- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.621
selam kradese ben de dilek konyadan .. memnun oldum ...
günaydın kızlar
eğer aksilik çıkmazsa allahın izniyle 2011 şubat gelini oluyorum :Saruboceq: :sm_cool:
az önce listeye baktım eğer öyle olursa 2011 in ilk gelini olucam :kedi:
bnm için dua edin ne olur
bugün iş başvurusu yapacaktım yine ücretli öğretmenlik için ama dedim ki çabalamayım ..
çünkü aylardır uğraşıyrm çıkmıyor işte nasipse gelir dedim..
ama geçen yıl gibi dershane gözetmenliğine gitcem haftada 25 tl. ile yetincem artık napiim
kızlar askerlerinize Allah kavuştursun
Ececim ilgine çok teşelkürler fırsat olmadı hiç
şimdi dönüş yolundayım
kınık maden sularına geldim orda
hejar bugün sordum seni
abimden ses çıkmadı evle ilgili
bende aramak istemedim şimdi
inş hallolur
ben geldim kızlar..
asker yolu bekleyenler kaplamış burayı..
inşaallah çabuk geçer zaman hepinize..
bana da şu düğün tarihi çabuk geçsin yaa
Kızlar selamlar herkese çok yogun bir pazartesi geçirdim çok yoruldumiş hayatı çok zor evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?
arada çınlıyordu kulagim demek bundanmisben şuanda memleketteyim kızlar perşembe dönüyorum eve.dugiicim askerimin gelmesine daha çok var safagimiz 180.telefondan girdiğim için çok zor oluyor yazmak.sizleri çok seviyorum ve özledim kocaman öpüyorum canlarim
kızlaaar askerlık duserse hayırlısıyla benımde 2011 gelını olacagım kesın gıbı bırsey olacak..2011e yetısememe telası kalkıcak rahat rahat hazırlanarak 2011 gelını olacagım..Allah'ım sen yardım et bize hayırlısıyla dussun askerlık ve hayırlısıyla nısanlıma kavusabıleyım..butun asker yolu bekleyenler kavussun :Saruboceq:
6 yıldır çalışan biri olarak çok zor, hele özel sektörün çok daha zor olduğunu itiraf edebilirim. Ben doğuda olacağım için pek zannetmiyorum ama belki köylere sözleşmeli öğretmen olarak gidebilirim.
Çocuk olunca pek istemiyorum ama maddi durumumuza göre değişir.
Hayırlısı diyelim artık...
nisan yağmuru çok sevindim adına..
sen evlenirken ben de nişan yapacam
dualarımız senle...
hadi bakalım hayırlısı canım
ama neden biraz daha havaların ısınmasını beklemiyosunuz
şubat çok soğuk yaw delikafadulden
gözünaydın. güzel haber herşey gönlünce ve istediğin gibi olsun inşallah.
günaydın kızlar
eğer aksilik çıkmazsa allahın izniyle 2011 şubat gelini oluyorum :Saruboceq: :sm_cool:
az önce listeye baktım eğer öyle olursa 2011 in ilk gelini olucam :kedi:
bnm için dua edin ne olur
neyse ben çıktım kızlar..
içinizde en erken hallerde olan benim sanırım ( yani hala sözlü olup nişan bile yapmayan daha )
şimdi sözlümle buluşacam bikaç işimiz var ben de taksik falan yatırcam çeyizlerim için..
herkese mutluluklar çok sevindim hazırlık yapıyor olmanıza ben de 2011 gelini olsam da benden bikaç yüz adım öndesiniz kızlar :))
teşekkür ederim canım
nişanlımla konuştuk dün akşam,hemen iş bulursam şubatta istiyorum,yazı beklemenin anlamı yok dedi
ben ve bizimkilere uyuyo bu durum zaten
inş olur ya opuyorumnanaktan
saol canım
ikimizinde kardşleri üniv de okuyo
şehir dışındalar yani
beklersek temmuzda olur ancak
ve bizim burda temmuza düğün yapmak için boş mekan kalmadı şimdiden
ağustosta ramazan zaten olmaz. eylüle kalmak zorunda, ki onuda nişanlım istemiyo
şubat tatilinde inş olur:Saruboceq:
daisyrose+, kradese, M.DİLEK, nnisanyagmuruu+ kızlar öpüyorumm hepinizii bende çıkıyorum... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?