2011 gelin adayları buyrun sohbete

çöldeymiş hiç kimse yokmuş insan yüzü görmüyormuş sosyallik yokmuş gerçekten çok sinirlendim ya sonuçta birlikte bir yaşam sürecegiz en fazla dişini sıkacagı süre 6 ay ben de dedim şirkete sor eleman ihtiyacları varsa ben gelirim :)

evet canım o benimde çok hoşuma gittiaklinialirimsmile

bak şimdi onu giyeceksin baktın eşin tvye acayip dalmış gollll filan diyor geçtin önünden farketmedi değil mi hımm yere at birşeyy aaa eğill yere kızz all onu şöylee salına salına :roflol: seni duvara yapıştıracak golllllllllllllll diye :roflol:

Ya hiç kolay değildir, benim Iğdır aklıma geldikçe dayanabilirmiyim diye düşünüyorum, birde Libya çölleri malum...
Ama sen gidince çok daha farklı olabilir ikiniz için, senin içinde çok iyi olur, sen ve eşin sadece birbiriniz varsınız, bu çok iyi olur...

Zor gelmiştir canım ya kolay değildir muhakkak ama aynı şekilde olsa bende üzülürdüm
onuda anlamak gerekiyor tabii karışık bi durum

canım benim ya o ruh haline göre demiştir gelmez sıkma canını

bide bunlar var

Eklentiler

• $HILDA-BABY-DOLL3n.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $MWSnap827.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $81201.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $86071a.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 15

canım ya çok üzüldüm nekadar oldu gideli keşke 1 yılı doldursada gelse ya ikna etmeye çalış bence 6000 dolarda güsel para yani

ikna edemiyorum canım gideli 2 ay oldu çok kötü kavga ettim agzıma ne geldiyse yazdım tutmadım kendimi millet ne işler yapıyor ona bilgisayar basında oturmakmı zor geliyor ben bütün gün koşturuyorum ben napıyım aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi

benimkimi farketmiyecek:roflol: onları giymesemde olurŞeniz..egilmeme fırsat kalmaz giysemde eminim:roflol:

sabret canım öyle kolay olmayacagını o da biliyordur emin ol..gececektir oruh hali..çöle gidecegini biliyordu..dogal olarak sosyal haytının olmayacagınıda.

Ayy çok güldüm, benimkine msj yazdım hemen atladı sazaaann :))

Sassy canımcım, öfkeli davranırsan haklıyken haksız duruma düşersin, o nedenle nabza göre şerbet vermeyi denesen?
Zayıf noktalarını bulsan, 6 ay idare ederse zaten sen gideceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…