- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.121
hayır canım ilk defa yazışıyoruz.mart ayında kura çekecek şansımıza neresi çıkarsa orya gideceğiz Allahın izniyle. :dance::dance::teytey:
shewall canım bende çıkıyorum. iyi gecelerrrboshayallersmile
ufff çok kötü bence de.
türkiye de olmaması da çok kötü :1shok:
hayırlı sabahlar kızlarrr
Günaydınlarrrr bacılar =)
bir yemek takımına karar veremedik 2 gündür kızlar geziyoruz ablamla setler çok kafa karıştırıcı yeni çıkan markalar yok tabak altında elin görünüyorsa kaliteli yok şöyle yok böyle ona o kadar fiyat verilmez vallahi bom boş geldim eve alamadık çok kararsız oldum bu aralar aklımda belirlemiştim bernardo almak istiyordum bir kaç yere daha bakalım fikir olsun dedim çok iyi fikir oldu yani bir yerden başlayacağım diyorum başlayamıyorum nasıl yapacağım birikmişlerde harcanıyor
Bende bernardo istiyorum ama istediğim takım 1000 lira. Sadece yemek takımı.
düşününce tabağa okadar para verilirmi diyorum. Kararsızım.
Bende eminönüne gidicem ocak şubat gibi eğer beğendiğim modelin benzerini daha ucuza bulursam alıcam içime sinen bişi olmazsa bernorda beğendiğim takımı alıcam.
KIZLAR BİR TABAGA BENCE 1000 TL VERİLMEZ. SONUCTA ELİNİZDEN DÜŞTÜMÜ GİTTİ İŞTE.MOBİLYA DEGİLKİ BU MİLLET Bİ TAKIMA O FİYATI VERİYOR..MOBİLYAYA BEYAZ ESYAYA ELEKTRONİĞE VERİLİR AMA TBAĞA CANAGA CIK BENCE BENİM FİKRİMCE.AMA PARAMIZ COK DİYORSANIZ ONU BİLEMEMolumunekankayizsmile
KIZLAR BİR TABAGA BENCE 1000 TL VERİLMEZ. SONUCTA ELİNİZDEN DÜŞTÜMÜ GİTTİ İŞTE.MOBİLYA DEGİLKİ BU MİLLET Bİ TAKIMA O FİYATI VERİYOR..MOBİLYAYA BEYAZ ESYAYA ELEKTRONİĞE VERİLİR AMA TBAĞA CANAGA CIK BENCE BENİM FİKRİMCE.AMA PARAMIZ COK DİYORSANIZ ONU BİLEMEMolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?