2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayır canım ilk defa yazışıyoruz.mart ayında kura çekecek şansımıza neresi çıkarsa orya gideceğiz Allahın izniyle. :dance::dance::teytey:

shewall canım bende çıkıyorum. iyi gecelerrrboshayallersmile

iyi geceler canım
ben de uyuyum.
sabah 6.45
öptüm

sabah gelen güzel gelinler
günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ufff çok kötü bence de.
türkiye de olmaması da çok kötü :1shok:

Aysecim en azından seninki yavru vatanda :)))hesaplı avantajlar var konusabilirsin benim nişanlım libyada bir arıyorum 1 dk 5 lira yazıyor allahım inşallah en kısa zamanda kavusuruz da bu sıkıntıların hepsi son bulur Aysecim kına kıyafetin de çok hoş iyi günlerde kullan....

Bu arada günaydın kızlar umarım güzel bir gün geçirirsiniz....

Aramıza yeni katılan arkadaslar da hoşgeldiniz
...

Günaydııın, anacım yine herkes duygusala bağlamış dün akşam :))
İyikide gelmemişim ağlayıverirdim ben...
Herkes evleniyo ama çok yakınlar ben taa nerelere gidicem, bazen çok kararsız kalıyorum, yap yapamazsm diyorum, sonra geçen hafta yaşadıklarım geliyor aklıma, onsuzluk çok daha zor gibi...

bir yemek takımına karar veremedik 2 gündür kızlar geziyoruz ablamla setler çok kafa karıştırıcı yeni çıkan markalar yok tabak altında elin görünüyorsa kaliteli yok şöyle yok böyle ona o kadar fiyat verilmez vallahi bom boş geldim eve alamadık çok kararsız oldum bu aralar aklımda belirlemiştim bernardo almak istiyordum bir kaç yere daha bakalım fikir olsun dedim çok iyi fikir oldu yani bir yerden başlayacağım diyorum başlayamıyorum nasıl yapacağım birikmişlerde harcanıyor

Bende bernardo istiyorum ama istediğim takım 1000 lira. Sadece yemek takımı.
düşününce tabağa okadar para verilirmi diyorum. Kararsızım.
Bende eminönüne gidicem ocak şubat gibi eğer beğendiğim modelin benzerini daha ucuza bulursam alıcam içime sinen bişi olmazsa bernorda beğendiğim takımı alıcam.

bernardonun seti güzel 1599 olan bir set var kampanya her an bitebilir yemek takımda seçebiliyorsun istediğini ikinci bir ürün alınca %20 iskonto yapıyorlar bende kahvaltı takımı beğendim 180 geliyor çatal bıçağıda içinde 1700 gibi başka yerde teflon sahan da içinde kaliteyi düşünüyoruz ama ablamda 6 sene önce yemek takımı aldı bir sürü para vermişti o zaman sadece tencereler sık sık kullanılıyor günlük için de yemek takımı aldı sürekli onu kullanıyor bir yemek takımına 800 900 sadece vermeyin diyor satıcı yani biraz deşince kararsız kalınıyor aklına gelene alıcaksın diyorum ama işte öyle bir zaman dayız ki 10 tl hesabı bile yapıyorum bernardonun 20 yıl garantisi varmış ayrıca yeni yıl kampanyası olurmu bende biraz bekleeye alayım diyorum

KIZLAR BİR TABAGA BENCE 1000 TL VERİLMEZ. SONUCTA ELİNİZDEN DÜŞTÜMÜ GİTTİ İŞTE.MOBİLYA DEGİLKİ BU MİLLET Bİ TAKIMA O FİYATI VERİYOR..MOBİLYAYA BEYAZ ESYAYA ELEKTRONİĞE VERİLİR AMA TBAĞA CANAGA CIK BENCE BENİM FİKRİMCE.AMA PARAMIZ COK DİYORSANIZ ONU BİLEMEMolumunekankayizsmile

işte param olmadığından düşünüyorum. ama o tabak takımı içimde kalcak almazsam :kedi:
o olmasa bile benzerini bulmaya çabalıcam.
benimde çevrem 1 milyara çeyiz eşyalarının hepsini aldılar.
bi arkadaşım 600 e tabağı çanağı tencere seti çaydanlığı bardağı herşeyini aldım takım.

Yani set olarak düşünüyorum ben de 40 çeşit set var canım hanigisini alayım diye beklemedeyim ben karar verne kadar elimdeki paralar da suyunu çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…