- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.901
benim nişanlım 7 kardeş ve evin en küçüğü öyle olunca kardeşlerinden birini getir diğerini getirme olmuyo öyle
teyzesiyle eniştesi de geldi onlar istedi zaten 2 de çok sevdiği yengesi vardı dışardan
benimde büyük amcam ve dayım vardı
dayımın kızları da geldi yardıma diye
biz vardık işte
ki arkadaş vb çağırmadım ne istemede ne de sözde
millet resimlerimi görünce öğrendi
Çay çok zor oluyo yaa, bizimkiler çaycı o nedenle mecbur çay verdik ama hiç sevmiyorum kalabalıkta çay olayını...[/QUOTE
bizimkilerde çok sever çayı hani özel gün bir iki bardak içerler dedik yok kişi başı 5-6 bardak yani afiyet olsun da koştur o bardağa koştur bu bardağa topuklu ayakkabılarla düşücem derdi de vardı
yuh diyorum başka da bişey demiyorum
insan çayı çok sevse de o kadar kalabalıkta içermi be 6 bardak çüşş yani afedersin de
yazık değil mi bu kızcaza
insan çayı çok sevse de o kadar kalabalıkta içermi be 6 bardak çüşş yani afedersin de
erkekler ayrı kadınlar ayrı olunca sohpet almış başını gidiyor erkekler maşallah hamur işi olunca çay sardı herhalde
bu yeni nişanlancak olan arkadaş kim tatlım dönemiyom geçmişe okuyamıyomda merakta ediyom kaydirigubbakcemile3 cumadan sonra döncem yine yoğunum yoruldumda akannehir
dökeyim mi dök kızım bir bardak daha a.sa.s
bizim de nişanlımın annesi dokuz kardeş babası 8 kardeş e hepside bursada neredeyse işte amcaları dayıları teyze hala derken hepside gelemek istemiş ee benimkiler dayılar sözde 50 ,60 olunca nişanı salonda yaptım oynadık eğlendik çok keyifli geçti
çay dökeyim mi varsa içerim var tabii
yok desek yerin dibine sokarlar ama
veya varsa içeriz içmeyin yaw yeterli sağol eline sağlık diyeni hiç görmedim zaten
kızlar yazdımmı hatırlmaıyorum
albüm yaptım aldıklarımı
bakabilirsinz
Esracım gelinlikten sonra nikah şekeri ve davetiyeyi de halledicem. Aklımda. Kadıköyde bi pasaj varmış herkes orayı öneriyor.
Senin evin neredeydi canım? Sordum daha önce ama.
25-30 hesapladık ama 22-23 falan biticek inşallah. Canım içinde ev kirasından gelinliğe herşey var. Balayı vs. Herşey. Allah güç versin hepimize.
Zeynepcim nasıl geçti kaynının düğünü oldu dimi. Naptınız gün karar verdiniz mi anlat canım?
Bende kaç kişilik yaptırıcam bilemedim. Ben kendi kafama göre liste yaptım arkadaşlarım ve de hatırladığım akrabalarım 117 de aklıma geldikçe yazıyorum bi excele. Annemle bi oturmamız lazım, bi de facebook listemi taramam lazım.
Esracım evet erken evlenmeyiz çerkez kızları. Ablamlar 28-29 yaşında evlendi. Ben 29,5 ta evlenicem.
35-40 yaşlarında bile evlenen akrabalarımız var.
Sonbahar, nisan bende kına için gece elbisesi alcaktım. Bindallı yakışınca vazgeçtim. Masraf olmasın dedim.
Aylincim bende pasta kuru pasta yaptırmıştım nişanda. Bir de limonata ikram ettik. Evdeydi bizimde. 60 kişi kadardık.
Ececim istemeye 35 kişi mi geldiler. Söz de oldu sonunda herhalde. Bize 2 abi bi abla bi anne gelmişti. Bide nişanlım tabi.
Superisi merhaba canım..
Kızlar uzun yazdım, kusura bakmayın..
ben tatlım kısmetse inşallah zemuszemus
maşallahtatlım senin kdv günün yaklaşmadımı yaaa burdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?