- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.541
slm kızlar
gelemedim bugün pc bozuktu
herkes iyidir inş,bi yaramazlık yok dimi. okuyamadım geçmişi
şafak bugün 60turkbayragi
dün kardşimi yolcu ettik, gitti okula
3 aydır beraberiz zor geldi boshayallersmile
Nisancım yağmurcummm opuyorumnanaktan
Herkes iyi bir ben şu tek tip olayından korkuyorum
Şafağım karanlık daha 116 turkbayragi
Allah kavuştursun kardeşinlede tatlım...
neden tek tipten korkuyorsun cnm
aslında bikaç gündür hiç haber takip edemiyorum
neler olduki
ayrıca saol cnm :))
siteye giremiyorum kızlar. şansamı girdim bu sefer
Eğer tek tip gelirse bizimkilerde etkilenebilirmiş ve 12 ay diyorlar eğer öyle olursa benim askerim 6 ay daha askerlik yapacak eğer 9 ay kabul edilirse ozaman da 3 ay daha fazladan yapacak akannehir
Senin askerin yoktu dimi ben yanlış hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
var canım 60 günümüz kaldı
kısa dönemmi seninki
Slm kızlar, yeni gelebildim, geçmişi hızla geçtim kaçırdığım şeyler vardır muhakkak ama çok yoğunum ve zamanım yok.
Ececim sizde bir adım atmışsınız, ama kalbin ne diyorsa onu yap canım, için rahat olacaksa hiç düşünmeden tekrar başlayın derim.
Bu tartışma bize ders oldu diyebilirim, birbirimizin değerini anladık, analiz ederek birbirimize hak verdik.
Benim sert çıkışım onu çok korkutmuş, evlenince de böyle olacağını düşünmüş. O konuda haklı kırgınlığımı daha sakin söyleyebilrdim ama bir hata yaptım işte. İnşallah ileriki günlerde telafi edicem...
Ama o gece yazdıkları çok kararlı olduğunu gösteriyordu, dün konuştuğumuzda ise çok farklıydı, o msjlardan sonra değiştiğini düşünmüştüm. Konuşmamızda ise daha farklı daha ılımlı olduğunu gördüm, 4 gün boyunca uzun uzun düşünmüş. Arkadaşıyla görüşmüş ve sevgisinin arkasında durmaya karar vermiş.
Şu 2 günde hakikaten çok şey öğrendim, nişan atmak çok zor bir mesele, ikilemde kalmak inanılmaz kötü, birde ben ilkez nişanlımdan böyle bir tepki gördüm, önceden tepkileri ben gösterirdim genelde.
Hele yüzüğü parmağımdan çıkarmak çok daha zor olacaktı, düşünmek bile istemiyorum o psikolojiyi.
Neyse sadete geleyim, problemi hallettik kızlar, nişanlım biran önce nisan gelsinde evimizi araştırayım diyor...
Erkekler bizden çok farklılar, detayı asla düşünemiyorlar, bizde düşünmeyince kıyametleri koparıyoruz...
Neyse çook işim var çok uzattım, görüşürüz kızlar.
ben düşünüyorum inş mezun olur da evlenirsem 2011 de :)
Ben düşünmüyorummm kocam çalışsın bana baksınoo bi sey değilde ben işten gelince yemegim filan hazır oluyor evli ve çalışan bayanların Allah yardımcısı olsun sen ne okuyorsun canım?
benim müstakbel eşime kalsa o da çalışma boşver diyor da hele bir mezun olayım bakarız
ingilizce öğretmenliği son sınııfım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?