- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.881
eminönünden aldım canım.
çok uyguna geldi dışarda yaptığım modelin tanesini 2 tl yapıolardı t.dağda sormuştum
aylin sende sözde servis tabak felan hazırlayacakmısınz börek çörek gibi
kradese sözlümüsün bilmiyorum da
pazar günü benim yakın arkadaşımı istemeye geldiler 20-25 kişi vardık evde kızı verdikten sonra da söz kesildi
biz poğça kek börek falan yapıp tabak hazırladık
ama benim sözümde 80 kişi vardı hazır alıp dağıttık [/QUOTE
sözlü değilim canım nişanlıyım benim sözümde servis hazırlamıştık 60 kişiye çay servis bayağı evde pek geni şdeğil zor olmuştu bu yüzden sıra aylinde
evet canım hazırlıycam
iki kez gelicekleri için iki kez hazırlıycam
nişanda ev içinde olucak çok yakın akraba ve arkadşlarla
onda da pasta yaptırıcam ve kuru pasta
bide meyve suyu alıcam küçük kutulardan o kadar
allahtan onlar hazır olucak
düşünüp duruyorum iki keresinde de farklı ne yapsam diye zaten bilmiyorumkismile
tanışmaya geldiklerinde bayramdı bu yüzden tatlı ve sarma çay ile verdik ilk geliyorlar diye döktürmedik babam dünde razı gibi olmasın mış felan işte
sözde revani börek haşhaşlı ve patatesli açma sade, peynirli boğaca , kurabiye, sarma onlarda büyük tepsi baklava getirmişlerid gelirlen onlarıda koyduk ikişet tane tabak doldu zaten nisan dı yaşlılarda vardı meyve suyu istemezler diye çay yaptık çay makinasında ve çaydanlıkta yetti sadece toz şeker koyma küp koy hep yerler şekerdi
biz istemeye geldiklerin börek kek kurabiye tuzlu kuru pasta açma havuclu toplar ve baklava yapmıştık
35 kişi falan vardı
bayağı zor olmuştu
biz her misafire kesme şeker çıkartırız toz şekerin hem servisi zor oluyo
birde millet çay kaşığını sokuyo içine :S
burdayım canım :) hoşgeldin
tanışmaya geldiklerinde bayramdı bu yüzden tatlı ve sarma çay ile verdik ilk geliyorlar diye döktürmedik babam dünde razı gibi olmasın mış felan işte
sözde revani börek haşhaşlı ve patatesli açma sade, peynirli boğaca , kurabiye, sarma onlarda büyük tepsi baklava getirmişlerid gelirlen onlarıda koyduk ikişet tane tabak doldu zaten nisan dı yaşlılarda vardı meyve suyu istemezler diye çay yaptık çay makinasında ve çaydanlıkta yetti sadece toz şeker koyma küp koy hep yerler şekerdi
yok sadece nişanda meyve suyu alıcam
diğerlerinde bizde çay servisi yapıcaz
nişan kalabalık olur o yüzden uğraşamıcaz yani çayla falan
zaten küp şeker koyarım o zaman da
biz istemeye geldiklerin börek kek kurabiye tuzlu kuru pasta açma havuclu toplar ve baklava yapmıştık
35 kişi falan vardı
bayağı zor olmuştu
biz her misafire kesme şeker çıkartırız toz şekerin hem servisi zor oluyo
birde millet çay kaşığını sokuyo içine :S
ben istemenin ertesi günü işe öğleden sonra gelmiştim
sözde cumartesi oldu
ertesi gün akşama kadar yatmıştım :roflol:
yok bi gelişme canım ya aynı devam ediyo
Çay çok zor oluyo yaa, bizimkiler çaycı o nedenle mecbur çay verdik ama hiç sevmiyorum kalabalıkta çay olayını...[/QUOTE
bizimkilerde çok sever çayı hani özel gün bir iki bardak içerler dedik yok kişi başı 5-6 bardak yani afiyet olsun da koştur o bardağa koştur bu bardağa topuklu ayakkabılarla düşücem derdi de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?