- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.501
canım sadece sunu söyleyeyim sana kendini bozma incitme üzme rahat bir edayla yapttır yaptıracagını..yaptırmadıgın herşey için pişman olursun..sonra dedin de yapmadıkmı oluyor..bi kere oluyor böyle şeyler yapabildiği ölçüde yaptır.elini tasın altına koymasını bilsin.sonuç ta atla deve istemiyeceksin dimi ama..
kızlar selam bida
kradesecim inegöle gidiyorum
ececimin yanına yani
dilek hoşgeldin
aylincim bürokratik işlere takılma derim şu şöyle olcak bu böyle gibisnden
sonuçta nişandır merasimdir sizin mutluluğunuz için yapılıyor
bunlar için üzülmeye değmez fikrime göre
yani değmez derken sen önemsemedi diye kızıyosun anladım
ama çok hızlı geçiyo o günler tadını çıkar derim
Dugicimm ben rüyamda seninle ugrastım biliyomusun dugi diyodum o yüzden sana yorumladım nişanlımla ben sahilde geziyoruz sonra canımız bir seyler içmek istiyor iç tarafa doğru giriyoruz bir cafe bulup içeri giriyoruz sen hemen beni tanıyorsun aa meltem hoş geldin diyorsun bende hosbulduk canım diyorum nişanlıma seni tanıtıyorum kadınlar kulubunden arkadasım diyorum cafe boş senin yanında esmer siyah saçlı bir arkadasın var en yakın arkadasım diyorsun anneni gördüm çok güler yüzlü ama otoriter birisi senin elinde bir telefon haber bekliyorsun inşallah kuzucum ikimiz içinde hayırlı bir haber olur :))
Gece hiç uyuyamadım başım çok ağırdı msjlaştık sürekli.
Oda içinin sızladığını ve sevgisinin tam olduğunu kördüğümün hala sağlam söylüyor, anlam veremiyorum bunlara.
Sevgi emek ister, alnımda yazılı değilse bi şekilde biter zaten, ilkez ona karşı bu kadar çaresizim, kestirip atamıyorum, bitsin diyemiyorum, çünkü üzerinde ciddi anlamda düşünülmesi gereken bir konu.
Bundan sonraki süreç gözümde çok büyüyor, yüzüğümü çıkarmadım, onunla paylaştıklarımı kimseyle paylaşmamıştım, söküp atmak zor.
Ama devam ederse de ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum, keşke danışabileceğim bir büyük olsaydı, annem fevri düşünüp bırak diyecektir, çünkü hiçbir anne çocuğunun üzülmesine dayanamaz.
Birileri görmesin diye ağlayamıyorum bile, karar verdim babamın yanına gidip içimi boşaltıcam. Belki konuşamaz ama en azından dinler o beni...
Bunları yazmazsam çatlarım kızlar, çok özür dilerim amacım kimseyi üzmek değil...
gozgoze oldugunda nekadar kızgın olsanda boynuna sarılabılecegın bı sevgıyse
yazık etme derım..
bizim sloganımzı soylıyım her kavgada soylerız
"AŞK her köşe başında çıkmaz ınsanın karsısına ve ben seni kolay bulmadım ki kolay kaybedeyım"
Ya anlayamıyorum onu hem içim sızlıyor diyor, hemde bu böyle devam edemez diyor.
Sanırım bana bazı şartları olacak, ama ben bir bayanım sonuçta duygularımı ne kadar saklayabilirimki, hayat boyu benmi ona destek olucam, bir köle değil kendine bir eş aldığının farkına varmalı.
Son tartışmada çok sinirlendiğim gerçek ama nişandan önce de böyle bir tartışma yaşamıştık, asıl amaç onun sabrını ölçmekti ama o zaman beni kucağına alıp bebek gibi nazlamadığı kalmıştı.
Hayat iniş çıkışlarla dolu, böyle birşeyle karşılaşabileceğim aklıma gelmezdi, çok doğru bir karar olduğunu düşünürdüm hep.
Bugün konuşucaz ama hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.
Geri dönse bile içimdekileri nasıl çözeebilirim orasını bilmiyorum.
Ayy canım takılma yaa...
Henüz görüşmedik, daha doğrusu ilkez bir hamle yapıp ben msj attım.
Hemen bitirmenin çok zor olacağını ve ikilemde kaldığımı yazdım.
Oda henüz bitirmediğini, uzun uzun düşündüğünü yazmış. Yüzüğüm hala parmağımda diye not düşmüş...
