olmazsın işte daha iyi
herşeye karışamaz
iyi kayınvalide herkese nasip olmayı malesef
sanki benimkide kötüymüş gibi konuştum kaydirigubbakcemile3
benimki genel anlamda iyi de bazen kızdırıyo işte
kaynana milleti işte deyip geçiceksin boşveeeeerrr şakkıdı

bizimkilerin akrabaları hep biyerlere dağılmış
istanbulda falan da çok var o yüzden gelebilen buraya gelicek mecburen
neresinden canım seninki kayserinin
bizimkiler develi

neden böyle yapıyorki canım. biz 4 yıldır tanışıyoruz kayınvalidem de yapar kendince birşeyler ama bir türlü 95 beden sütyen aldırmadan vazgeçiremedim tek kusuru busempatiksalakcinni ama bende şöyle birşey vardır sevdiklerim için bana birkere yapılırsa ben beşkere ile karşılık veririm elimden gelmeyeni bile yapmaya çalışırım şaşırırlar hatta nasıl buldun yaptın derler hepsi sempatiksalakcinni karşılıklı olunca herşey anlam kazanıyor zatena.s.

iyim aylinim
dün bi ara bişiler okudum tanışmaya gelcekler diye ama doğru mu anladım ne zmaan geliyolar

insan bekliyor ama iki günde bir aramasın da 15 günde bir arasın ben arayınca iyi telefonu kapatayım istemez hep ben hep ben olmuyor ve bende aramıyorum uzak değiliz aynı semtteyiz bir mahalle var arada ona yoruyorum artık :) bizim aileler kaynaştı maşallah zaten bu işlere girmeden öncede pasta gönderirdi börek çörek tabi bir dilim yerine 5 dilim koyardı evdeki nüfus sayısına göre bizde öyle ne yaparsak evdekilere yetecek kadar gönderirdi ondan dolayı gönül kaynaşması olmuştu onlar iyi hemen hemen iki günde bir telefonlaşıyorlar

iyim aylinim
dün bi ara bişiler okudum tanışmaya gelcekler diye ama doğru mu anladım ne zmaan geliyolar

evet canım ekimde nişan yapmayı düşünüyoruz bakalım babam gene bi arıza çıkarmazsa
aslında anneler tanışıyo da babalar tanışmıyo o yüzden bi kere gelicekler o tanışma gibi olucak babam ilk seferde vermez de ondan
ikinci isteme-verme-söz olucak kısmetse
inşallah herşey yolunda gider kazasız belasız atlatırız
babamın sağı solu pek belli olmuyo malesef

o zaman takma be canım
düşünemiyodur bence o kadarını
senin kırılabileceğini tahmin edemiyodur yani

Aman canım kafanı takma o aramıyorsa sende arayabilirsin..
Tabi her kafadan bir ses gibi olacak ama akannehir
Biz henüz nişanlı değiliz 7 yıldır beraberiz bende heralde 4 senedir gidip geliyorum ama en yoğunu son 2 senedir yaşanıyor. Bazen o arıyor beni bazende ben nasılsın ne var ne yok okadar yani ama araması bile hoşuma gidiyor bazenn boshayallersmile

bizimkilerin akrabaları hep biyerlere dağılmış
istanbulda falan da çok var o yüzden gelebilen buraya gelicek mecburen
neresinden canım seninki kayserinin
bizimkiler develi

Anladım canımm..
HEmşo olacaz yanii olumunekankayizsmile Develi bizimkiside

Denizimm 95 beden sütyen olayı neykii bir aydınlatsan benii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…