2011 gelin adayları buyrun sohbete

sassy benim hakkımda yazdıklarını okudum valla haklısın yaa..
etrafımda eşinden ayrılmış annemin halasının kızı var ama epey yaşı var benden büyük kızı var ama inş olur bakalım hayırlısı...
tşk ederim canım ama inş nişanlım iş değişikliği yapmaz

tşkler canım heradan da bekliyrm ..
yine olursa içinden geçen yaz ltfn :))

sakın popomun üzerine oturamam gibi hurafelere düşme kız korkulacak ne var eyvahedigeldismile:roflol:

geçen hafta ankaradaki düğünde kız sabah sabah el öpmeye geldi ayağını zor atıyor bayağı zorlanmışa belli otururken tek taraflı artık sormaya bile gerek kalmadı rengi bezi atmış zayıfcana birde

cidden bunlar oluyor mu yaa
benim arkadaşlarım kuzenlerimde hiç böyle bişey olmadı

ne yazdın canım merak ettim ben de?

ne yzadın kızz gecelikleri diydim bekliyorum akşama tek kale maça ne dersin:roflol:

cimcime sülee bakimm bizede ne yazdın kızzz

deniz çok gülüyorum yazdıklarına millet yüzüme bakıyor yavvv

Söyleyemem utanırım
Tamam söylüyorum :)) Benimki bu yazdıklarımı görse oyar beni, cümle aleme rezil ettin beni der :))
Gecelik almaya karar verdim, model ve renge sen karar ver dedim :))
Gelen cvbı sormayın
:kedi:

sakın popomun üzerine oturamam gibi hurafelere düşme kız korkulacak ne var eyvahedigeldismile:roflol:

O bende var yaa :))
Bide ilk gece İzmir'de kalıcaz, su bilem açmaya çekinirim ben alt kattakiler yanlış anlar diye...
Gerçi ona çözüm bulmuş benimki, binayı boşaltacakmış :))

cidden bunlar oluyor mu yaa
benim arkadaşlarım kuzenlerimde hiç böyle bişey olmadı

geçen sene evlendi ark . gizli gizli wc den arıyor ne yapacağım ölüyorum oturamıyorum diye kiminin zor oluyor demekki erkekte bitiyor olay bir kerede olsun isityor düşüncesiz davranıyordur yoksa olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…