- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.741
züleyhaa bi ikimiz kaldık milelt nerede:)) benmde canım sıkılıyor yaa dün yine nişanlımla tartıştık 2 saat telefonda beynim iflas etti sus diyorum susmuyorr hala birşeylerin açıklmasını yapıyor yorulmuyor mu ya konuşmaktan beyin hücrelerim uyuştu valla dedim de sus artık suss diyee hala konuşuyordu kapattım telefonu huyu böyle birşey oldu mu o konu üzerinde saatlerce kendini haklı çıkarmak için örnek üzerine örnek açıklamalarda bulunur ben artık dinlemek istemiyorum çünkü beynim bittiama aileside böyle bir olaya girsinler çözmek için abooo saatlerce sabaha kadar konuşurlar yorulmuyorlar ((
züleyhaa bi ikimiz kaldık milelt nerede:)) benmde canım sıkılıyor yaa dün yine nişanlımla tartıştık 2 saat telefonda beynim iflas etti sus diyorum susmuyorr hala birşeylerin açıklmasını yapıyor yorulmuyor mu ya konuşmaktan beyin hücrelerim uyuştu valla dedim de sus artık suss diyee hala konuşuyordu kapattım telefonu huyu böyle birşey oldu mu o konu üzerinde saatlerce kendini haklı çıkarmak için örnek üzerine örnek açıklamalarda bulunur ben artık dinlemek istemiyorum çünkü beynim bittiama aileside böyle bir olaya girsinler çözmek için abooo saatlerce sabaha kadar konuşurlar yorulmuyorlar ((
:))) tatlım suçluyonmu napıyon hep kendini haklı çıkarmat için o kadar kunuşuyo:)
Anamm bir patso söyledim, tüm kızlara yetecek kadar getirmişler...
Bunu nasıl bitiricem ben gelin yardıma bacılaar...
şöylesin dedin mi öyle değilim demek için kırk dereden su getirir haksız olsada haklı çıkartmak için:1closedeyes:bunada kafa derler yaa
Ayy benimkide öyle :))
Saatlerce açıklama yapmaya çalışır, eğer susturduysam muhakkak bir fırsatını bulur açıklar onu...
Niye tartıştınızki denizcim...
resmini göstermezsem çatlarım :))
İlkez bu kadar büyük patso gördüm, akşama kadar yerim sanırım :))
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
resim olmuyo sorun var galiba...
Ya denizcim boşverin etraftaki insanları siz sizin geleceğinizi konuşun.
Herkes bir şekilde yolunu bulur ve aç kalmaz, mevzu bence mevki değil, insanın birilerine muhtaç olmaması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?