- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.141
bugün zaten sen beni gülmekten öldürdünnn iş yerinde keyfim yerine geldi çok pozitif bir insansın...
Denizi alan yaşadı... =)) Kıymetini bilir inşallah.
Bu arada bişi yazdım sana sasy görmedin galiba. Önceki sayfada kaldı. seninki hangi ülkede?
bugün zaten sen beni gülmekten öldürdünnn iş yerinde keyfim yerine geldi çok pozitif bir insansın...
Bende yatak odasını bembeyaz istiyorum herşeyiyle. Diğer odalar kurulu düzenli zaten.
kusura bakma bitanem görmedim Libyada çölde :))
Dimi canım bembeyaz çok hoşuma gidiyor benimde
bugün gördüm bi yerde iç geçire geçire baktım öylee guclubacismile
evet deniz pozitif kelebeğimiz bizim cidden bende çok güldüm bugün opuyorumnanaktan
bu arada kızlar size bi sey soracagım bugünkü saten geceliklerle ilgili ben 2 tane gecelik aldım birisi toz pembe biris kırmızı ikisi de uzun kırmızı olan önden yırmaçlı pembe olanın da arkası pırlanta seklinde düğmeli kırmızı olanı kestirip minimi yapsam kararsız kaldım bozulma olurmu
bu arada kızlar size bi sey soracagım bugünkü saten geceliklerle ilgili ben 2 tane gecelik aldım birisi toz pembe biris kırmızı ikisi de uzun kırmızı olan önden yırmaçlı pembe olanın da arkası pırlanta seklinde düğmeli kırmızı olanı kestirip minimi yapsam kararsız kaldım bozulma olurmu
slm şekerlerrrra.s.
hepinize şimdiden allah kavustursun rabbim tamamına erdirsin ve sonsuza kadar eş adayınızla mutlu olun inşallahhh demeye geldimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende 2009 temmuz ayı geliniyim.... e eccik eskidim tabiiiiiaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Denizi alan yaşadı... =)) Kıymetini bilir inşallah.
Bu arada bişi yazdım sana sasy görmedin galiba. Önceki sayfada kaldı. seninki hangi ülkede?
kiz sasy niye kestireceksin o yirtmacla neler yapilir bi dusun:))) bacak showlari yabana atma:)))
kapıdan bacak iyi uzatılır demi kuzum evet bencede kestirmeyimkaydirigubbakcemile3
kapidan bacadan heryerden uzatilir kiz:roflol: ya da kaldir koltuga pattadak indir yitmaci arala:roflol:
Deniz çok fenasın yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?