2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu arada kızlar size bi sey soracagım bugünkü saten geceliklerle ilgili ben 2 tane gecelik aldım birisi toz pembe biris kırmızı ikisi de uzun kırmızı olan önden yırmaçlı pembe olanın da arkası pırlanta seklinde düğmeli kırmızı olanı kestirip minimi yapsam kararsız kaldım bozulma olurmu

slm şekerlerrrra.s.
hepinize şimdiden allah kavustursun rabbim tamamına erdirsin ve sonsuza kadar eş adayınızla mutlu olun inşallahhh demeye geldimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende 2009 temmuz ayı geliniyim.... e eccik eskidim tabiiiiiaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Canım uzun olarakta kullan bence çok hoş duruyor bence yırtmaç falan
kısaltma kısada alırsın zaten

Öyle aldıysan uzun kalsın canım oynama istersen. ne bilim kestirirsin bozulur falan. daha sonra uyguna bulursan kısasınıda alırsın başka renk. evlendikten sonrada bir iki giy sonra kestirirsin istersn.

Aminnn inşallah. Sende eşinle bir ömür mutlu olursun inşallah. Size istediğiniz kadar da bebeler versin rabbim hayırlısıyla

şimdi bi sey yazacagım +18 olucak topiğimiz zarar görecek neyse kızlar :)))misafirlermiz de var zaten eee daha daha nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…