2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım çok hoş davetiyen,gelinliğin çok yakışmış sana
hep mutlu ol inşallah
çok teşekkür ederim gizcim. daha iyileri senin olsun :dance:

shewallcim dugun yuzundendir hep.. hehe olsunn gecicek yakinda hehe

sorma canım ya.
düğün bide okulda tez yazmam lazım. aralık 20 teslim. onun stresi. kasımda evlenmeye karar verince okul yüzünden düğünü ertelemeyim dedim. altından kalkarım inşallah.
olmazsa evlenince nişanlım da yardım etcek. etsin tabi. guclubacismile

hepimizin uykusu kacti galiba canimm hehe

benim uykum kaçtı yaaa sizlere bakayım dedim gece gece kalabalığız gerçekten:lepi:

bende nişanlımla görüştüm netten yorgunmuş. uyuyalım dedi. dedim hep sen uyuyalım diyosun kaydirigubbakcemile3 yazık garibim gözleri kapanıyo bişey diyemiyo korkudan.
çamaşır katlamam lazım çok üşendim kızlarr

korku iyiidirrrrr aslındaaa :lepi:

ayyy sende herseyi azicik zaman skstirivermisin tatlim hehehehe. olsun kocan olucakk kotu gundede yaninda olucakk hehehe tez ini yazmanada yardim edicek tabiki :):)

sorma canım
büyük işin altına girdim. inşallah bakalım.

nişanlım kıbrısta benim biliyorsundur. tek başıma yapıyorum düğün hazırlığı. bide çalışıyorum. bi de işte okul.

sorma canım
büyük işin altına girdim. inşallah bakalım.

nişanlım kıbrısta benim biliyorsundur. tek başıma yapıyorum düğün hazırlığı. bide çalışıyorum. bi de işte okul.

evet canim biliyorum.. o daha kotu iste demi.. benimkiside ankarada ben izmirde.. zor oluyor ya ayri yerlerde olunca hele hazirliklari yapmakta... Allah hepimize kolaylik versin canimm

bu sayfanın hızına yetişmek mümkün değil gercekten..
kaynıyor maşaallah..atlaya atlaya ilerliyor sayfalar..a.s
geride kalıyorum yetişemiyorum yaniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…