2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızzz Allahım hayırlısı ile sevdiğine kavuştursun eymi nasıl geçti zaman de emi inşallah..

inşallah :))

Şeniz
Ne yedin yemeke canım =)
Ben salata söledim yarısındayken ondan da kıl çıktı üfffff.
aç kaldım birazdan markete gidebilirim.

Iyy o nedenle dışarıdan salata yiyemiyorum, gerçi et türüde yiyemiyorum artık...
Benim canımda tatlı istiyor yaa (

bu konuda çok şanslıyım sanırım çünkü büro evime 5 dk.hemen öğlen evdeyim o yüzdende mutluyummm..:))) bende artık dışarda et ürünlerinde hiç yiyemiyorum. güvendiğim yer bile olsa kurt giriyo içime nerden geliyo bu et hayvanın neresi ohooo:))

ay ne cırcır kızlarsınız yaaa bi yemek yiyip geliyom sayfalar dırt dırt kaymış bi çookk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:lepi: sırnaşık şey

ben ne yicem pando yaaaa aklıma bişiy gelmiyo birazdan bende yemeğe çıkıcam

Ben kıllı salata yedim. Daha doğrusu kılı görünce yemedim =))))

kız noldu bilgisayarınaaaaa

bilgisayarım saniyede 2 3 kez elekrik gitti geldi işlemci zarar görmüş muhasebe programıda açılmıyor yedeklemede bilgisayardaydı bütün aksilikler almış başını gidiyo cumadan beri herşey bilgisayarda ödüm koptu hepsi gider diye ama belgerim durytor progrmcıyı bekliyorum oda bir gelse

ayyyy çok korkuyo insan ya bende bilgisayarıma bişey olsun hemen tırsıyom eyvahedigeldismile patron duymadan hemen bilgisayarcıyı çağırıp yaptırıyom inş.halledilmicek bi sorun çıkmaz

benimkide bir kere ram düşüklüğünden dolayı çökmüştü, ama patroncum anlamayınca benim çökerttiğimi düşündü...
Neyseki bir ram daha vardıda taktım, şuan iyi aman nazar değmesin...
Eevdeki eski harddiskimde göçtü, bir sürü resim gitti hala üzülürüm ona çünkü çok güzel resim ve videolarım vardı (
Yedek almak en iyisi sanırım

ayyyy çok korkuyo insan ya bende bilgisayarıma bişey olsun hemen tırsıyom eyvahedigeldismile patron duymadan hemen bilgisayarcıyı çağırıp yaptırıyom inş.halledilmicek bi sorun çıkmaz

aynen tırsış da ne tırsış hani laf yemek sorun değil bilgilerin gitmesi sorun düşünsene hergün rakamlar değişiyor onun borcu bunun borcu 500 tane müşteri hangisini kafamda tutayım 2,5 sene önceki adam ödemedi kayıdnı dondurdum bakiye soruyor salak adam ödememiş ödememiş pc bozulmuş hesabın öğrenmek istiyor bu sefer sinir iki kat zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…