2011 gelin adayları buyrun sohbete

züleyhaa bi ikimiz kaldık milelt nerede:)) benmde canım sıkılıyor yaa dün yine nişanlımla tartıştık 2 saat telefonda beynim iflas etti sus diyorum susmuyorr hala birşeylerin açıklmasını yapıyor yorulmuyor mu ya konuşmaktan beyin hücrelerim uyuştu valla dedim de sus artık suss diyee hala konuşuyordu kapattım telefonu huyu böyle birşey oldu mu o konu üzerinde saatlerce kendini haklı çıkarmak için örnek üzerine örnek açıklamalarda bulunur ben artık dinlemek istemiyorum çünkü beynim bitti ama aileside böyle bir olaya girsinler çözmek için abooo saatlerce sabaha kadar konuşurlar yorulmuyorlar ((

:))) tatlım suçluyonmu napıyon hep kendini haklı çıkarmat için o kadar kunuşuyo:)

Ayy benimkide öyle :))
Saatlerce açıklama yapmaya çalışır, eğer susturduysam muhakkak bir fırsatını bulur açıklar onu...
Niye tartıştınızki denizcim...

seninkidemi çok konuşuyor.benimkide bişe olsun acıklama yaparda yapar..yeter derim artık..senmi bayansın benmi anlamadım.benden çok konuşuyorsun derim bozulur bu seferde:roflol:

Ayy benimkide öyle :))
Saatlerce açıklama yapmaya çalışır, eğer susturduysam muhakkak bir fırsatını bulur açıklar onu...
Niye tartıştınızki denizcim...

yaww adam oturmuş çevremdekilerin meslek lisesi olduğuna kafayı takmış neymiş herkes büyüğün peşinden gitmiş bu bir örnekmiş adam anlamıyor örnek verdiğin kişiler benimle yaşıt kuzenler diyorum adama bu dert olmuş artık kimse bir mok olamadı mı ne diyor ben öyle algılarım bende sen kendi sorunlarınlarına bak dedim yok ille yaşadığım çevremle bir sorun bulup önüme sunacak kendi çevresinde olan insanlara bakmıyor bunu tartışıyor ya nefret ediyorum artık:1closedeyes:

resim olmuyo sorun var galiba...

Ya denizcim boşverin etraftaki insanları siz sizin geleceğinizi konuşun.
Herkes bir şekilde yolunu bulur ve aç kalmaz, mevzu bence mevki değil, insanın birilerine muhtaç olmaması...

evet canım yaaa boşevrin etraftakileri ama müstakbel nişanlın anlamaz demi :) ah bu erkekler

aşkitom hep der " bu bizim ilişkimiz hayatımız ne başkalarının hayatı bizi ilgilendirir nede bizim hayatımız başkalarını ilgilendirir"

resim olmuyo sorun var galiba...

Ya denizcim boşverin etraftaki insanları siz sizin geleceğinizi konuşun.
Herkes bir şekilde yolunu bulur ve aç kalmaz, mevzu bence mevki değil, insanın birilerine muhtaç olmaması...

işte adam bunları önüme sunup beynimi çökertecek kadar dangalak yoksa beni kimse ilgilendirmez herkes kendi yolunu çizer bunlar gibilerde milletin derdine düşer:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…