2011 gelin adayları buyrun sohbete

yabancı yere gitmiyorum ki 3 senedir yolunu bekliyorum :))napıyım canımm kocam olacak artık kısmetimiz böyleymiş bizimde diyip susuyorum ama çok özlerim ailemi (

ben geri geldim...
ya herkes 2011 gelini ama bende tık yok hiç eşya alamıyor sözlüm yaa..
kredi borcunu ödüyor ( okuldan aldığı )
ben de üsteleyemiyorum napacam şaşırdım ? daha düğün modumuza geçemedik 9 ay çok mu az mı bilmiyorum acele mi ediyorum yaa off ?

eee daha nişan var nişanı yaptıktan sonra sizde geçersiniz artık hazırlıklara hem o sırada da okulun biter ataman yapılmadan evlenmene baban kızmıyor mu?benim babam ben işsizken hayatta evlenmeme izin vermez ilk önce meslek sonra iş der hep ...

atama değil ben burda bir kursta çalışacağım tek beklediğim mezuniyet...
nişan olmadı ama o da şubatta..
yani 4 ayda tüm düğün hazırlıkları biter mi ki de o zamanı beklemek gerek ?

atama değil ben burda bir kursta çalışacağım tek beklediğim mezuniyet...
nişan olmadı ama o da şubatta..
yani 4 ayda tüm düğün hazırlıkları biter mi ki de o zamanı beklemek gerek ?

canımmm ama o senin bütçenle de alakalı sen kredi çekip ev alacagım falan demişsin zaten nişanda düğün tarihi de konuşulur düğün tarihinize tam olarak karar verdikten sonra evini alırsın ve evine göre de esyalarını alırsın ben gelinliğimi 3 ay önceden diktirmeyi düşünüyorum sen de kafanda modelini belirlersin hazır alır ya da diktirirsin...

Bu arada kızlar siz gelinlik için ne düşünüyorsunuz?Hazır mı almak iyidir yoksa diktirmek mi?

ben kredi çekip ev alacağım demedim ki sanırım karıştırdın..
sözlüm okulun kredi ödemesini ödüyor ondan eşya alma konusunda tabii baskı yapamıyorum..
benim ailemin durumu iyi ama sözlümün durumu pek iyi sayılmaz..
gelinliğimi almam kiralarım ve burda bir mağazada beğendiğim bikaç model var..
işte demem o ki nişandan sonra yani şubattan snr hazırlıklar yapılsa düğün için az bir süre olmaz mı yetişir mi ki 4 ayda ?

Gidiyo canım, ooo neler neler götürüyolar, bizim gelin bi çok şey götürdü valla...

eee ama nasıllll asıl mesela bu? akannehir tabak çanak çatal bıçak takımı gitmez. nevresimler bile çok ağır, yer kaplar. ama mutlaka 2-3 tane götürmek istiyorum. güzelim yatak takımım var annem yeni aldı ama kendisi zaten bir bavul ediyor. nasıl götürücem? sanırım götüremicem bunların hiçbirini. istanbuldaki evimizde kalıcak hepsi.

sassycim maaşallah her şeyi toplamışsın çeyiz olarak saç spreyleri kozmetikler :lepi:

Tabii canımmm :)))kocama güzel gözükmek de lazımmm :)))napıyım sekerimmm ben Amerika'ya gitmiyorum Libya'ya gidiyorum orda yoktur diye aldım bende :))ben götürecegim canımm nevresim takımlarımı falan kıyamam çünkü onlara uçaktaki bavul hakkı 20 kg diye duydum ama ne kadar doğru tam olarak bilemiyorum:))

pardon canım ben seni seastar arkadasımızla karıstırdım yetişir ya sen içini ferah tut :))

evet maalesef bavul hakkı 20 kg. Amerikadan dönerken bavulla gelmiştim. biri 20 kg'yu geçmişti 100 dolar ceza ödemiştim senağlama
diğer el bavulumu da tıka basa doldurmuştum. çeyiz giderken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.
ben yeni yeni gelinlik bakmaya başladım sağa sola. dün annemle birlikte ilk kez gelinlik denedim. Avatarımdaki gibi omuzları olan bir modeli çok beğendim. Bakalım kısmet
Daha düğün tarihimiz belli değil. Sizin ne zaman?