Bugün yengemle paylaştım, çok üzüldü, nişanlımı çok sever çünkü, onu hep bana savundu, o kötü biri olamaz dedi. Ben zaten kötü biri demiyorum ama kafamda sorular var, hayırlısı demekten başka çarem yok.
Ama şuda bir gerçekki, biterse o süreçten kurtulmak benim için çok ağır olur...
Esracım iyi haberlerini bekliyorum canım
kızlar ev baktık bugün yoruldum biraz.
iş de çok yoğun bugünlerde düğün hazırlıkları da
yazamıyorum size. geçmişi yeni bitirdim
kalbim sizle
öptüm
herkesi iyi haftalar
cimcime umarım hakkınızda hayırlısı olur
cumartesi günü gittik tekrar tartıştık yüzüğümü geri almadım
sonra cumartesi akşam yeğeni aradı benimde arkadaşım pazar günü ya da dün akşam için istemeye geleceklermiş lütfen gel dedi
sonra nişanlımı aradım sonuçta onun yeğeni o da orda olacak
ne yapayım söliyim mi dedim
o da söyleme yarın gideriz oraya veririm yüzükleri takarsın
bi daha çıkarsa takılmaz zaten dedi
dün geldi evden aldı ama buzz gibiyiz birbirimize
aslında ikimiz içinde şuanda işkence biliyorum ama en azından babama karşı ben zorladım diyebilicem
kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz düğün ertesi el öpmeye gidiliyor mu yoksa 1-2 gün 1 hafta sonra mı nasıl oluyor
günaydın kızlar
valla geçmiş çok uzun gelid okuyamadım
nasılsınız bakalım nasıl geçti hafts sonunuz
ben bugün hem ruhen hem bedenen hiç iyi değilim malesef :1no2: mafoldumben
boğazlarım çok kötü durmadan öksürüyorum öksürdükçe acıyo ve midem kalkıyo
sevgilimle de hiç iyi değiliz
isteme muhabbetleri yüzünden sürekli tartışıyoruz daha başlarken böyleyiz sonumuz ne olucak böyle bilmiyorum
kızlar selam
bursaya gidiyorum iş için feribottayım
ececim en güzeli en iyisi olsun senin için
senin hakkından hayırlı kişi ise devam eder inşallah
kızlar dün bi evi çok beğendim kira için ama biraz daha bakalım dedik
aklımdan gitmedi gece
sabah erkenden aradım abimi tutsun diye
inşallah hayırlı ise olur dua edin lütfen
aylincim mervecim aslıcım kradesecim selamlar
haftanız iyi geçsin
esracım meraktayım inş iyidir haberler
öptüm
merhaba ben epey uzun zaman önce burdaydım o zaman asker yolu bekliyordum :)
şimdi 4 ay oldu sözlüme kavuşalı..
05 Şubat 2011 nişan
26 Haziran 2011 düğün
tahminlerimiz bu ama kesin değil malesef..
herkese mutluluklar bir an önce ben de kavuşurum sevdiğime inşaallah...
aysecim bizim bürokrasi olarak gördüklerimizi ailelerimiz öyle görmeyebiliyor..sonrasında bundan kaynaklı sıkıntılar yasanıyor.bürokrasi diye bırakınca insanlar işine geldiği gibi davranmayı çok seviyorlar malesef..
mervecim senin de bu konudan ağzın yanmış belli ki
beni en iyi sen anladın kaydirigubbakcemile2
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için a.s.
ben senin düşündüklerini bile düşünmezken suan bunları düşünüyorsam..sen eger bu konularda tatsızlık yaşarsan (ki inşallah yaşamazsın) daha çok canının sıkılacagını bildiğimden paylaşmak istedim canım
valla öyle ya da böyle istediğimiz gibi yapıcaklar mecbur
gelmek için acele etmekle olmuyo bu işler
ben kimseye karşı ailemin yüzünü de yere eğdirmem
herkese yapılıyo da benim anamın babamın başı kel mi
onlarda evlatlarının iyiliğini istiyo sonuçta
kız evi naz evi mecbur uyucaklar bizim adetlerimize
elleri mahkum mecbur yapıcaklar alsanaalsanasmile
kızlar yazarken sizi ne çok sevdiğimi farkettim
bi belirteyim istedim
tanışalı 40 gün oldu ama ne kadar güzel sohbet ediyoruz
maşallah bize
Slm kızlar, yeni gelebildim, geçmişi hızla geçtim kaçırdığım şeyler vardır muhakkak ama çok yoğunum ve zamanım yok.
Ececim sizde bir adım atmışsınız, ama kalbin ne diyorsa onu yap canım, için rahat olacaksa hiç düşünmeden tekrar başlayın derim.
