2011 gelin adayları buyrun sohbete

anommm kıbrısamı gelin gideceksinnnn

yok canım o istanbula gelecek. bir ara öyle bi ihtimal vardı. ama şükür istanbula karar verdik.

Uzun süredir bakınıyorum zaten size. Ancak pek yorum yazma girişiminde bulunmadım. Daha düğün heyecanı yaşamaya başlamadım ondan dolayı içim gidiyo ara ara :sinifsinif:

canım çok tatlı burda herkes. inanılmaz destek oluyoruz birbirimize.
ben burası olmasaydı napardım bilmiyorum

evet canim biliyorum.. o daha kotu iste demi.. benimkiside ankarada ben izmirde.. zor oluyor ya ayri yerlerde olunca hele hazirliklari yapmakta... Allah hepimize kolaylik versin canimm

öyle canım benim, çoook kolaylıklar herkese.
inşallah kavuşuruz sevdiklerimize, yuvamıza.

evet canım yaa iyi bencedee
stresler bbitmiyorr

stress bitmezz.

bu sayfanın hızına yetişmek mümkün değil gercekten..
kaynıyor maşaallah..atlaya atlaya ilerliyor sayfalar..a.s
geride kalıyorum yetişemiyorum yaniyerimseniben

sadraincim sende katıl sohbetimize. neredensin nişanlımısın düğünün ne zaman
nişanlınla aynı şehirdemisin kaç yaşındasın?

biz 2011 gelinleri biraz hizliyiz gercekten kizlar yaaa. aramizda dugun tarihini one ceken cok var zaten bu yuzdende hehehe

evet farketmemek mümkün mü..
inşaallah o hızla bende hızlanıverirde en erkene çekebilirim..:asigim:

erkene çekenlere sürtüneyim biraz..

bizimde marttı kasıma aldık. darısı sizlere en güzel şekilde.

Düğün tarihi tam olarak belli olmayan tek kişi miyim burda mafoldumben

canım sende bahseder misin kendinden?
çok uzun yazdım kızlar
gündüzleri yazamayınca çok özlüyorum burayı

Canikom ben 88 doğumluyum, 1 buçuk sene sözlü kaldım, 2-3 hafta önce de nişanımız oldu
Son sınıf öğrencisiyim. Okul biter bitmez evleniriz belki ama zor gibi geliyor
Nişanlıcığm uzun süre işsiz kaldı, şimdi bir şirkete girdi ama toparlaması uzun süreceğe benziyo. Ailesi de pek destek olmuyo- olamıyo açıkcası
Yani maddi problemler çözülmezse 2012 ye sarkabilir mafoldumben

Fıstıklar acil çıkış yapmam lazım
Sohbetinize doyum olmaz ama bundan sonra buralarda olurum inş
öpüyorum hepinizi, hayırlı geceler, tatlış uykulaarrr opuyorumnanaktan

canım mesleğin ilk yılları öyledir. toparlanır inşallah. en güzel şekilde kavuşursunuz birbirinize.

sadraincim sende katıl sohbetimize. neredensin nişanlımısın düğünün ne zaman
nişanlınla aynı şehirdemisin kaç yaşındasın?

canım benim hikayem uzun aslında biraz..boshayallersmile
birkaç aydır sözlenmeye çalışıyoruz sözlenemiyoruz henüz..
sevgilim ankarada aileside orda..babası hasta ilk seferinde babası hastaneye kaldırıldı bir ay yattı ikincisinde sevgilim kaza geçirdi uzadı bayağı..
sonrasında tayin meselelerimiz vardı onun belli olması gerekti derken ailler tanışıyor
konuşuyoruz ama henüz bir sonuca varamadık..
zaten artık söz yok drekt nişan yapcaz..terslikler yakamızı bırakırsa ..arada birde il dışı yurt dışı iş gezileri..yani terslik ki ne terslikler..akannehir
neyse artık aillerde sorun yapmaya basladı hadi diye..resmen evlilik günü verices daha nişan yapamadık..
ama inşaallah şu önümüzde bir hakimlik sınavı var onu atlatalım herşey rayına oturcak sonraki ay bile gitmiş olabilirim yani..bayanssulusmile

sıkıntı aynı sehirde değiliz ara ara gelebiliyor öyle tüm günü berber geçiriyoruz da hasretimiz diniyor biraz..
bu arada 24 yaşındayım..olumunekankayizsmile
herkeze hayır ve bereket dolu bir 2011 diliyorum ..
Allah kavustursun hayırlısıyla..opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun hakkınızda canım.allah yuva kurana gerçekten yardım ediyoo. bizim gibi sıradasın sendeeeehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…