2011 gelin adayları buyrun sohbete

tabi içimde kalacak diyosan al canım..ben güraldan aldım misafir için 12 kişilik 350 ye mal oldu yaklasık..yine güralın günlük takımlarından oluşturdum 2 gurup 6 lı onlarda 300 tl.
çok da içime sinerek hoşuma giderek aldım.özel takımı özellikle çok begenerek aldım..
bi tencere takımına tefalin elegans serisini aldım 500 tl verdim.bide çelik aldım tefalden yine kampanya vardı flowers 5 parça 250 tl ye aldım.ucuz ucuz alalım kalitesiz olsun demiyorum..set olarak bişe almayıda sevmiyorum içinde hoşuma gitmeyen şeyller oluyor çünkü..

Yani set olarak düşünüyorum ben de 40 çeşit set var canım hanigisini alayım diye beklemedeyim ben karar verne kadar elimdeki paralar da suyunu çekecek

canım bende bi ara setlere baktım.tabak hoşuma gidiyor tencereleri begenmiyorum.o hoşuma gidiyor başka parcaları begenmiyorum..bayagı kararsızlıktan sonra parca parça almaya karar verdim. iyikide öyle yapmışım.

Haklısın Rabbim daha büyük acılar vermesin...
Ben yemek takımımın markasını bilmiyorum :))
Ama 500tl civarıydı, geçen sene almıştık, kare değil yuvarlak benimkisi, gri çiçekli.
Bardak takımımda gri çiçekli...

evet canım setlerde öyle kaşıklaı beğenmiyorum diğerinde tabaklar çok hoş değil en iyisi tek tek almak ama bernardonun seti güzel beğendim hepsini bakalım netleştiğim an alıcam

ben tencerelerimi falan evkurdan setle aldım bi tek yemek takımının markasını bilmiyorum ama o da hoşuma gitmişti
bi dünya şey vadeli 1400 liraya aldım tencereler falanda dahil

İsteğe bakarsaam ben çok şey istiyorum ama hepsi çook pahalı :))
O nedenle belirli bir saatten sonra hayallerimi ertelemeye başladım ben, çünkü her istediğimiz olmuyor malesef...
İnsan bekarken her şeyin en iyisinden alırım diye düşünüyor ama işin içine girince öyle olmuyor.
En azından ben öyleyim :))

ben tencerelerimi falan evkurdan setle aldım bi tek yemek takımının markasını bilmiyorum ama o da hoşuma gitmişti
bi dünya şey vadeli 1400 liraya aldım tencereler falanda dahil

Ben bazı elektronik eşyalarımı evkurdan aldım, vade farkı koydular sinir oldum, neyseki bitti.
Artık oradan hiçbirşey almamayı düşünüyorum, yiğit avm var oradan aldım bazı eşyalarımı en azından extra vade farkı çıkarmıyolar, dedikleri fiyattan alıyorsun...

Yok canım biz ödeyeceğimiz tarihleri söyledik, yine vade farkı koymuşlar, neyseki evkura benzer bi dolu mağaza var...
Yoksa çeyiz meyiz hayaldi :))
Kampanyalar falan aslında iyi işe yarıyor, mesela ben korkmazın tost mak. çaycı ve kahve makinasını 160tl'ye almıştım...
Çaycısını evde kullanıyoruz şuan çok memnunuz...

anladım canım
evkurda aldığın tarihe yapıyolar ödemeleri
ben o yüzden hep maaştan sonra gidip aldım bizim burda yok çünkü o tarz mağazalar olsa harika olurdu ama

bende normalde evkurdan almmıyorum çünkü vadeli olunca fiyat uçuyoooo... ama tesadüfen istediğim ütünün evalkisalkisalkiskurda daha indirimde olduğnu gördüm ve aldımm canlar

kızlar belki söylemişimdir ama şarjlı süpürgenin ve kadar pratik olduğunu görünce onun çeyizde önemli olacağını düşündüm ve almanızı tavsiye ediyorum.
Bizim evdeki süpürge sulu o nedenle kullanımı kolay olmuyor ama şarjlı süpürge sayesinde her zaman açma gereği duymuyoruz.
Toz şeker, un gibi gırgırla alınamayacaklar için çok faydalı oluyor...

günaydın kızlaaarrr ben geldim geçmişi okudum yeni gelenler hoşgeldiniz

ya bu arada çeyiz muhabbeti açılmışken tavsiye ettiğiniz ütü varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…