- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.001
ayy çoook teşekkür ederim, çok duygusal bir parça özellikle sözleri(
Kınadakilerin hepsi ağlayacaktır eminim...
Tesekkür ederim canım :)Doğum günün kutlu olsun canım anlıyorum seni geçen senede nişanlım askerdeydi buruk geçmişti olsun nice senelere inşallah opuyorumnanaktan
Saol bitanem hep birlikte :)günaydın tatlımmmm nice nice yıllara seni anlıyorum bende birlikte değildim buruk oluyo tabiiii
Saol canımm yalnız kutlamak çok zor hiç bir sey anlamıyorumdogum günün kutlu olsun canım..benimde aralıkta galiba bende yalnız kutlycgm askerde olacak büyük ihtimalle:sinifsinif:
Saol canım ...doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun canım
Sende teraDoğum günün kutlu olsun =)) Benimde az kaldı doğumgünüme
Tskürler tatlım ...hayırlı sabahlar kızlar.. sasy doğum günün kutlu olsun canımm
Tskürler kızlar çok güzel bir pasta :))günaydın kızlaar, herkese hayırlı haftalar, sassy iyiki doğdun canım...
Buda 2011 gelinlerinin hediyesi olsun :))
[/url][/IMG]
Hayırlı olsun canım :)))kızlar bende de gelişmeler süper
çok mutluyum ve heyecanlıyım
annem babamla konuşmuş
ve artık gelebilirler demiş
büyük bi ihtimal haftaya pazar falan gelicekler :)))))
Bende merak ettim :)superisi benim kullanıcı sayfama gir albümler kısmından ama arkadaş olarak ekle beni istek gönderdim:))
İnsallah canım bu sene bana ugurlu gelir:)canım iyiki doğdun
yeni yaşında çok mutlu ol
ya evde olacak biizm nişan..
kabarık elbise giymek istiyorum ama çok mu abes olur yada zorlanırım hareket ederken ..
kızlar çıktım ben herkese iyi akşamlar
opuyorumnanaktan
kızlar bu hafta bime yatak örtüsü geliyomuş. Başka topikten bi arkadaş dedi.
ben rengini pek beğenmedim ama yakından nasıl bilmem.
balık tavası var o hoşuma gitti. sitesinden bakın bi.
didoş ne güzel hayırlı olsun allah kullanmayıda nasip etsin inşallah
tabiki hevesin varsa giyin tabiki hem zevk meselesi sen beğendikten sonra gerisi önemli değil ....mesela bende aksine çok sade severim mesela gelinlikte allı pullu yok fırfırlı falan hiç sevmem yakında evlenince görürsünüz yani bistüyer tarzı olur üst kısmı kesin orası bi taşlı olursa olur geri kalan kısmı sade olur nişanlıkta var kafamda bir kaç model akşam yada yarın koyarım unutmassam:)
kızlar hazır nişanlık alacağım yerler var ise bildiğiniz önerebilirmisiniz??
evet canım çok güzel bir kıyafet denk geldi. siyah askılı üstünde ceket vardı öyle güzel durdu ki aslım yasin dediki kabinden çıkar çıkmaz ne kadr güzel oldun dedi :))) ben daha başka birşey bakarmıyım yahu sositososito aslıcım işimiz çok yaver gitti. görümcem fön çektirmek için kuaföre girdi ama bayağı durdu o esnada bizde yasine beyaz bir gömlek aldık manşetli sonra gezindik çok güzeldi yaa.. aslımm ben artık onla yaşamak istiyorum artık zor geliyor yahu :1rolleyes: :asigim: askere giderken napıcam bilmiyorum varya :a015:
Bende biran önce aralık gelsin istiyorum :))
Gel arlık geeel, seninle beraber nişanlımda gelsin :))
bugün alışveriş yaptım evimiz için.ütü mikser baharatlık aldım kızlarrr
iyi akşamlar kızlarrr
ben bugün gelinlikçimi belirledim.erken mi geldim dedim kadın temmuz ayının gelinliklerini dikiyorum dedi:):)
modeli çizdik belirledik.haftaya kumaş ve güpür seçimi yapcaz.en fazla 2.000 tutar dedi kadın.düğünden 2 hafta önce teslim ederim dedi.zaten fermuarı o zaman diktiğini söyledi.
sasycim ekledim canım
gelinliğim ve de ayakkabılarımı
markası benjamin roberts gelinliğimin.
fatihten aldım.
straplez giymediğim için kol diktiricem haftaya kol provası için gidicem.
darısı sizlere arkadaşlar
davetiyemi de seçtik
linkini bulursam yolluycam
canımm çok güzel çok sade bir gelinlik seçmişsin ayakkabılarında çok uyumlu ben etek kısmına bu kadar sade cesaret edemezdim ama kumaşın kalitesinden galiba çok güzel duruyor kumaşların çok kaliteli gelinligi gösteren onlar olmuş ayakkabıların da çok cici artık eniştenin ayagına basarsın :))ne kadara diktirdin gelinligini ben istanbulda diktirebilsem tercih ederdim benim de nişanlım istanbullu ama provalar olacagı için ankarada diktirmem gerekiyorallah agız tadını bozmasın bir ömür boyu mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?