2011 gelin adayları buyrun sohbete

deniz o da daha ayrı bir dert. ya koysana kenara. sende evlenicen edicen dimi. umarım siz evlenirkende onun yardım ettiği kişiler seninkine yardım eder.
en iyisi karışmamak karışınca sen kötü oluyosun...

says seninki nerde?
ben sabah kaçırdım gümbürtüye gitti. yabancı bi ülkede anladığım kadarıyla çalışıyor. geri gelmek istiyor sanırım yapamıyor oralarda diye.

sasycik ne yapti seninki hala gelecem diyor mu

evet canım 1 saat önce msnde konustum aynı seyleri söyledi ben de tamam o zaman gel dedim ama yapacagın herseyden sen sorumlusun sonra bana dert yanma dedim annesiyle aynı binada oturacagız evimiz orda çünkü benimkide elindeki parayı hiç tutmuyor iphone 4gs çıkmış ondan almış ben bunu anlamıyorum ya telefonun varsa bozulana kadar kullan benimkide teknoloji manyagı telefonlar bilgisayarlar bir üst model çıkınca değiştirilir ya bilmiyorum ben de ne yapacagım saskınım....

deniz o da daha ayrı bir dert. ya koysana kenara. sende evlenicen edicen dimi. umarım siz evlenirkende onun yardım ettiği kişiler seninkine yardım eder.
en iyisi karışmamak karışınca sen kötü oluyosun...

valla canim daha dune kadar yuzune bakmayan kardesi dugun zamaninda yanindan ayrilmaz oldu ya ailenin safini ben bulmusum iste asla yardim etmezler ben tanidim onlari yok canim biz cuval giyip gelin damat olacagiz ne gerek koseye para koysun

saysss erkekler de var genel böle savurganlık. dediğinde haklısın. bende tel aldım 4 sene oldu. şimdilik bozulmadı bozulana kadar da kullanırım yani. ne bilim bi yola adım atıyoz daha dikkatli olmak lazım.

Deniz kardeş bile olsa bazen çıkarcı olabiliyor. Degişiyor işte insanlar elbet yardım etmek lazım kardeşlerin birbirine ama hep bana hep bana olmaz. inşallah bu konuda yanılırsın dicem canım.

dilek 6 yıldır borç bitmezmi ya... el birliğiyle bitirseler. tek kişi olunca daha zor..

Selam kızlar
canınız sıkılmış yine
borç oluyor genelde benimkinin öyle bi sorunu yok şükür
başka sorunlar var işte...
burda güzel bi yağmur yağdıı
bi bakayım kızlara dedim

Kızlar katlı servis tabağı alanınız var mı
ben alıcam siyah beyaz olanı ne güzel dimi?

Eklentiler

• $1109000125108_medium.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC00116.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $SIYAH-BEYAZ-DESENLI-2-KATLI-SERVIS-TABAGI__27077243_0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 22
Evet nasipse eğer olursa ki fikrimde değişmezse ne çok uzaattım :) oturma odası takımınıda siyah kırmızı istiyorum ya bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…