Bu tartışma bize ders oldu diyebilirim, birbirimizin değerini anladık, analiz ederek birbirimize hak verdik.
Benim sert çıkışım onu çok korkutmuş, evlenince de böyle olacağını düşünmüş. O konuda haklı kırgınlığımı daha sakin söyleyebilrdim ama bir hata yaptım işte. İnşallah ileriki günlerde telafi edicem...
Ama o gece yazdıkları çok kararlı olduğunu gösteriyordu, dün konuştuğumuzda ise çok farklıydı, o msjlardan sonra değiştiğini düşünmüştüm. Konuşmamızda ise daha farklı daha ılımlı olduğunu gördüm, 4 gün boyunca uzun uzun düşünmüş. Arkadaşıyla görüşmüş ve sevgisinin arkasında durmaya karar vermiş.
Şu 2 günde hakikaten çok şey öğrendim, nişan atmak çok zor bir mesele, ikilemde kalmak inanılmaz kötü, birde ben ilkez nişanlımdan böyle bir tepki gördüm, önceden tepkileri ben gösterirdim genelde.
Hele yüzüğü parmağımdan çıkarmak çok daha zor olacaktı, düşünmek bile istemiyorum o psikolojiyi.
Neyse sadete geleyim, problemi hallettik kızlar, nişanlım biran önce nisan gelsinde evimizi araştırayım diyor...
Erkekler bizden çok farklılar, detayı asla düşünemiyorlar, bizde düşünmeyince kıyametleri koparıyoruz...
Neyse çook işim var çok uzattım, görüşürüz kızlar.
Slm kızlar, yeni gelebildim, geçmişi hızla geçtim kaçırdığım şeyler vardır muhakkak ama çok yoğunum ve zamanım yok.
Ececim sizde bir adım atmışsınız, ama kalbin ne diyorsa onu yap canım, için rahat olacaksa hiç düşünmeden tekrar başlayın derim.
Bu tartışma bize ders oldu diyebilirim, birbirimizin değerini anladık, analiz ederek birbirimize hak verdik.
Benim sert çıkışım onu çok korkutmuş, evlenince de böyle olacağını düşünmüş. O konuda haklı kırgınlığımı daha sakin söyleyebilrdim ama bir hata yaptım işte. İnşallah ileriki günlerde telafi edicem...
Ama o gece yazdıkları çok kararlı olduğunu gösteriyordu, dün konuştuğumuzda ise çok farklıydı, o msjlardan sonra değiştiğini düşünmüştüm. Konuşmamızda ise daha farklı daha ılımlı olduğunu gördüm, 4 gün boyunca uzun uzun düşünmüş. Arkadaşıyla görüşmüş ve sevgisinin arkasında durmaya karar vermiş.
Şu 2 günde hakikaten çok şey öğrendim, nişan atmak çok zor bir mesele, ikilemde kalmak inanılmaz kötü, birde ben ilkez nişanlımdan böyle bir tepki gördüm, önceden tepkileri ben gösterirdim genelde.
Hele yüzüğü parmağımdan çıkarmak çok daha zor olacaktı, düşünmek bile istemiyorum o psikolojiyi.
Neyse sadete geleyim, problemi hallettik kızlar, nişanlım biran önce nisan gelsinde evimizi araştırayım diyor...
Erkekler bizden çok farklılar, detayı asla düşünemiyorlar, bizde düşünmeyince kıyametleri koparıyoruz...
Neyse çook işim var çok uzattım, görüşürüz kızlar.
günaydın kızlarrr yoğun bir hafta sonu geçirdim şimdi ev teöizliği var sonra bitince sizlerle konuşacam ececim ve cimcimecim lütfen üzmeyin kendinizi bende nişanlımla 3 gündür konuşmuyordum aramayıda düşünmüyordum ama o aradı konuştuk bizim pek bişide kalmadı düğüne sorunlar yaşanıyor4 ryaşanmıyor deil
kızlar biliyorum bıktınız artık ama face olanlar oylarsa çok sevinirm
saat 3 te bitiyor oylama
kazandığımız ödüllerin tümünü darülacezeye bağışlayacağız
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/391025-kazen-diskoya-gotur.html
merhaba..
ben çok zorlandım ama kişiye göre değişir canım..
biz her gün yan yana geçirdik 5 yılı ondan sanırım bir de ben çok duygusalım :gitme:
zorladı ama inşaallah sen zorlanmazsın..son 1 ay asker strese girince sen üzmeye başlayabilir aman alttan al ben öyle yaptım şükür rahat geçti..
geldiğinde de söz yaptık işte sıra nişanda ve düğünde..
mutluluklar şimdiden ve Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?