2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet kesinlikle evlilik çok güzel bir şey bende sevgilime aşığım ve bir ömür boyu onunla olmak istiyorum ama erkekler değişir paranoyasına döndüm...

güzel koşuşturmacalar allah kolaylığını veriyordur mutlaka ben daha koştmaya başlamadım da artık yakında başlarım sıkışmak istemiyorum ilerki zamanlarda arkadaşım nikahta özel ççek yaptırmıştı kızlara atmak için düğün de de gelin çiçeği birde dediğin gibi canlı çiçek güller beyaz ve kırmızı o kadar güzel ayarlamışalrdı gib bayıldım

evet kesinlikle evlilik çok güzel bir şey bende sevgilime aşığım ve bir ömür boyu onunla olmak istiyorum ama erkekler değişir paranoyasına döndüm...

erkekleri biz mi değiştiriyoruz onlar mı değiştiriyor bilmiyorum bunu aynen dün iyi oluorsun bugün konuşmuyotsun küsüyorsun ay ne bileyim stresli

Ben düşünmüyorum hamam falan yaa, normalde bizim memlekette vardır, erkek tarafı hamam takımı alıp kızı hamama götürür. Ama burada uygulanmıyor zaten uygulansın istemem şahsen, arkadaşlarımla belki gidebilirim :))
Erkeklerin içine kaybetme
korkusu yoksa çok rahat davranabiliyorlar, o nedenle çok üstlerine düşmemekte fayda var. Bizimki şimdi şimdi dökülüyor, her zaman ondan ayrılacağım korkusu hakimmiş :))

valla benimki de nişan yapmadan önce ödü kopuyordu kaybetmekten ama şimdi beyfendi yeri geldi yumruğu masaya vuruyor eee artık resmileşti sözün geçtiği yer .)) a.s

evet canım bende ordayım ztn ah erkekler işte şafak panomuz konusundayım..askerıyede de dedıkodu donuyordur nerde cokluk orda laf hesabı..ama askerının moralını bozmasına gerek oldugunu sanmıyorum destek ol sende bu konuda..

ınsallah canım eğer olumlu sekılde gıderse bu konu hayırlısıyla bende yarime martta kavusacagım.. :Saruboceq:

evet canım kesınlıkle geç olsun güç olmasın..beklemeyı sabretmeyı ogrendık zaten bıraz daha beklerız napalım gelsinlerde hayırlısıyla başka bişey istemeyiz :Saruboceq:

kızlar limangoda çok güzel ürünler var...
Soley'in bornozları var almak isteyenler bakabilir.

bende baktım evet cok guzel urunler var ama uyku setlerının guzel olanları hemen tukenmıs..bornozlarda standartmıs ama benım yarıme kısa kalır onların boyu..aslında hedıye geldı bı tane bornoz beyaz pembe ama dantel var yanlarında pek hosuma gıtmıyor değiştirme fişide yok kaldı boyle..bı sure bunu kullanıp sonra alıcam sanırım..pufff

uğur böceği canım ilk gelinimiz

ebeeet ilk gelinimiz bocüümdü zemuszemus

Benim bornozu kayınvalidem almış, çok beğendiğim bir model değil ama malı iyi ve geniş bir set, ama büyük yaa, ikimiz birden sığarız içine :))
Kayınvalidem beni 80 kilo falan görüyo galiba, herşeyimi büyük büyük alıyo :))
O büyük aldıkça bende aksine küçülüyorum...

sizde tek bornozu kullanırsınızkaydirigubbakcemile3

Ağlama annem
Üzülme annem
Kızın gelin oluyor
Parmağında yüzük
Kolunda bilezik
Başında duvağı gidiyor
Damat kapıda takımıyla
Arabayla bekliyor
Ağlama annem
Üzülme annem
1 oğlun daha oluyor

Sen büyüttün annem
Eller alıp gidiyor
Çileyi sen çektin
Kimse görmüyor
Kızın büyümüş annem
Gelin oluyor
Ama sakın ağlama
Seni yüreğinde taşıyor...

gelde ağlama (
Nişanlımda çok kızıyo ben ağlayınca, sözde biraz moraller bozuktu, hala kızıp durur fotograflarda zor güldüm diye...

ayy çok güzel ağlamamak için zor tutuyorum şu anda kendimi :gitme:

ben okumadım ağlamamak için
dün ev tuttuk ya annem kızım gelin olcağına yeni inandım dedi çok kötü olduk. son çocuğum ya bide.
nikah günü aldığımızda patır patır gözyaşlarım dökülmüştü benim nişanlımın yanında. mutluluktan heralde.
kızlar cepten açık sayfa
arada okuyorum
yoksa fena birikiyo sayfalar
kalbim sizle
görüşürüz

Evden çıkarken o halimi düşünemiyorum, hem uzak olmak hemde aileden ve alışkanlıklardan kopmak çook zor olacak...
Allah yardımcım olsun, bide ben gitmiyorum dermişim :))

Evden çıkarken o halimi düşünemiyorum, hem uzak olmak hemde aileden ve alışkanlıklardan kopmak çook zor olacak...
Allah yardımcım olsun, bide ben gitmiyorum dermişim :))

eee gelin olucaksın hem ağlıycaksın hem gidiceksin
evet bende bu anı düşünemiyorum
hele babamın belime kırmızı kuşağı bağladığı anda koparım gibi geliyo
en acıklı sahne orası bence allahtan aynı yerde olucaz biz

gunaydin kizlar. baya oldu araniza katilamadim.. isler cok yogundu hic internete girmeye vaktim olmadi.. gecen hafta sonu kahvalti takimi aldim.. fotosunu ekliyorumm

güzel günlerde kullan cnm

nisancığım valla ben hiçbirşey bilmiyrm kına adına.
daha önce bir kere gitmişliğim yok
bu işin içinden nasıl çıkıcaz bilmiyrm.
terlik fln almıcam ben altına bindallıya zor ikna oldum ztn
ama güzel olcak şalvarını fln beğendim.baya da ucuza geldi
gelinlikçim çok uygun verdi.ama o fes değill
başıma bi aksesuvar yapılcak feste takmam ben
ztn söyledim başıma fes takmam ne ayarlıcaz die. bikaç seçenek sundu.o paralı şeyi verdi çok beğendim yakıştıda o olcak sanırım. alnıma paralar düşünüo
altınada kırmızı duvak düşündüm.ama akşam vazgeçtim kırmızı yemeni örtücem kına yakılırken
sende aldıklarını güzel günlerde kullan cnm. oh biirdik çeyiz işini
bende son kez cuma günü 4 yastık daha alıcam birde saten yorganımı alıcam bitcek
nisan kına da bişiy dağıtıcan mı peki
yardım bekliyrm sizden valla

ayy bu ne kızlar yaa
off tıkanıorum ztn aklıma geldikçe
ne zor bir durum
geçen gün nişanlımla konuşurken şöle yapcaz böle yapcaz eve gelcen gelin almaya dedim
başladım ağlamaya zor susturdu valla.
bide o anı yaşarken düşünemiyrm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…