- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.581
bunlar benim hoşuma gitmioyr yaya aslında şöyle güzel kutucuklar var aynısından almıştım.her rengi var bunlardanda ekmek sepeti olur valla 3 tl:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=12419&pictureid=71461
ekle canım bakayımbenimkide denizinkine benziyor ama hasırdan yapılmış içinde beaz var ve kenarında kurdale...
Akşam foto çekebilirsem eklerim...
bakıym canım baska bişe bulabilirsemhosuma giden saglam almam ama bulamazsam alcamzuhal bende beğeniyorum o sepetleri hoşlar
merve yaa bi sepete 25 tl verilmez ki be canım
yok canım haklısınayy valla pek cimri gördüm kendimi
kaydirigubbakcemile3sanemcim sen onu bırak canım 25 tl çok geldi banada 3 tl bunlardan al 10 tane:)))
:roflol:Valla ben o kadan zengin deelim, ama çok kullanışlı bişeye benziyor.
25 liram olsa teflon kepçesi alcem kafaya koydum...
hım bakıcam canım net karar vermedim daha pahalı geliyor baandaBencede çok.Ucuzlarından al uğraşmazsın yıkamaya eskiyince bidaha alırsın daha iyi hem farklı olur .
Bu arada hoşbulduk sanemcim teşekkürler hihoyyyt
bugün parçalar hep benden yana çalıyorr şimdide konyalım çıktıı ne manyak sözleri var ya :)))
heyyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyy
Hani ya da benim elli dirhem pastırmam
Konyalıdan başkasına bastırmam sositosositosositososito
Adam mardinli ne yapcaz yani
sana kolbastıda karşıma geç dedim görmedin yazdığımı neyse gel göbekleri tokuşturalımm ohhh buu ayşe içinnn ohhhh bu da ayşee içinnn sositosositosositososito
Ayşecim maşallah sana ya
herşey oluyo bitiyor ne güzel.
ve çoğunu sen tek başına yapıyosun.
Pandomimcim çok teşekkürler.
Bakalımcanım pata küte gidiyor.
Yapı itibari ile pozitif bi insanım, aksaklıklar çıksa da takmamaya çalışıyorum.
Ama yorulcam sanırım çok
Beynimde kaç tilki dolaşıyo aynı anda.
Geçen gün ailesini arayayım mı demiştim ya
Annesini aradım bitek.
O akşam nişanlım ben hiçbişey demeden çok üzülüyorum sen tek başına uğraşıyosun senin abin uğraşıyo ben bişey yapamıyorum abimler umursamıyo dedi. Dedim olsun.
Içine mi doğdu ne.
Sonra geçen küçük eltim aradı istanbuldaki. Sordu yapılcak bişi varmı falan diye.
Bi ablası kaldı işte. Onun araması lazım. Ben de aramıyorum Vana yerleşti tayin nedeniyle hayırlı olsun demek lazım ama benim telaşım daha fazla o arasın.
Gücüm yettiği kadar.
Olmayan kalsın düğünden sonraya.
Bu haftasonu temizlik yaptırcaz. Gelinlik provasına gitcem.
Haftaya eşyalar gelecek..
Böyle durumlar
Az yazayım dedim
Içimi döküyorum size.
Nişanlıma ya da aileme konuşamıyorum. Nişanlıma yapıyo ama söyleniyo dedirtmemek için. Aileme de yorulduğum belli olmasın diye
aman maşallah maşallah
sana kolbastıda karşıma geç dedim görmedin yazdığımı neyse gel göbekleri tokuşturalımm ohhh buu ayşe içinnn ohhhh bu da ayşee içinnn sositosositosositososito
aysecim davetiyeyi kaldırırsın diye alıntı yapmadım hayoırlı olsun bizede nasip olsun en kısa zamanda inşallahhhhh
Anamm Ayşe'de evleniyi :))
Ah gelmemmi Ayşe'cim tek bir detay var, bizim akrabnın düğünü umarım o güne gelmez, çünkü ekim ve kasım aylarında yakınlardan 5 kişi evleniyor...
Bu tarihe denk gelmezse karşılıklı göbek atarız, ben çok severim oynamayı :))
Pandomimcim çok teşekkürler.
Bakalımcanım pata küte gidiyor.
Yapı itibari ile pozitif bi insanım, aksaklıklar çıksa da takmamaya çalışıyorum.
Ama yorulcam sanırım çok
Beynimde kaç tilki dolaşıyo aynı anda.
Geçen gün ailesini arayayım mı demiştim ya
Annesini aradım bitek.
O akşam nişanlım ben hiçbişey demeden çok üzülüyorum sen tek başına uğraşıyosun senin abin uğraşıyo ben bişey yapamıyorum abimler umursamıyo dedi. Dedim olsun.
Içine mi doğdu ne.
Sonra geçen küçük eltim aradı istanbuldaki. Sordu yapılcak bişi varmı falan diye.
Bi ablası kaldı işte. Onun araması lazım. Ben de aramıyorum Vana yerleşti tayin nedeniyle hayırlı olsun demek lazım ama benim telaşım daha fazla o arasın.
Gücüm yettiği kadar.
Olmayan kalsın düğünden sonraya.
Bu haftasonu temizlik yaptırcaz. Gelinlik provasına gitcem.
Haftaya eşyalar gelecek..
Böyle durumlar
Az yazayım dedim
Içimi döküyorum size.
Nişanlıma ya da aileme konuşamıyorum. Nişanlıma yapıyo ama söyleniyo dedirtmemek için. Aileme de yorulduğum belli olmasın diye
ben gider tekrar kızlar.
akşam okurum geçmişin kalanını
öptüm
millet buharlaştı gitti asıl action bu saatlerde başlardı ya superisi biraz önce başıma ne geldi tam wc girdim işe koyulacaktım arkadan kitlenemyi unutmuşum kızın biri patatdak dalmasın mı yani o kadar olur ya :1ninca: kızaa mıçasım geldi acayip şekilde:1ninca:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uff kızım yaa sen yapmazdın böle şeyy bugün pek çok o konularla ilgilendik
millet buharlaştı gitti asıl action bu saatlerde başlardı ya superisi biraz önce başıma ne geldi tam wc girdim işe koyulacaktım arkadan kitlenemyi unutmuşum kızın biri patatdak dalmasın mı yani o kadar olur ya :1ninca: kızaa mıçasım geldi acayip şekilde:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?