2011 gelin adayları buyrun sohbete

superisi hayırdır ne derdin var ?

ya benim ilişkim 4.yıl bitiyo artık yani gerçek anlamda çok güzel herşey birbirimizden ne saklımız var ne büyük bi kavgamız oldu hiç hatırlamıyorum bi gece küs yattığımızı.. hep diyo yoktur bizim gibi seven benim sevdiğim kadar seni seven..
aramızda 1 saat kadar mesafe var yani haftasonları ben evden çıkabilirsem buluşuyoruz bazen 15 günde bazen denk gelmiyo 1 ay oluyo..
ailesi hatta sülalesi benimde aynı herkes biliyo saklı gizli yok yani .. babası falan konuşmuşlar yılbaşından sonra nişan yapalım demiş sonrada dügün demiş anlattı mutlu oldum tabii
geçen hafta kızlarla buluşcam dedim ama sevdiğimin yanına gittim annemde öğrenmiş.. söylendi biraz benim kızım bana yalan söyledi diye takın yüzükleri en azından sözlüsünün nişanlısının yanına gitti derim dedi başkasından duyunca şok oldum dedi .bundan sonra benden habersiz görüşürseniz hakkımı helal etmem dedi

Canım annen duygusal düşünmüş o yüzdendir.
Söylememene içerlemiştir.
Çevre baskısından çekiniyo olabilir.

büyük ihtimal canım çünkü çevremdeki herkes biliyo e ben görüşemicekmiyim yaaa sevdiğim ailesiyle konuştu yılbaşı dediler gelin isteyin diiyememki e ben yıbaşına kadar görüşmicekmiyim ufffffffff 2 gündür hep soğuk msllar atıyom ne aşkım diyom ne bişey normalde günde en az 100 tane falan msjlaşırdık iki gündür 50 tane bile olmamıştır

superisi bence cıtlat sevgiline gören olmus anneme demiş
oda bana kırgın oldugunu belirtti laf söz olur gibilerden die bi konu ac sen
ama istemeye gelin falan deme
belki kendi der olmazsa en azından bi aileler tanıssın falan gibilerden

tühh ya ben inegöldeyim de belki 1 tane daha inegöllü vardır dedim di neysem :d

pamıkım iyi demek adettenmiş herhangi bir gelişme yok ne yazık ki

ben böyle bi kere nişan muhabbetini açmıştım durumlarını anlattı madiyatları işte işte taksitlerimiz yılbaşında bitiyo o yüzden yılbaşından sonra hemen gelcez dedi .. e bende bi daha açamam yaaa

tühh ya ben inegöldeyim de belki 1 tane daha inegöllü vardır dedim di neysem :d

pamıkım iyi demek adettenmiş herhangi bir gelişme yok ne yazık ki
offf yapma ya üzüldüm bak şimdi cok sey geciyoda içimden neyse bişey demiyim
odun diyim sen anla tatlım üzme ama kendini sakın

canım nişan deme gören olmus söylemişler de en azından aileler tanıssa yavas yavas falan desen tanısmaya gelebilirler heralde ayrıca hemen nişan yapmak zorunda degilsinizki
basta tanısma olur onlar gelir siz gidersiniz sonra aile arası isteme bi söz yüzügü olur
bunlar cokda masraflı seyler degil bence bizde mesela ilk mayıs ayında geldiler yüzük takıldıgında 20 hazirandı mayısın basında gelmişlerdi ilk heme zaten pat diye olmuyor

belkide öle olur tatlım ama ailelerde birbirni tanıyolar annelerde tanışıyo yanii tanışma faslı olmazki bizde senağlama

evt pamıkım odun yani hemde tam anlamıyla
özür dilememi bekliyormuş ben dedim ya bitti diye
ama öyle bir niyetim yok o yüzden daha çokk bekler :umursamaz:

peri sen merkezde mi oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…