- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.561
ben yaptım hiç denemeyin benden söylemesi.
umarım kızlar bende çok istiyorum bakıcaz artık
duygucum daha değiştirmedi ay sonu son sonra kendi işini kurcak
Denizimm 95 beden sütyen olayı neykii bir aydınlatsan benii Şeniz
aylinn çok sevindim ya hayırlısı olsun hadi
bizimde bi kere tanışmaya geldiler
sonra isteme oldu sonra da söz oldu :roflol: gelip gitsinler ayakkabı eskitmeden kız mı alınırmış :jeyyar: dimi ama
teşekkürler canım opuyorumnanaktanCannımm güle güle kullan çok şıkmış bayanssulusmile
:kedi: bende şaşırdım görünce hediyeyibayılıyorum şöyle anlayışlı kaynanalara .)
şimdi şöyle dugicim kaynanam eli dolu hediyeyle gelir uzun yoldan tüm hediyeleri açarım tabi paket iç çamaşırları filan olur sıra sütyene gelir bakarım kafam kadar çıkar:)) 5 takım oldu hepsi aynı nişanlıma söyledim şaka yollu nereme giyecem bunları diye kaydirigubbakcemile3 çocuktan sonra giy işte fenamı diyorsempatiksalakcinni annem ileriyi düşünüyor diyor sempatiksalakcinni soramadım da öyle duruyor hepsi umarım ilerde o kadar gögüslerim olmaz, kaynanamın hayallerimi acaba aman allah korusun :roflol:
kız akraba çıkçaz yakında hee
develinin taşçı köyü de dersen düşüp bayılıcam şimdi ohaoldumsmile
(bakırdağı diye de geçiyomuş sanırım bu köy)
şimdi şöyle dugicim kaynanam eli dolu hediyeyle gelir uzun yoldan tüm hediyeleri açarım tabi paket iç çamaşırları filan olur sıra sütyene gelir bakarım kafam kadar çıkar:)) 5 takım oldu hepsi aynı nişanlıma söyledim şaka yollu nereme giyecem bunları diye kaydirigubbakcemile3 çocuktan sonra giy işte fenamı diyorsempatiksalakcinni annem ileriyi düşünüyor diyor sempatiksalakcinni soramadım da öyle duruyor hepsi umarım ilerde o kadar gögüslerim olmaz, kaynanamın hayallerimi acaba aman allah korusun :roflol:
yasak aslında bende internet olduğunu bile bilmiyor lar :)))))) tek başıma bir odada ruhum daralıyor ne yapayım oh valla böyle iyi zaman geçiyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?