- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.621
Farklı biş dalı neden düşünmüyorsun kendi sehrinde yapabilecegin hem tecrübe kazanırsın hem de para :)Daha biz hiçbirşey almadık :S diyorum yavaş yavaş alalım ama koyacak yerde yokki :) bEN Henüz çalışmıyorum zaten Çalışmam için başka bir şehre gitmem gerek ama nişanlıyım sözleşme yapılırsa geri dönemem.Nişanlımın olduğu yere gitsem babam izin vermez orda ne yapacaksın diye 4 aydır öyle düşünüyorum ne yapıcm ben diye :)) Çok geriyor insanı böyle şeyler ya kötü bir psikoloji :):1no2:
Ben para biriktiremiyorum canım ya elime geçeni harcıyorum o yüzden çeyiz için ne eksikse onu alıyorum ...canım sen iyisi para biriktir şimdilik para olunca herşeyini bir günde bile alırsın
yedilik dişler sallanır altından yenisi gelir normalde. benimki sallanmamış altından gelen dişde damağın içine yerleşmiş sağolsun. gömülü dişi aldılar dün sabah
mrb cnm bnde onu bekliorum a.s
selam aysecim tez yazıyorsun galiba :))kolay gelsin canım tez hazırlamak zor alıyor yüksek lisans tezi mi?
Farklı biş dalı neden düşünmüyorsun kendi sehrinde yapabilecegin hem tecrübe kazanırsın hem de para :)
yani ben hemşireyim farklı bir dalda çalışamam ki :) başka ne yapabilirim ki
selam aysecim tez yazıyorsun galiba :))kolay gelsin canım tez hazırlamak zor alıyor yüksek lisans tezi mi?
selamlar hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?