- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.701
aylincim nişan öncesi belirsiz mod öyledir
bende çıldırıyodum
30 yaşına gelmişim söyledim biri var evlenmeyi düşünüyoz dedim abim acele etme iyi tanı dedi
ben karar vermiş olmasam ona söylermiyim
sonra tanışma nişan uyyy ne yavaştı
geçcek canım hepsi
hım ne güzel fazla nişanlı kalmayacaksın işte.canım okulu bu sene bitti(aof).o yüzden aralıkt gidecek
Bizim askerlik bitti ama asıl askerlik şimdi, yoğun ve yeni başlamış olmasının verdiği dezavantajlar var.
Regl yine gecikti ve ben krizlerdeyim, kesin bişey var yaa bi kaç aydır böyle olmasının bir sebebi olmalı(
ne kadar süreyle gecikiyor canım..doktora bi git istersenBizim askerlik bitti ama asıl askerlik şimdi, yoğun ve yeni başlamış olmasının verdiği dezavantajlar var.
Regl yine gecikti ve ben krizlerdeyim, kesin bişey var yaa bi kaç aydır böyle olmasının bir sebebi olmalı(
uff bakalım zaten şu nişan olayını bi atlatsak
üstümden büyük bi yük kalkmış olucak
bu aralıkta mı yani
ayy çok az kalmış o zaman yaw eyvahedigeldismile
evet canım..çok mu rahatım ne?inanamıyorum belkide
bence sen bi doktora görün canım
büyük ihtimal stres ve sıkıntıdır ama en azından bi kontrolden de geçmiş olursun
4,5,6 gün geciktiği oluyor.
Bir kere gittim hamilelik testi yaptı :))
6 ekimde ultrasona giricem bakalım ne dicekler, ama doktora gitmekte işkence, bitmiyorki prosedürler yani 1 günde halledip çıkmak mümkün olmuyor.
Sonuçta çalışan insanlarız, her zamanda özele gitme şansım olmuyor, sonuçta zengin insanlar değilizki sigortam varken neden özele gideyim...
bursayı kara dumanlar sardı uludağ üniversi hastanesi çatı katı yanıyor allah yardımcısı olsun herkesin
4,5,6 gün geciktiği oluyor.
Bir kere gittim hamilelik testi yaptı :))
6 ekimde ultrasona giricem bakalım ne dicekler, ama doktora gitmekte işkence, bitmiyorki prosedürler yani 1 günde halledip çıkmak mümkün olmuyor.
Sonuçta çalışan insanlarız, her zamanda özele gitme şansım olmuyor, sonuçta zengin insanlar değilizki sigortam varken neden özele gideyim...
benimde öyle oluyor ben ciddiye almıyorum..bendemi gitsem acepcadıarzu
Benim önceden değildi şubattan bu yana bu sorun devam ediyor, o ay dayımı kaybetmiştin o yüzden olduğunu düşündüm ama her ay bu şekilde devam etmesi canımı sıkıyor artık...
Allah yardımcıları olsun inşallah ölü ya da yaralı olmaz.
İnsanlar zaten hasta..[/Q
benimde4/5/6 gün ileri attığı oluyor.umarım ciddi bişe degildir..
kızlar akşam olmuyo
excel yaptım düğüne kaç dk var hesaplıyo
67684 dk varmış
kızlar akşam olmuyo
excel yaptım düğüne kaç dk var hesaplıyo
67684 dk varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?