2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım o sana kalmış bişe ordan alırım dersen burdan götürmezsin.nasıl rahat olcaksa

benimki sıkmaz ama öyle bir bakar ki yada tepki verir ki o sessziliğin altında fırtına çıkar :))

gitme yapma etme hiç demez asla..ama kıskandığında şıp diye anlarım ve ben de huzursuz olurum ortamdan gideriz..mesele de çözülmüş oluuur :))

ben de kıskanırım ve bunu belli ederim o zaman da o huzursuz olur ortamdan ayrılırız :))

Ben önceliknen çok duygusalım ama bir erkekle aynı olacağını pek düşünmüyorum.
Ama bana balık erkeği zordur gibi geliyo, çünkü bir balık bayanı olarak çok ilgiye ihtiyaç duyuyorum...

Benimkide kıskançlık konusunda çok politiktir, direk kıskanıyorum demez ama bi şekilde yansıtır...

benimki de direk demez belli eder cimcime eses :)
babam balık burcu ve çok uysal sakin duygusal ve kıskanç değildir çok..
ama yaş ilerlediğinden böyle sakinse bilemem :))

anlıyrum canım

benimde kıskanır laf etmezz bakışıyla anlarımm

bende kıskanırım ama belli etmem erkekleri bu çok sıkıyor çünküü nerde durmasını gerektiğini bilmeli bi erkek bunu ona iyi anlattım

kızlar ben çıkıyorum dershaneye işe başvurmuştum gelin görüşelim dediler :))))))))))))))
ohh be artık çeyizlerimi almaya devam etcem yani inşaallah alırlarsa :)
öpüyorum sizleriiiii ...
haftaya da hem nişan tarihim kesinleşecek sanırım hem de bütlerim açıklanacak yaa iyi şeyler olsun ne olur yaa dua edin ne oluuuur canlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…