2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim bişey istediğim yok zaten
bohça olayları var ya
annem onlar ilk etapta alınsın sonra herkes kendi hazırlığına baksın diyo
sonradan düğün telaşı içinde bide onlarla uğramayalaım diyo
bilezik falan da yapılcak ama onu zaten kimse istemiyo şu anda onlardan
sadece bohça olayı yani bizim burda insanlar bohçaları görmeye geliyo nişan olunca
annemde mahçup olmak istemiyo haliyle
nişan ev içinde olucak bide e kışta geliyo
sobalar falan kurulmadan havalar iyice soğumadan olsun diyo annem
o yüzden de ekim ayı içinde bu işleri halletmemiz lazım
ona da böyle söylüyorum kasım a sarkınca ne oluyomuş diyo bana umursamaz umursamaz
bende ekimde olmıycaksa gelmeyin dedim
sadece gelmekle olmuyo gerisini getirmek önemli olan dedim

ayşecim ben bişeye takılmıyorum canım
aileleri biliyosun işte
yukarda da anlattım durumu
olay bu yani

Meltem kızzz neyden etkilendin kii acepp lülülülülülü
Sahildeysen denizi görmüşsündür mutlaka yanii su da temizse hayırlı demektir rüyan..
Elimden telefonum düşmüyor ya asker yarimden msj gelir yada ararsa diye o malum oldu demek sana

Esra zaten bu işler hemen bitsin desende bitmiyor..
Biraz düşün kalbinin sesini dinle..
Çözülmeyecek konularmı yaşadıklarının ona tam anlamıyla karar ver..
Kaç yaşında insanlarız yarın bir gün evlendiğinizde iş olayları falan her zaman olacak bazı şeyleri iyi düşün canım..
Allah hakkınızda hayırlısını versin..

"AŞK her köşe başında çıkmaz ınsanın karsısına ve ben seni kolay bulmadım ki kolay kaybedeyım"

Gerçekten çok güzel anlatmışsın bir sözünle...
İnan bu ilişkim 7 yıldır devam ediyorsa nazar:) hep bazı şeyleri böyle düşündüğüm içindi..
Hiç kaybetmek istemedim yeri geldi hep ben alttan aldım ama her zaman aşkımı sahiplendim..
İnşaallah hakkımızda hayırlısı olur diye diye bu günlere geldim..
Allah yardımcımız olsun..

Bugün konuşucaz ama hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.
Geri dönse bile içimdekileri nasıl çözeebilirim orasını bilmiyorum.

Canım bak şu 3 yazındada bir sürü şey anlatmışsın demekki o içim sızlıyor ama böyle devam edemez derken aslında birazda sanki nazlanıp blöf yapıyor kendi aklınca..
Sen kendi kalbini dinle bu çocuk senden vazgeçmez..
Bak seviyorsan bazı şeylerinede katlanıcaksın kim dört dörtlük ki şu dünyada..
Ayrıca gülü seven dikenine katlanırmış misali bazı şeyleri iyi düşün..
Bu kadar emeği elinin tersiyel itme derim (BeN) nacizane..
Tabiki burda dert ortağı olduğumuz için yorum yapıyorum okuyup okumamak sana kalmış canım..

Canımm hayırlı olsun şutarafagitti
Olsun canım sen birde buraya yazma telaşına girme güzelce hazırlıklarını tamamla..
Sonra kahve içmeye gelicem sana
Kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

Ececim yinede bir adım atılmış o yüzük parmaktan çıkmasın gibi de bir laf etmiş üstü kapalı nişanlın..
Buz gibi olmanız normal canım sen sinirlisin ne olursa olsun gerginsin eee haliyle ondada şimdi bu durumdan kaynaklanan düşünceler vardır..
Sen sabret canım inşaallah ii olur herşey..

kızlar neyi merak ediyorum biliyormusunuz düğün ertesi el öpmeye gidiliyor mu yoksa 1-2 gün 1 hafta sonra mı nasıl oluyor

Canım bazı yerlerde ertesi gün gidilir ama balayına falan giderseniz 1 hafta yada 2 hafta sonra gidersiniz..

günaydın kızlar
valla geçmiş çok uzun gelid okuyamadım
nasılsınız bakalım nasıl geçti hafts sonunuz
ben bugün hem ruhen hem bedenen hiç iyi değilim malesef :1no2: mafoldumben

