2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
eğer aksilik çıkmazsa allahın izniyle 2011 şubat gelini oluyorum :Saruboceq: :sm_cool:

nisann hayırlısı olsun canımm
çok sevindim senin adına.
ay biz kış gelini oluyrz ikimizde.
off inş. havalar soğuk olmazz.
hazırlıklara başlarsınız artık.
bende bugün gelinlik provama gittim.duvağımı yapmış çok güzel olmuş
ama çiçekle damat yaka çiçeğinde çok kararsız kaldık.
bu arada kına yapmaya karar verdik :)
damat tarafı öle istedi. bizde sorun çıkarmadık.ama bizden kimse gelmicek ona üzülüyrm tabii. bakalım hiç kınaya gitmeyen biri olarak nasıl atlatıcam bu telaşeleri
umarım bi aksilik çıkmaz.
alınacak listesi yapın bana bi el atın şu konuya kızlar.
bugün bindallıyıda seçtik başıma aksesuvar olarak paralı bişiy takcam ama ona duvak yaptırsam mı kararsızım. çok heycanlıı yaa

selam kızlar tarihleriniz belli olmus ne güzel..

benim daha askerimin gelmesine çook var..

hayırlısıyla sağsalim gelsinde sonra ev bakıcaz ve nikah gunu alıcaz...çook var daha bizim evlenmemize =)

iyi geceler kızlarrr
ay bu vakitte gelebildim.nişanlımlara gittim iş çıkışı yemeğe.biz de düğünden konuştuk.26 haziran pazara ayarlıcaz yerimizi.ekimin ilk 2 haftası izine çıkıyoruz.o ara halledicez inş.nikahı erken yaparız diye düşündünmüştük ama kayınvalidem düğünde olsun istedi.nikah için ayrı bişeye gerek kalmadı yani.ay 9 ay var ama hızlı mı geçecek diye düşünüyorum.
heyecan bastı ufaktan.annem kına istio o nasıl olcak bakalım

zeynepcim merhaba
özledim görüşmeyeli.
kına kararın hayırlı olsun.
darısı benim gelinliğime inşallah
bende bu hafta sonu fatihe bakıcam son son. sonra kararımı vericem

ben uyuyorum kızlar iyi geceler

canım bi ara hızlanıyo
sonradan yavaşlıyo öyle öyle geçiyo zaman
kolay gelsin, hayırlı olsun tarihin.

Günaydın kızlar yeni bir sey ögrendim sizinle de paylaşmak istedim çünkü ben bilmiyordum düğün mekanının içerisinde ayrı bir nikah yapılacaksa nikah memurunun fiyatı 500 ile 750 tl arasında değişiyormuş

yemek takımının karacanın mı ben bu modeleden karaca'da gördüm?Ben Bernardo'dan aldım kahvaltı takımımı...

tatlim sen yeni katildin herhalde aramiza.. ben bi kachaftadan beri hic giremiyorumm seninle tanismamistik.... ben gulsah.. ayrica ankarali oldugun yaziyor.. benim nisanlimda ankarali.. bi nevi ankaraya gelin gidiyorum sayilir ama pek degil hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…