2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar günaydın hepinizee..
Geçmişe bakıp geliyorum.. olumunekankayizsmile
Dün deli oldum siteye sürekli bakıma girdi akşamda giremedim geçmişe bakıyım cvp vereyim sonra gitmem lazım çok işim var çoooookk akannehir..

bugün iş başvurusu yapacaktım yine ücretli öğretmenlik için ama dedim ki çabalamayım ..
çünkü aylardır uğraşıyrm çıkmıyor işte nasipse gelir dedim..
ama geçen yıl gibi dershane gözetmenliğine gitcem haftada 25 tl. ile yetincem artık napiim

şubat o kadar da soğuk olmuyor yaa artık mevsimler de değişti yani burda öyle dondurucu soğuk yok bikaç senedir..
benim okulum olmasaydı ben de aya bakmaz evlenirdim şubat mart demeden :))))

hayırlısı olsun dilekcim karamsarlığa kapınma o kadar okumuş etmişşin ekmeklerin boşa çıkmaz sabır et

kızlar askerlerinize Allah kavuştursun
Ececim ilgine çok teşelkürler fırsat olmadı hiç
şimdi dönüş yolundayım
kınık maden sularına geldim orda

hejar bugün sordum seni

Amin canım benim çok saol.. :Saruboceq:

abimden ses çıkmadı evle ilgili
bende aramak istemedim şimdi
inş hallolur

Sen kafanı yorma canım benim inşaallah hallolur..

ben geldim kızlar..
asker yolu bekleyenler kaplamış burayı..
inşaallah çabuk geçer zaman hepinize..
bana da şu düğün tarihi çabuk geçsin yaa

Yok kız en kötü 4 kişiyiz
İnşallah hepimiz için zaman çabuk geçerde sevdiklerimize kavuşuruz boshayallersmile

Kızlar selamlar herkese çok yogun bir pazartesi geçirdim çok yoruldum iş hayatı çok zor evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?

Canım aslında ben isterim ama çalışmayacağım evimin hanımı olacağım gibi gözüküyor şuan.. Asker yarim istemiyor çalışmamı bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan

HAni izne falan geldiyse diye düşünmüştüm bitanem..
Bizde özledik seni gülüm.. öpüyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah yardımcımız olsun canım benim askerim kısa dönem yapıyor ben o yüzden çıkmasın diye dua ediyorum ama tabi sizleride düşünmek lazım o yüzden çıksın tek tip ama sizi vursun kısalsın askerlik süresi bizi etkilemesin aynı kalsınnn noluuuuurrr :çok üzgünüm:

Canım bende 5,5 - 6 yıldır çalışıyorum ve özel sektör çok zor biraz da bu yüzden istemiyor sevdiğim çalışmamı..(sırf özel sektör diye)
Çocuk olunca zaten düşünmüyorum kendim bakarım miniğime diyee :asigim:

nisan yağmuru çok sevindim adına..
sen evlenirken ben de nişan yapacam
dualarımız senle...

teşekkür ederim canım
nişanlımla konuştuk dün akşam,hemen iş bulursam şubatta istiyorum,yazı beklemenin anlamı yok dedi
ben ve bizimkilere uyuyo bu durum zaten
inş olur ya opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısı canım
ama neden biraz daha havaların ısınmasını beklemiyosunuz
şubat çok soğuk yaw delikafadulden

saol canım
ikimizinde kardşleri üniv de okuyo
şehir dışındalar yani
beklersek temmuzda olur ancak
ve bizim burda temmuza düğün yapmak için boş mekan kalmadı şimdiden
ağustosta ramazan zaten olmaz. eylüle kalmak zorunda, ki onuda nişanlım istemiyo
şubat tatilinde inş olur:Saruboceq:

neyse ben çıktım kızlar..
içinizde en erken hallerde olan benim sanırım ( yani hala sözlü olup nişan bile yapmayan daha )

şimdi sözlümle buluşacam bikaç işimiz var ben de taksik falan yatırcam çeyizlerim için..

herkese mutluluklar çok sevindim hazırlık yapıyor olmanıza ben de 2011 gelini olsam da benden bikaç yüz adım öndesiniz kızlar :))

geç olsun güç olmasın sıkıntı yapma herşeyden önemlisi seni seven hayatını paylaşabileceğin biri olması ve beklemen bile güzel zamanı gelince çok güzel olacak ve seninde düğün kına tarihlerini yazacağız hakkımızda hayırlsı canım

anladım canım
evet en iyisi şubat o zaman sizin için
iş durumu olunca beklemenin bi anlamı yok zaten dediğiniz gibi
zaten soğukta olsa salonda olucak nasılsa insanlarda gelirken azcık üşüyüversin ne olcak sırnaşık şey
bizimde şu isteme nişan olayı falan belli olsyadı bi rahatlıycam ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…