2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nisancım yağmurcummm opuyorumnanaktan
Herkes iyi bir ben şu tek tip olayından korkuyorum

Şafağım karanlık daha 116 turkbayragi

Allah kavuştursun kardeşinlede tatlım...

Nisancım yağmurcummm opuyorumnanaktan
Herkes iyi bir ben şu tek tip olayından korkuyorum

Şafağım karanlık daha 116 turkbayragi

Allah kavuştursun kardeşinlede tatlım...

neden tek tipten korkuyorsun cnm
aslında bikaç gündür hiç haber takip edemiyorum
neler olduki

ayrıca saol cnm :))

neden tek tipten korkuyorsun cnm
aslında bikaç gündür hiç haber takip edemiyorum
neler olduki

ayrıca saol cnm :))

Eğer tek tip gelirse bizimkilerde etkilenebilirmiş ve 12 ay diyorlar eğer öyle olursa benim askerim 6 ay daha askerlik yapacak eğer 9 ay kabul edilirse ozaman da 3 ay daha fazladan yapacak akannehir
Senin askerin yoktu dimi ben yanlış hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

var canım 60 günümüz kaldı
kısa dönemmi seninki

kızlar askerlerinize Allah kavuştursun
Ececim ilgine çok teşelkürler fırsat olmadı hiç
şimdi dönüş yolundayım
kınık maden sularına geldim orda

hejar bugün sordum seni

Kızlar selamlar herkese çok yogun bir pazartesi geçirdim çok yoruldum iş hayatı çok zor evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?

esracımmm hayırlı olsun canımmm kötü enerjiler sizden uzakta olsun inşallah kimse yasamaz artık böyle seyler....hihoyyyt

arada çınlıyordu kulagim demek bundanmis ben şuanda memleketteyim kızlar perşembe dönüyorum eve.dugiicim askerimin gelmesine daha çok var safagimiz 180.telefondan girdiğim için çok zor oluyor yazmak.sizleri çok seviyorum ve özledim kocaman öpüyorum canlarim

Ben düşünmüyorummm kocam çalışsın bana baksın oo bi sey değilde ben işten gelince yemegim filan hazır oluyor evli ve çalışan bayanların Allah yardımcısı olsun sen ne okuyorsun canım?

benim müstakbel eşime kalsa o da çalışma boşver diyor da hele bir mezun olayım bakarız

ingilizce öğretmenliği son sınııfım ben ...

benim müstakbel eşime kalsa o da çalışma boşver diyor da hele bir mezun olayım bakarız

ingilizce öğretmenliği son sınııfım ben ...

canımmm benimmm ne güzel öğretmensinn en azından saatlerin belli ben de bu sene ücretli öğretmenlik mi yapsam diye düşündüm çünkü kpss'den dolayı çok açıkları varmış ama sonra dedim Ankaranın köylerine falan verirler vazgeçtim şimdi televizyonda program yapıyorum ama özel sektör saatleri belli değil tatilin belli değil bir de nişanlım çok kıskanç türkiyedeyken telefon bile açık kalıyordu çoğu zaman ama şimdi yurt dısında olduğu için o sansımız yok :)

benimki de kıskanç okuldaki erkekleri kıskanırdı ( halbuki erkek arkdaşım bile yokken :) )
evet rahatım ben de ücretli için başvurdum bu yıl ama henüz arayan olmadı meb.den bekliyorum..
bu yılı atlatım mı şükür inş..
bu yıl stajlarım var ağır olacak çünkü bir de düğün telaşım olacak son aylar inşaallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…