Ayliiinn al bendende okadar..
Ruhen sıkıldım çünkü hem iş sıkıyor artık hemde şu tek tip askerlik mevzusu gündemde yaa gızık fox tv 12 ay diyor diğer kanallar 9 ay.. Eğer 9 ay olursa3 ay, 12 ay olursa 6 ay daha askerlik yapacak sevgilim ve bütün planlar uzayacakkk :1no2:
Bedenende acauip yorgun hissediyorum kendimi o da pazartesi ya ondan galiba

Çok geçmiş olsun canım..
Okudum yazdıklarını umarım bir hal çaresi olur da herşey yoluna girer canım..
Erkekler böyleler işte işine gelenleri can kulağıyla dinlerler ama gelmeyenleride sonra sen bana söylemedin diye birde suçu bize atarlar.. klava:

Canım seninde haftan iyi geçsin inşaallah..
Ve inşaallah beğendiğin evi tutarlar bebeğim içine sinen olsun yaa boşver bak bak nereye kadar... AYyy ne güzel yaa darısı bizlerin başına inşaallah..
Öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Canım merhaba bende şuan asker yolu bekliyorum..
Şafak 116 turkbayragi plaka saymaya son 35 turkbayragi
Bizde ocak 17'de kavuşursak hemen nişan yapıcaz sonrada düğün inşaallah :Saruboceq:

Zaman çabucak geçiyormu M.DİLEK

mervecim senin de bu konudan ağzın yanmış belli ki
beni en iyi sen anladın kaydirigubbakcemile2
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için a.s.

mervecim senin de bu konudan ağzın yanmış belli ki
beni en iyi sen anladın kaydirigubbakcemile2
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için a.s.

ben senin düşündüklerini bile düşünmezken suan bunları düşünüyorsam..sen eger bu konularda tatsızlık yaşarsan (ki inşallah yaşamazsın) daha çok canının sıkılacagını bildiğimden paylaşmak istedim canım

aslıcım maşallah için sağol
canım bizim yaş 30 olunca hız yapmak durumundayız
birde nikahı kasım istedik bi nedeni kavuşmak diğeri ise nişanlım kıbrısta tek başına daha fazla perişan olmasın diye
inş herşey yolunda gider hepimizin
ececim toplantı gün boyu sürcek akşamda döncem istersen özelden nonu yaz fırsat olursa arayım tanışalım canım
teşekkürler davet için
mervecim haklısın herşey bikez olduğu için usülüne uygun istiy
r gönül bunda aynı düşünüyorum
ama en çok çift üzülüyor
en fazlada kız
aylincim kolaylıklar

Canım merhaba bende şuan asker yolu bekliyorum..
Şafak 116 turkbayragi plaka saymaya son 35 turkbayragi
Bizde ocak 17'de kavuşursak hemen nişan yapıcaz sonrada düğün inşaallah :Saruboceq:

Zaman çabucak geçiyormu M.DİLEK
[/QUOTE]

merhaba..
ben çok zorlandım ama kişiye göre değişir canım..
biz her gün yan yana geçirdik 5 yılı ondan sanırım bir de ben çok duygusalım :gitme:

zorladı ama inşaallah sen zorlanmazsın..son 1 ay asker strese girince sen üzmeye başlayabilir aman alttan al ben öyle yaptım şükür rahat geçti..

geldiğinde de söz yaptık işte sıra nişanda ve düğünde..

mutluluklar şimdiden ve Allah kavuştursun

valla öyle ya da böyle istediğimiz gibi yapıcaklar mecbur
gelmek için acele etmekle olmuyo bu işler
ben kimseye karşı ailemin yüzünü de yere eğdirmem
herkese yapılıyo da benim anamın babamın başı kel mi
onlarda evlatlarının iyiliğini istiyo sonuçta
kız evi naz evi mecbur uyucaklar bizim adetlerimize
elleri mahkum mecbur yapıcaklar alsanaalsanasmile

yapılsada yapılmasada aynı stresler madem yaşanacak o zman yapılsın öyle yasansın..aynen öyle nişandan bişe anlamadım..düğünü yarın desem itiraz eden olmaz..ama biliyorumki nişanda yaşadıgımın daha beterini yaşarım o yüzden bekliyorum.tabi baska sebeplerde var askerlik falan filan..niye gözümde gönlümde kalsın..madem bi işe girişiliyor..o zman gereği yapılacak..

