- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.781
sasy canım benim kardeşlerimde yıllardır yurt dışındalar çalışmak hiç kolay değil oralarda insan ruhen çöküyorama nişanlının sözleşmesi var gittiğine değmeli moralini yüksek tut tühh ya çok üzüldüm nasıl vezgeçirilirki ailesi filan konuşsa birlikte destek olsanız
evet canım o benimde çok hoşuma gittiaklinialirimsmile
çöldeymiş hiç kimse yokmuş insan yüzü görmüyormuş sosyallik yokmuş gerçekten çok sinirlendim ya sonuçta birlikte bir yaşam sürecegiz en fazla dişini sıkacagı süre 6 ay ben de dedim şirkete sor eleman ihtiyacları varsa ben gelirim :)
çöldeymiş hiç kimse yokmuş insan yüzü görmüyormuş sosyallik yokmuş gerçekten çok sinirlendim ya sonuçta birlikte bir yaşam sürecegiz en fazla dişini sıkacagı süre 6 ay ben de dedim şirkete sor eleman ihtiyacları varsa ben gelirim :)
bak şimdi onu giyeceksin baktın eşin tvye acayip dalmış gollll filan diyor geçtin önünden farketmedi değil mi hımm yere at birşeyy aaa eğill yere kızz all onu şöylee salına salına :roflol: seni duvara yapıştıracak golllllllllllllll diye :roflol:
canım ya çok üzüldüm nekadar oldu gideli keşke 1 yılı doldursada gelse ya ikna etmeye çalış bence 6000 dolarda güsel para yani
bak şimdi onu giyeceksin baktın eşin tvye acayip dalmış gollll filan diyor geçtin önünden farketmedi değil mi hımm yere at birşeyy aaa eğill yere kızz all onu şöylee salına salına :roflol: seni duvara yapıştıracak golllllllllllllll diye :roflol:
ikna edemiyorum canım gideli 2 ay oldu çok kötü kavga ettim agzıma ne geldiyse yazdım tutmadım kendimi millet ne işler yapıyor ona bilgisayar basında oturmakmı zor geliyor ben bütün gün koşturuyorum ben napıyım aglamak istiyorum ama tutuyorum kendimi
benimkimi farketmiyecek:roflol: onları giymesemde olurŞeniz..egilmeme fırsat kalmaz giysemde eminim:roflol:
Ayy çok güldüm, benimkine msj yazdım hemen atladı sazaaann :))
.
ne yzadın kızz gecelikleri diydim bekliyorum akşama tek kale maça ne dersin:roflol:
:roflol: kız öylee daha farklı şeyler farkedilecek tabiki
ne yzadın kızz gecelikleri diydim bekliyorum akşama tek kale maça ne dersin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?