- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.961
ay ne cırcır kızlarsınız yaaa bi yemek yiyip geliyom sayfalar dırt dırt kaymış bi çookk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aynen yaa
okuyamıyorum bile hepsini
kızzz Allahım hayırlısı ile sevdiğine kavuştursun eymi nasıl geçti zaman de emi inşallah..
Şeniz
Ne yedin yemeke canım =)
Ben salata söledim yarısındayken ondan da kıl çıktı üfffff.
aç kaldım birazdan markete gidebilirim.
Şeniz
Ne yedin yemeke canım =)
Ben salata söledim yarısındayken ondan da kıl çıktı üfffff.
aç kaldım birazdan markete gidebilirim.
bilgisayarım geldi sorun halledilmiş kızlar programcımı bekliyorum oda gelse içim raatlıyacak büyük bir sıkıntı öfff
ay ne cırcır kızlarsınız yaaa bi yemek yiyip geliyom sayfalar dırt dırt kaymış bi çookk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben ne yicem pando yaaaa aklıma bişiy gelmiyo birazdan bende yemeğe çıkıcam
saol ya pando sayende midem bulandı:))))))))))))))))))
kız noldu bilgisayarınaaaaa
kradese canım hdd sorunu yoksa belgelerine birşey olmamıştır merak etme...
Tecrübe ile sabittir.
ana bilgisayar sıkıntı yaptım işte inşallah onda da bir sorun çıkmaz da hayırlısıyla işimi yaparım
bilgisayarım saniyede 2 3 kez elekrik gitti geldi işlemci zarar görmüş muhasebe programıda açılmıyor yedeklemede bilgisayardaydı bütün aksilikler almış başını gidiyo cumadan beri herşey bilgisayarda ödüm koptu hepsi gider diye ama belgerim durytor progrmcıyı bekliyorum oda bir gelse
inşallahh çıkmaz
ayyyy çok korkuyo insan ya bende bilgisayarıma bişey olsun hemen tırsıyom eyvahedigeldismile patron duymadan hemen bilgisayarcıyı çağırıp yaptırıyom inş.halledilmicek bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?