2011 gelin adayları buyrun sohbete

Farklı biş dalı neden düşünmüyorsun kendi sehrinde yapabilecegin hem tecrübe kazanırsın hem de para :)
canım sen iyisi para biriktir şimdilik para olunca herşeyini bir günde bile alırsın
Ben para biriktiremiyorum canım ya elime geçeni harcıyorum o yüzden çeyiz için ne eksikse onu alıyorum ...
yedilik dişler sallanır altından yenisi gelir normalde. benimki sallanmamış altından gelen dişde damağın içine yerleşmiş sağolsun. gömülü dişi aldılar dün sabah

Çok geçmiş olsun tatlım...

Kızlar geçmişi okudum döktürmüşsünüz yine....

selam kızlar
selam esracım
bende derse diye oturdum
geçmişte son 4 sayfam onu okurum, birazda nişanlımla yazışıp derse başlarım..
öpüyom herkesi

napıyorsunuz kızlar bi taraftan fatmagülü izliyorum bir yandan da size yazıyım dedim fatmagülün yengesine sinir oluyorummmmklava:

Bilmiyorum bana sürekliyici geliyor hiç kaçırmadan izliyorum ask-ı memnuyuda çok seviyordum belki onun da etkisi vardırkaydirigubbakcemile3

selam aysecim tez yazıyorsun galiba :))kolay gelsin canım tez hazırlamak zor alıyor yüksek lisans tezi mi?

ben zaten kendime acı cektirmeye bayılıyorum ya heralde üzüle üzüle izliyorum bir de Anna Karania izlemekten hiç bıkmam her defasında da oturur aglarım duygusalmıyım neyimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…