- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.581
Oooo Arabistan :))
Rahmetli dayımın şirketi vardı orada, ah araplar çok çektirdiler...
Peki sürekli oradamı yaşayacaksın?
Ben Iğdır'a gitmeyi göze alamıyorum, sizi gördükçe cesaret geliyo inanki...
ben geri geldim...
ya herkes 2011 gelini ama bende tık yok hiç eşya alamıyor sözlüm yaa..
kredi borcunu ödüyor ( okuldan aldığı )
ben de üsteleyemiyorum napacam şaşırdım ? daha düğün modumuza geçemedik 9 ay çok mu az mı bilmiyorum acele mi ediyorum yaa off ?
atama değil ben burda bir kursta çalışacağım tek beklediğim mezuniyet...
nişan olmadı ama o da şubatta..
yani 4 ayda tüm düğün hazırlıkları biter mi ki de o zamanı beklemek gerek ?
Gidiyo canım, ooo neler neler götürüyolar, bizim gelin bi çok şey götürdü valla...
eee ama nasıllll asıl mesela bu? akannehir tabak çanak çatal bıçak takımı gitmez. nevresimler bile çok ağır, yer kaplar. ama mutlaka 2-3 tane götürmek istiyorum. güzelim yatak takımım var annem yeni aldı ama kendisi zaten bir bavul ediyor. nasıl götürücem? sanırım götüremicem bunların hiçbirini. istanbuldaki evimizde kalıcak hepsi.
sassycim maaşallah her şeyi toplamışsın çeyiz olarak saç spreyleri kozmetikler :lepi:
ben kredi çekip ev alacağım demedim ki sanırım karıştırdın..
sözlüm okulun kredi ödemesini ödüyor ondan eşya alma konusunda tabii baskı yapamıyorum..
benim ailemin durumu iyi ama sözlümün durumu pek iyi sayılmaz..
gelinliğimi almam kiralarım ve burda bir mağazada beğendiğim bikaç model var..
işte demem o ki nişandan sonra yani şubattan snr hazırlıklar yapılsa düğün için az bir süre olmaz mı yetişir mi ki 4 ayda ?
evet maalesef bavul hakkı 20 kg. Amerikadan dönerken bavulla gelmiştim. biri 20 kg'yu geçmişti 100 dolar ceza ödemiştim senağlama
diğer el bavulumu da tıka basa doldurmuştum. çeyiz giderken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.
ben yeni yeni gelinlik bakmaya başladım sağa sola. dün annemle birlikte ilk kez gelinlik denedim. Avatarımdaki gibi omuzları olan bir modeli çok beğendim. Bakalım kısmet
Daha düğün tarihimiz belli değil. Sizin ne zaman?
benim de boyum 1.68 kilom da 50 bu seferde nişanlın elini atınca et gelicek kemik gelmiyecek demesin:)))çünkü kim ne derse desin erkekler balık etli bayanlardan hoslanıyorlar :))))benim nişanlım bana hep poponun üstünde oturda kilo al der ama tabiii ben çok hareketliyim :))
6 yıldır çalışan biri olarak çok zor, hele özel sektörün çok daha zor olduğunu itiraf edebilirim. Ben doğuda olacağım için pek zannetmiyorum ama belki köylere sözleşmeli öğretmen olarak gidebilirim.
Çocuk olunca pek istemiyorum ama maddi durumumuza göre değişir.
Hayırlısı diyelim artık...
Boyun iyimiş ama 55'in altına düşersen çok zayıf olursun canımcım.
Bende 5cm falan uzun olsaydım daha iyi olacaktı...
Bende 53 kiloyum ama hala fazla kilolarını verdinmi der :))
Bazende kemik gibisin der, ben anlayamadım bu adamı...
Nefesim bazıları düşsün istiyor bazıların düşmedin :)
Bizde düşsün istiyoruz ama duginin nişanlısı kısa dönemmiş :))
2-3 gün önce bir açıklama dinlemiştim, 9 aya düşmesi çok zor bir ihtimal ama 12 ay yüksek ihtimalmiş ve imzadan çıktığı andan itibaren askerler terhis edilecekmiş.
Gidiyo canım, ooo neler neler götürüyolar, bizim gelin bi çok şey götürdü valla...
Tabii canımmm :)))kocama güzel gözükmek de lazımmm :)))napıyım sekerimmm ben Amerika'ya gitmiyorum Libya'ya gidiyorum orda yoktur diye aldım bende :))ben götürecegim canımm nevresim takımlarımı falan kıyamam çünkü onlara uçaktaki bavul hakkı 20 kg diye duydum ama ne kadar doğru tam olarak bilemiyorum:))
evet maalesef bavul hakkı 20 kg. Amerikadan dönerken bavulla gelmiştim. biri 20 kg'yu geçmişti 100 dolar ceza ödemiştim senağlama
diğer el bavulumu da tıka basa doldurmuştum. çeyiz giderken nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.
ben yeni yeni gelinlik bakmaya başladım sağa sola. dün annemle birlikte ilk kez gelinlik denedim. Avatarımdaki gibi omuzları olan bir modeli çok beğendim. Bakalım kısmet
Daha düğün tarihimiz belli değil. Sizin ne zaman?
günaydın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?