- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.561
toprağımm hoşgeldin:))
Canım ekim sonunda dönüyor kardeşim, eğer öyle olursa en geç aralıkta teskereyi alacak...
helal valla kaydirigubbakcemile çok bekledik inşallah refağa çıkmamıza az kaldı:icecream:[/B]
gerçekten helal olsunn Allah utandırmasınn hiç birimizi
ben 24.08.1987
Aşkımm 27.09.1985
: ))))))))))
hoşbulduk toprağım ( toprağım nickli biri yok sanırım bu banaydı sempatiksalakcinni )
nasılsın nasıl gidiyor ?
sen kaç yaşındasın ya 9 yıllık birlikteliğin varmış yanlış okumadıysam akannehir
sellammm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz
bugün düğün var arkadaşımın ne giycem bilmiorum yaa
yok kız toprak nickli biri ama iyi espriydi
sabahtandır kaynatıyoruz ne yapalım canım sizleri gördük neşelendik yaş 26 ocakta 27 olacak ama daha 7.yılımızı bitirdik seneye 8 i bitirip evleneceğiz nişanlıma şaka yollu 10.yılıda devirelim diyorumda 1 dk daha fazla beklemem diyor geçen yine dedi elimde büyüdün diyor vay be
aşkının doğum gününe 3 gün kalmış şekerim
var mı bi plan bakalım
5 gün sonrada benimkinin doğum günü hiç sevmez kutlamayım.dilek aynı burçtan bizimkiler:))
benimki de pek sevmez ama alışşsın yaa ben severim :))
hee valla terazilere denk gelmişiz hemşerim ama iyi huyludur ya teraziler :)) :lepi:
aynen hemşerim..
birden sinirlenir ( herşeye sinirlenmez ama tam sinirlenir ) ama snr yatışır az zaman geçince..
bir de kıskançlıkları bazen abartılı ama kendi farkına varıyor snr saçmaladığının :)
alıştım susuyorum snr geliyor özür diliyor oyy çocuk aşkım benim :))
hoşbulduk eftelyaSanem, hazırlıklara tam gaz devam valla. eksikler ihtiyaçlar bitmiyorr ama tatlı telaşlarr heyecan var hep.
oooo adaşım çok burda bide superisi21 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?