- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.061
çok teşekkür ederim gizcim. daha iyileri senin olsun :dance:Canım çok hoş davetiyen,gelinliğin çok yakışmış sana
hep mutlu ol inşallah
shewallcim dugun yuzundendir hep.. hehe olsunn gecicek yakinda hehe
hepimizin uykusu kacti galiba canimm hehe
benim uykum kaçtı yaaa sizlere bakayım dedim gece gece kalabalığız gerçekten:lepi:
bende nişanlımla görüştüm netten yorgunmuş. uyuyalım dedi. dedim hep sen uyuyalım diyosun kaydirigubbakcemile3 yazık garibim gözleri kapanıyo bişey diyemiyo korkudan.
çamaşır katlamam lazım çok üşendim kızlarr
Yok Anacığım ben sizin hızınıza yetişemiyorum
Geliyom gidiyom 5 sayfa ilerlemiş oluyoo delikafadulden
maşallah :))
ayyy sende herseyi azicik zaman skstirivermisin tatlim hehehehe. olsun kocan olucakk kotu gundede yaninda olucakk hehehe tez ini yazmanada yardim edicek tabiki :):)
bende nişanlımla görüşüyorum
bodrumda canımm çalışıcakk
sorma canım
büyük işin altına girdim. inşallah bakalım.
nişanlım kıbrısta benim biliyorsundur. tek başıma yapıyorum düğün hazırlığı. bide çalışıyorum. bi de işte okul.
Uzun süredir bakınıyorum zaten size. Ancak pek yorum yazma girişiminde bulunmadım. Daha düğün heyecanı yaşamaya başlamadım ondan dolayı içim gidiyo ara ara :sinifsinif:canım takıl bize.
sorma canım
büyük işin altına girdim. inşallah bakalım.
nişanlım kıbrısta benim biliyorsundur. tek başıma yapıyorum düğün hazırlığı. bide çalışıyorum. bi de işte okul.
bu sayfanın hızına yetişmek mümkün değil gercekten..
kaynıyor maşaallah..atlaya atlaya ilerliyor sayfalar..a.s
geride kalıyorum yetişemiyorum yaniyerimseniben
biz 2011 gelinleri biraz hizliyiz gercekten kizlar yaaa. aramizda dugun tarihini one ceken cok var zaten bu yuzdende hehehe
biz 2011 gelinleri biraz hizliyiz gercekten kizlar yaaa. aramizda dugun tarihini one ceken cok var zaten bu yuzdende hehehe
Ayyy o zaman ben buralarda fazla gezinmem lazım. Bakarsın bana da bulaşır, evleniveririz nişanlıcığımla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?