2011 gelin adayları buyrun sohbete

boshayallersmile bende inşallah kavuşurum canım yaa...
2 ay çabucak geçer inşallah senin için..
Hayırlısıysa olsun be gülüm şubatta düğünün.. Sıkıntı olmasın yeterkii.. olumunekankayizsmile

daisyrose, giz09, nnisanyagmuruu, shewall kızllaar hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
Gene gelirim inşaallah...
Allaha emanet olun hepinizz...

selam kızlar ben geldim

elçin ne yazık ki bu topik ilk gelinini vereli 1 seneyi geçti sen 2. olcaksın

kradese ben düşünmüyorum hamam olayı hiç hoşuma gitmiyor ama kuzenimin en büyük hayali kınasını hamamda yapmak

bizim sayılı aylar senin sayılı günler heyecan doruktadır :)) canım az kalmış
evet canım stresli ama ya bizim birde uzakta olunca evimin birsürü eksigi var onları tamamlıyamıyorum mesela artık düğünden sonra halledecem napim kuaförü fotocuyu ayarladım gelinlik tamam gelin çiçegini gelinlikçim hediye verdi ama ben gerçek çiçek istiyorum çiçekçimde var tanıdık ona ugrucam artık pembe istiyorum yogunum yanii

2011 de inşallah bizde evlenmeyi düşnüyoruz. ama evliliğin sorumluluğunu almak biraz zor geliyor bana. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

evet oda ayrı bir sorumluluk zaten hayat bir sorumluluk her gün yenisi ekleniyor
başarabileceğimi düşünüyorum çünkü sevgime aşkıma çok emek verdim yeri geldi üzüldüm yeri geldi sabahlara kadar yastık sular içinde uyandım şimdi emek alma zamanı şimdi mutlu olma zamanı herşeyden önce hayırlısı demek zamanı a.s

ya hamam da eğlenmek 40 50 biraz abartı ama kız ark 4 -5 kişi bende gideyim istedim komşumuz öyle bir anlattı özendim düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…