ben nişanlımın da bavul hakkını kullanacagım 40kglık bavul hakkım olacak çünkü o geri gidecegimiz için bir çok esyasını getirmeyecek valla bitanem allah kısmet ederse mart diyorum allahtan bir aksilik çıkmazsa çünkü malum yurt dısında çalışıyor inşallah sorunsuz atlatırız ben henüz gelinlik denemiyorum sadece netten modellere bakıyorum sizin tarihiniz ne zaman?

benım nısanlım kılo vermemı ıstemıo zaten..sadece kalcam var gobegım falan onden gıtmıo..balık etlı versıyondanım yanı kaydirigubbakcemile3 nısanlımı zar zor 60 kg ıcın ıkna ettım ama kılo verınce kayınvaldeme kadar herkes yemek yedırmeye calısıo..aslında bende öyle sopa gibi olanları begenmıyorum ama öncelık olarak bi 5 kılo versem kalcadan ıyı olur..

evet cımcıme özel sektor cok zor..hem ıs hem ev cok zor ben su an o durumdayım bı sekılde ıdare edıyor ama evleıp coluk cocuga karısınca çook zorlar ınsanı..su an özel sektorde ve vardıyalı calısıyorum çocugum olunca bu duzene nasıl yetısecegımı sımdıden dusunuyorum..

boyum cok kısa degıl evet bırde topuklu gıydıgım zaman nişanlıma yaklaşıyorum..en azından gelınlık alırken bi 5 kılo daha versem ıyı olur dıye dusunuyorum yavas yavas (ikna edebılmek için kaydirigubbakcemile3 ) ıstedıgım kıloya gelıcem ınsallah :Saruboceq:

canım duserse su an kısa donem askerlık yapanları etkılemez..cunku gıderlerken ımza atıyorlar kısa donem dıye.çyenı gıdenlerı etkıleyecek..cunku gıtmıs olanların kazandıkları haktır o ve kazanılan haklar gerı alınmaz..

Gidiyo canım, ooo neler neler götürüyolar, bizim gelin bi çok şey götürdü valla...

havayolu sırketınde calısan bırı olarak soyle soyleyebılırım kızlar hayal edemeyecegınız kadar fazla bagaj getıren yolcu var..

arkadasım herkesın 20 kg hakkı olmuyor..sadece okyanus asırı gıdılen yerlerde bagaj hakkı standart..diğer yerlerde satın almış oldugunuz bılete gore degısıyor..kımı 20 kg kımı 30 kg..sizinle aynı ucakta sızden fazla veya az bagaj tasıma hakkı olan olabılır..

canım amerıkada bagaj tasıma hakkı bi parçadır o da 23 kg.ya denk gelır..

örnek verim brezilyaya bagaj tasıma hakkı standarttır bir parçadır ve bagaj tasıma hakkı 32 kg..dur..

yanı fazla bagaj tasımanız gerekırse bıletı satın alırken kaç kılo tasıma hakkınız oldugunu fazla bagaj tasımanız gerektıgını ve fazla bagaj tasıma hakkı olan bılet satın almak ıstedıgınızı soyleyın..

Tesekkür ederimm canımm verdiğin bilgiler için içimi rahatlattın bilet alırken söylerim fazla bagaj tasıyacagımı eger bir sorun olursa yine sana sorarımopuyorumnanaktan

2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz

08.10.2010 – elcintih – Kına:teytey:
09.10.2010 – elcintih – Düğün:teytey:
16.10.2010 – elcintih – Düğün

06.11.2010 - shewall - Kına:teytey:
07.11.2010 - shewall - Düğün

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - daisyrose - Kına:teytey:
24.04.2011 - daisyrose - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

13.05.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
15.05.2011 - latinsugar - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

20.05.2011 – BEBEKKAFA – Kına:teytey:
21.05.2011 – BEBEKKAFA – Düğün

20.05.2011 – kradese – Kına:teytey:
21.05.2011 – kradese – Düğün

27.05.2011 - dugiii - Kına:teytey:
29.05.2011 - dugiii – Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
19.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

18.06.2011 - Pamuğum - Kına:teytey:
19.06.2011 - Pamuğum - Düğün

17.06.2011 - EftelyaSanem - Kına:teytey:
19.06.2011 - EftelyaSanem - Düğün

25.06.2011 - _seastar_ - Kına:teytey:
26.06.2011 - _seastar_ - Düğün

20.08.2011 - guulllmu - Kına:teytey:
21.08.2011 - guulllmu - Düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…