günaydın kızlarrr yoğun bir hafta sonu geçirdim şimdi ev teöizliği var sonra bitince sizlerle konuşacam ececim ve cimcimecim lütfen üzmeyin kendinizi bende nişanlımla 3 gündür konuşmuyordum aramayıda düşünmüyordum ama o aradı konuştuk bizim pek bişide kalmadı düğüne sorunlar yaşanıyor4 ryaşanmıyor deil

kızlar yazarken sizi ne çok sevdiğimi farkettim
bi belirteyim istedim
tanışalı 40 gün oldu ama ne kadar güzel sohbet ediyoruz
maşallah bize

Slm kızlar, yeni gelebildim, geçmişi hızla geçtim kaçırdığım şeyler vardır muhakkak ama çok yoğunum ve zamanım yok.
Ececim sizde bir adım atmışsınız, ama kalbin ne diyorsa onu yap canım, için rahat olacaksa hiç düşünmeden tekrar başlayın derim.
Bu tartışma bize ders oldu diyebilirim, birbirimizin değerini anladık, analiz ederek birbirimize hak verdik.
Benim sert çıkışım onu çok korkutmuş, evlenince de böyle olacağını düşünmüş. O konuda haklı kırgınlığımı daha sakin söyleyebilrdim ama bir hata yaptım işte. İnşallah ileriki günlerde telafi edicem...
Ama o gece yazdıkları çok kararlı olduğunu gösteriyordu, dün konuştuğumuzda ise çok farklıydı, o msjlardan sonra değiştiğini düşünmüştüm. Konuşmamızda ise daha farklı daha ılımlı olduğunu gördüm, 4 gün boyunca uzun uzun düşünmüş. Arkadaşıyla görüşmüş ve sevgisinin arkasında durmaya karar vermiş.
Şu 2 günde hakikaten çok şey öğrendim, nişan atmak çok zor bir mesele, ikilemde kalmak inanılmaz kötü, birde ben ilkez nişanlımdan böyle bir tepki gördüm, önceden tepkileri ben gösterirdim genelde.
Hele yüzüğü parmağımdan çıkarmak çok daha zor olacaktı, düşünmek bile istemiyorum o psikolojiyi.
Neyse sadete geleyim, problemi hallettik kızlar, nişanlım biran önce nisan gelsinde evimizi araştırayım diyor...
Erkekler bizden çok farklılar, detayı asla düşünemiyorlar, bizde düşünmeyince kıyametleri koparıyoruz...
Neyse çook işim var çok uzattım, görüşürüz kızlar.

sonunun böyle olacagını söylemiştim canım..allah agzınızın tadını bir daha bozmasınn

çok sevindim canım opuyorumnanaktan

ay sayfa çok hızlı ilerliyor, dugicim, her fikriniz benim için altın değerinde, ben gururumu yenemesemydim şuan belki daha farklıydık.
Anladımki gerçekten sevgi var ve hayata dair planlarımız örtüşüyor, inşallah bu tür sorunları tekrar yaşamayız.
Hayırlısıyla hepimiz evlenelim ve yuvalarımızı kuralım kızlar...

elçin aman canım yaw dikkat edin son dnemde kırmayın birbirinizi
zaten herkes bize söylüyor özelllikle bana ben çok dediğim dedik bir insanım
düğün üstü istediğin gibi olmayan şeyler yaşarsın ister istemez bu kadar asabi olma
siz çok kavga edersiniz düğün üstü o yüzden bari bu dönemde iyi olun flan diyolar ama bilmiyorum

cimcime aslında adım atmaktan ziyade ayağımız kaldırdık havaya
ama ilerimi atıcaz geri mi hiç bilmiyorum :S
barışmanıza iyi olmanıza çok sevindim
çok büyük bir sınavı başarıyla geçti sevginiz umarım bir daha yaşamazsınız

elçincim çok az kaldı yaa
hayırlısıyla atlatırsınız inşallah

Yaa ece ben kaç kez oy verdim geçen sefer resmen aynı oyla diğer dönem onlar birinci olmuş nasıl sinirlendim anlatamam klava:

Canım bizde 7 yıldır beraberiz ve bende çok zorlanıyorum :1no2:
İnan her günümüz beraber geçmesede haftada en az 2-3 kez görüşürdük ama aynı şehirdeydik en azında.. :gitme:
Dediğini uygularım canım inşallah (son 1 ay kala)...
Bazen şimdide üzüyor ama biliyorum onun stresi benden çok..
Biz özlediğimiz için yapıyoruz ama onlar orda hem vatanımızı koruyorlar hem hasret çekiyorlar..
İnşallah hemen biterde kavuşurum yarimee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…