2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet nisancım az kalmış kızlar bizde yarından itibaren 4 gün nişanlımla birlikteyiz :)) elim sende oynarız artık:))

Ayyy işte bu güzel bir habeerr bayanssulusmile

Merhaba canımmm.. Aman diyim poponu kaşı haa valla nazar olur bak söylemedi deme..
İnşallah böyle devam eder bitanem benim bir arkadaşımında kayınvalidesi böyleydi kadın evlenince resmen 360 derece döndü :1shok:
Aman canımm sende dua et bol bol :Saruboceq:

merhaba kıslar gelinliğim bitmiş durmumda size çok resim eklemek istiyorum ama allah kahretsin şu bilg. ya bozuk olmuyorr

Elçin kızz valla heyecanlandım yaa 3 hafta kaldı dimii
Umarım gelinliğinde güzel olmuştur bebeğimm yaaa darısı bizlere inşallahh Şeniz

evet ama aramayı düşünmüyorum, hem kafasını toplar, hemde iyice düşünür.
Zaten bitirmeyi düşünse bile araması gerekir.
Tabi ben ne kadar dayanırım bilmiyorum...
Şuan aklımda tek bşey var, acaba mektubu okudumu yoksa yırtıp attımı?

ececiğim yeni okudum
hayırlısı olsun üzme lütfen kendini.
bitti demekle bitmez öyle herşey.
ne diyeceğimi bilemedim ben şimdi.

Bence okumuştur erkekler gerçekten çok meraklı oluyorlar okumadan yırtıp atacagını sanmıyorum

Benimde aklıma geldi ama bence yırtmamıştır canımmm..
Şimdi nişanlı olmadığım için nişanlıyken nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim bir ayrılık dönemimiz olmuştu 6 ay sürdü ve ben artık bitti bu sefer kesinmiş diyordum sonra ikinci bir şans verdik geldi barışmak istediğini söyledi inan bana herşey daha farklı oldu sanki herşey daha güzel şekilde değişti Rabbim bozmasın..
Şöyle ki bende kavga ettiğimiz zaman kafasını toplar aramayım dediğim zamanlar gerçekten iyi yapmış oluyordum yanii ama öyle günlerce değil belki sadece 1 gün CADIARZU
Duramam daha fazla dayanamam ararım çünküüü
Allah korusun ama bitirmeyi düşünse zaten arar dediğin gibi..
Ama bunu düşünmee yaaa tuhaf geliyor bana gerçi Rabbim hayırlısını versin ama inşallah düzelir iyi olur herşey.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dugicimmm ben Keçiörende oturuyorum sen nerde oturuyorsun ?

Seven erkek geri geliyor sen hiç canını sıkma üzülme herkes ayrılık dönemi yaşıyor ben de dayanamam en fazla 1 saat dayanırım sonra hemen ararım bi de biz uzakta oldugumuz için ben çok özlüyorum huysuzlaşıyorum olmadık nedenlerden kavgalar çıkaeıyorumkaydirigubbakcemile

Tabiki canım 6 ay umutla bekledim ve geldi Şeniz
Çok mutluyuz şimdi Allah bozmasın sadece şimdilik şafak sayıyoruz asker yolu bekliyorum yanii boshayallersmile

Canım bende çayyolunda oturuyorum ama çok yakın bir arkadaşım var keçiörendee oturuyor adı gülay olumunekankayizsmile

CANIM yarın yine girerim şimdi çıkmam lazım...

Çokkkk öpüyorummm herkeziiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar sizde mi cumartesi çalışıyosunuz benim gibi hiç hoşnut değilim yaw

benimde yarın liseden çok sevdiğim bi arkadaşım evleniyo
lacivert keten pant beyaz hırka giycem o kadar

günaydın kızlar, bugün çalışıyorum malesef...
Arkadaşlar akşam düşüncelerini yazmış ama uyumak istediğim için fazla kalamadım pc başında.
Yırtıp atacak birisi değil ama belkide yapar emin olamıyorum, belkide Ankara'dan bile dönmemiştir...

hoş bi gömlek giy tamamdır
ama yakın arkadaşınsa etek giy derim

bizimki açık havada olmasa ben etek giyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…